Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dostlarınla bir araya geliyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Bir arkadaşınız ya da sevgilinizden beklenmeyen bir mektup, ziyaret ya da telefon görüşmesiyle heyecan verici haberler alabilir ve bu kişi ile bir araya gelip bunu kutlamaya karar verebilirsiniz. Tahmin edemediğiniz bir kaynaktan iyi bir para geliyor ama bu konuda merak etmekle zaman harcamayın. Akışına bırakın ve keyfini çıkarın çünkü gelecekte sizi başarılar bekliyor olabilir. Günün sonunda, kendinize bu sabahkilerden tamamen farklı hedefler belirlediğinize tanık olabilirsiniz.

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

İşe koyul. Meşgul olmak için güzel bir zaman. Odaklanma ve yaratıcılık gerektiren eylemler destekleniyor olacak; hatta fiziksel güç ve enerji de desteklenerek seni hareket etmeye sevk edecek. Uyuşuk, yorgun ve biraz keyifsiz hissediyorsan, günün göksel açıları bütün bu olumsuz etkileri yok edebilir! Sanatsal projelere yönel ya da tahtadan bir şeyler inşa et. Hayatındaki özel insan için bir şeyler yaratabilirsin.Muhtemelen yoğun ve stresli birkaç gün geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istediğin her şeyin peşinden gidecek bir cesarete sahipsin. Bakışını değiştirdikten sonra, göreceksin ki şu anki hedeflerin bir öncekiler kadar karışık değil. Sadece mutlu bir insan olmak için yapman gerekenleri yapıp yapmadığından emin ol. Eğer emin değilsen, mutlu olmaktan korkup korkmadığını bir düşün.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün boyunca Aslan burcunda ilerliyor. Ay ve Jüpiter arasındaki uyumlu kontak sayesinde psikolojik olarak daha iyi ve huzurlu bir günde olacaksınız. Kendinizi gereksiz yere üzmek yerine her şeyin üstüne gideceksiniz. Çalışma hayatınızda da şanslı etkiler alıyor olacaksınız. Saatler 09:24'i gösterdiğinde Ay, boşluğa giriyor. Bitirmeniz gereken işleri tamamlamadıysanız harekete geçmeye başlamalısınız. Aksi halde sonuçlandırmak zor olabilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarınla bir araya geliyorsun!Yolunda gitmeyen her şeyi yoluna koyma zamanı. Ertelediğin görüşmeyi bugün gerçekleştirmek isteyebilirsin. Gönüllü olarak çalıştığın yardım kuruluşunun etkinliğine katılabilir, uzun zamandır görmediğin bir dostunla karşılaşabilirsin. Günün akışı senin için hızlı olurken, gün sonunda yetiştiremediğin işler olabilir. Bugün mesaiye kalmak hiç sana göre değil, kendine planlarını hatırlatmalısın.

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinizi yürüttüğünüz kişilerle gergin ortamlarda bulunmamaya özen gösterin. Hakkınızda aldıkları kararlar sizi hemen gerginleştirmesin. Şartlar henüz net değil siz sabrınızı koruyun.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde plan program yapmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemeye çalışın. Dışa dönük uğraşlar keyfinizi yerine getirebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılıksız aşk içerisinde olan Balık'lar yeni gelişmeler yaşayabilirler. Bu iyi olabileceği gibi kötü de olabilir. Kalbinizin sesine güvenin.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alışveriş krizine girebilirsiniz. Fazla para harcamadığınızdan emin olmanın en iyi yolu, yalnızca harcayabileceğiniz kadar parayı yanınıza almak ve kredi kartlarını evde bırakmaktır. Bütçenize sadık kalırsanız iyi fırsatlar bulabilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal krizlere neden olacak ayrılıklara dikkat. Ortaklıklarınızda ani kopma kararı alabilirsiniz. Hayatın akışı bu durumu zorunlu kılabilir. Hayatta her şeye hazırlıklı olmalıyız. Partnerinizin kibirli tavırları yüzünden her şeyi kişiselleştirip gurur meselesi yapmayın. Öz yeteneklerinizin her zaman farkında olun. Elde olmayan sebeplerden dolayı şartların hızla değiştiği bir gündesiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 53" R
Ay
Koç
14° 58' 30"
Merkür
Koç
20° 04' 43"
Venüs
Boğa
07° 53' 12"
Mars
Koç
04° 01' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 03' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 06"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 12"
Lilith
Başak
23° 57' 28"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>