Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişki henüz başlamadan onu kaybedebilirsiniz. Çok ısrarcı davranıyorsunuz. Sizin bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafa düşünme şansı bile vermiyorsunuz.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltacak

Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz. Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Önümüzdeki günlerde, birinin sizinle fazlaca ilgili olduğunu göreceksiniz. Sabırla sonucu beklemeniz gerekiyor. Bu ilginin nedeni sandığınız gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanıştığınız insanlar siz mutlu ediyor. Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davrananları anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Yeni olan her şeye sanki içgüdüsel bir gereksiniminiz gibi yaklaşıyorsunuz. Ama yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz.

7 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:04 Ay-Neptün karşıtlığında, endişeleri bir yana bırakıp kendimizi mutlu etmeyi bilelim. Hayatın bize neler getireceğini bilebilir miyiz? Belki bir yerde otururken veya bir sıcak kahveyi yudumlarken, çıkagelmiş beklenen. Hadi kalkın, tüm içtenliğinizle gülümseyin hayata ve çekin mutlulukları gönül dünyanıza. Saat 09:28 Ay-Pluto görünümü, size ışık oluyor, kuvvet aşılıyor. Kendiniz adına düşündüğünüz ne varsa onu gerçekleştirmeniz için cesaretlendiriyor. Saat 17:03 - 8 Ekim saat 04:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Rahatlamak için meditasyon, yoga, ibadet, zikir, resim, müzik, kitap okumak rahatlatıcıdır. Partnerinizin ilgisizliği canınızı sıkabilir. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

7 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket ederken, aşk gezegeni Venüs geri hareketine başlayacak. Günü kendine özel planlayarak geçirmek isteyebilirsin. Şehir dışından gelen veya özlediğin bir arkadaşından telefon alacaksın. Kişisel sınırlarını korumaya özen gösteren bir karaktersin. O yüzden de yeni tanışacağın kişilere karşı biraz mesafeli davranabilirsin. Ama bu konuda feragat etmeyi bu sefer seçen sen olacaksın. Akşam saatlerinde sevgilinle yapacağın konuşma planları değiştirebilir. Aile içirişinde çözümlenemeyen miras konuları yeniden gündeme gelebilir. Eğitimi devam eden kardeşine maddi destekte bulunabilirsin.

7 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizi anlamak için çeşitli yollara başvurabilirsiniz. Açık bir iletişim ve kendinizi net ifade etmeniz en doğru yol olacaktır. Kıskançlık ve kin duygularına kapılmamanız için olaylara bakış açınızı değiştirmekte yarar var.

7 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay'ın ışığı küçülürken, eşinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar daha olumlu sonuçlar verebilir.

7 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler, eşli ve ortaklı konular bugün gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Diyaloglar önem kazanabilir, ilişkinizde, birlikteliğinizde denge, eşitlik ve uyumu daha fazla gözetiyor olabilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal heyecanlar yaşasanız bile telaşlanmayacak, sorunları büyütmeyeceksiniz. İçinizden yükselen enerjiyi hissetmeye başlıyorsunuz. Enerjinizi akıtmanın yollarını şimdiden araştırsanız iyi olur.

7 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına bağlı planlarda aksaklıklar, bekleten, yönsüzlük duygunuzu artıran durumlar olabilir. Harekete geçmek için içsel gücü kullanmak faydalı olur. Gün boyu duygusal yoğunluklar, anlaşılma arzunuz yüksek olacaktır. El becerisine dayalı işlerle uğraşmak rahatlatır.

7 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz yeteneklerinizi keşfedeceğiniz bir hafta sonu sizi bekler. Yeni insanlarla tanışıp daha önce denemediğiniz bir hobiye adım atarsınız. Canlı, dinamik, neşeli insanların enerjisi size iyi gelecektir. Aniden aşırı para harcamamaya dikkat edin. Sonradan kredi kartınızı ödemekte zorlanırsınız. Hayatınızın akışında bugünden itibaren hızlanma meydana gelir. Daima merkezdeki enerjiyi güçlendirmeyi sakın unutmayın.

7 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

7 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 04' 47" R
Ay
Kova
04° 29' 24"
Merkür
Koç
17° 09' 50"
Venüs
Boğa
01° 49' 49"
Mars
Koç
00° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 38' 05"
Uranüs
Boğa
22° 23' 08"
Neptün
Balık
28° 55' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 49"
Lilith
Başak
23° 24' 45"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>