Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlgisizlikten dert yanıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bir yanınız hiç büyümemiş! İçinizdeki çocuğu koruyor ve eğlenceli tarafınızın hep canlı kalmasını seviyorsunuz, bu sizi siz yapan çekiciliğinizin bir parçası. Bugün, bu çocuksu yönünüzü arkadaşlarınız ve ailenizle olan etkileşimlerinizde ortaya çıkabilir. Faturalar ve ipotekler gibi "yetişkin" kaygılarına konsantre olmak zor olabilir. Top oynamak, fıkralar anlatmak veya televizyonda çizgi film izleyerek rahatlamak isteyebilirsiniz.

Uyarılmış ve ilham almış hissedebilirsiniz. Çok fazla fiziksel enerjiniz olacak ve hatta kendinizi biraz çılgın hissedebilirsiniz! Gün boyunca kafein ve derin nefes almaktan kaçınarak denge sağlamaya çalışın. Ayak işlerini haletmek veya güzel bir antrenman yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Enerjinize odaklanmanıza ve yaşam gücünüzü kontrol etmenize yardımcı olacak bir şey yapmanız gerekecektir.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Hislerinle bağlantı kurmakta zorlandığını hissediyorsun. Olmadığın halde neşeliymiş gibi davranmaya kendini zorlamazsan her şey daha akıcı ve kolay olacak. Hislerinden utanmak yerine; kendine karşı bu konuda dürüst ol. Huzursuz ve olumsuz hissediyorsan, bunu kendine sakla. Yürüyüşe çık, bir su kenarına git; en önemlisi akşam sağlıklı bir menü tükettiğine emin ol.Geçtiğimiz birkaç haftada gerçekleşen olaylar kelimenin tam anlamıyla mantığa aykırı! Kaygan bir zeminde ayakta durmaya çalışıyordunuz ve bir gün doğru gelen şey ertesi gün dünyanın en güvenilmez şeyi haline geliyordu. Gecikmeler, belirsizlikler ve rahatsızlıklar duygularınızı zorlarken sizi sabit bir zemine hasret bıraktı. Bugünden itibaren bu kaotik dönem son buluyor. Sakin, rahatlatıcı ve sabit bir dönem başlıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen yoğun ve stresli birkaç gün geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatlerinde boşluktaki Ay, 07:25 olduğunda Başak burcuna geçiyor. Ay-Venüs pozitif açısı sayesinde bugün ilişki hayatınızda çok güzel bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinizle aşk dolu zamanlar geçirebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde aktifleşen Ay-Uranüs açısıyla birlikte ayaklarınızı yerden kesecek sürprizlere hazır olun. Negatif giden her şey bir anda pozitife dönebilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgisizlikten dert yanıyorsun!Bugün gündemin sevgi üzerine olacak. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğinin kişinin ilgisizliğinden dert yanabilirsin. Ancak onun da ilgiye ihtiyacı olabileceğini unutma! Geçmişe ait bütün anıları detayları bir kenara bırakarak senin için önem taşıyan konulara bugün dikkat etmen gerekecek. Özellikle uzun zamandır konuşmadığın bir arkadaşınla iletişime geçmek isteyebilirsin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelerek başarılı adımlar atabilirsiniz. Sizi kışkırtan konuşmalardan ve hareketlerdenortamında uzak durmalısınız.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için mücadele edeceksiniz. Akşam saatlerinde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani çıkışlar yaparak duygularınızla sert bir açı çizmeyin. Kafa karışıklığı partnerinize çok iyi gelmeyecektir. Kendinizi duruma uyum sağlatın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilgi ve gerçekliklerle başa çıkma yeteneğiniz zirveye ulaşacak. Şimdi yapılacak planlar gelecek için sağlam bir temel sağlar. Kaynaklarınızı birleştirme ve becerilerinizi bilemekle yeni çabalar için kendinizi hazırlayın. Aşırı eleştirel olmaktan kaçının.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an garip ya da tuhaf biriyle aranızda ani bir çekim patlaması yaşanıyor. Eğer bekârsanız, kendinizi bu kişiyle randevuda bulabilirsiniz. Eşiniz varsa, bu akşam romantik bir gece geçirebilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, ikili ilişkilerinizde hızlı kararlar almanıza yardım edecek. Partnerinizle birbirinize nasıl faydalı olabileceğinizi irdelersiniz. İş toplantılarınızda önemli kararlar alırsınız. Diğer yandan terfi etmek ya da başka biralanına geçmek için planlar yaparsınız. Bu konuda önünüze çıkan fırsatları değerlendirin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu bugün aldığınız aksiyonların birçoğundan ileride çok pişman olacaksınız. Nicedir hareketleriniz tutarsızdı. Ne istediğinizi bilmediğiniz gibi dışarıdan manipüle edilmeye de çok müsaittiniz. Ancak bugün başka bir gün. Kaybettiklerinizi geri kazanamayabilirsiniz ama daha fazlasını kaybetmemek adına çalışmalısınız.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Balık; karşıt burcundaki Ay, bugün seni daha haraketli ve enerjik kılabilir. Fikirlerin düşüncelerin değişebilir ve kendini giderek daha rahat ifade edebilirsin. Duygularını yaratıcı bir şekilde sosyal aktivitelere dökerek tatmin olabilir, inanç ve ideallerin doğrultusunda ilerleyerek bazı insanları da şaşırtabilirsin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 20' 37" R
Ay
Koç
22° 30' 07" R
Merkür
Koç
20° 28' 12"
Venüs
Boğa
08° 31' 01"
Mars
Koç
04° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 11"
Satürn
Balık
17° 05' 34"
Uranüs
Boğa
22° 41' 53"
Neptün
Balık
29° 05' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 53"
Lilith
Başak
24° 00' 52"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:27

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>