Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni başladığınız ve bulutlarda gezdiğinizi söylediğiniz ilişkiyi bugün çok haksız bir kuşkuyla bitirmeyi düşünüyorsunuz. Partnerinizi çok kızdıracak ve bitirme isteğinize hiçbir direnmeyle karşılaşmayacaksınız. Bunu bilmenizde ve ona göre davranmanızda yarar var.

Karşınızda sabit fikirli biri olduğunu bilmenize rağmen öneri götürmekten yılmıyorsunuz. Onu sonunda dize getireceğinizi düşünmeniz büyük bir yanılgı. Bunu çok kısa zamanda anlayacaksınız.

Harcamalarınızı bütün aileyi isyan ettirecek kadar azaltmanıza rağmen sorunlar bitmiyor. Hiç çaresiz size başka bir gelir kapısı daha gerekiyor. Uğraşıyorsunuz, ama bu arayışlarınızdaki seçimleriniz pek gerçekçi değil.

Aşk ilişkinizdeki kuşkuculuğun kendinizle ilgili bir güven eksikliğinden kaynaklanmış olabileceğini hiç düşündünüz mü ?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüvenli biri bilinmenize rağmen bir arkadaşınızın garip bir biçimde etkisi altındasınız. Ondan hem kurtulmak istiyor, hem de onsuz olmaz gibi davranıyorsunuz. Aile içi ilişkilerinizde sevimli bir ağırlığınız var. Bu da, sizin doğal bir şef olarak kabullenilmenizi sağlıyor. Birkaç gün içinde muhtemelen karşılaşacağınız sıkıntıların bugünden önünü almanız gerekiyor.

5 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 5 Ekim saat:22:04-31 Ekim saat:22:42 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Venüs, ilişkilerimizden tutkularımıza, değer verdiğimiz her şeyle ilgili derinlikli gözden geçiriş zamanıdır. İş, eğitim veya farklı bir nedenle başka bir şehir veya ülkede yaşamamız gerekiyorsa, şimdi alışma dönemidir. Eğer bu süreçte böyle bir şeye karar verip uygulamak isterseniz ben derim ki, tüm şartları gözden geçirmeden bunu yapmayın. Araştırma amaçlı ekip çalışmaları, bir konuda derinlikli inceleme, bir tez hazırlama, birisiyle görüşme, bir meselenin iç yüzünü öğrenme gibi gelişmeler bu süreçte etkilidir. Bunları pek kimse bilmez, ön bir hazırlık sürecidir. Yabancı bir ülke veya başka şehirde yaşayan birisi karşınıza çıkabilir. Bu kişiyi iyice tanımak için lütfen zaman faktörünü önemseyin. İlişkinizde sorunlar varsa, bu dönemde tekrar bir gözden geçiriniz. Olumlu ve olumsuz yönde bir karar vermeyiniz. Bekleyiniz, gözlemleyiniz. Not: Venüs geri hareketi, 5 Ekim-31 Ekim Akrep ve 31 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda olmak üzere iki burç üzerinde gerçekleştirecektir. Gönülden sevgilerimle,

5 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay öğle saatlerinden sonra boşlukta olacak. Etrafındaki insanlara yönelik beklentilerin artabilir. İş yerinde yaşadığın yoğunluk aile ve özel hayatında sevdiklerini ihmal etmene, detayları kaçırmana sebep olabilir. Öğlen saatlerinde halsizlik ve uykusuzluk problemleri işlerinden seni alıkoyabilir. Eğer imkânın varsa günü daha az yoğunluğa sahip bir şekilde programlamalısın. Kendi işini yapıyorsan, iddialı olduğun konularda törpüleneceğin gelişmelerle karşılaşabilirsin. Kendine karşı daha objektif yaklaşırken, doğruyu ve yanlışı ayırt etmek konusunda daha adil hareket edebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle yeni bir spora yazılabilirsin. Yeteneklerini yeniden keşfedeceğin etkinliklere dâhil olabilirsin.

5 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık ile ilgili konular ön planda olabilir. Bu konuda sorumsuzdavranmak yerine bilinçli bir şekilde hareket ederek fiziksel sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız işlere yönelebilir, yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Kendinize işe vereceğiniz durumlar var. Sağlık ve düzen konularına da dikkat etmek gerekebilir. Çocuklarınızla ilgili olan konular sizi oyalayabilir, sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Birçok işi bir anda yapmak isteyebilirsiniz. Biraz esneklik göstermelisiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili olumlu geri bildirimler alacaksınız. Yöneticileriniz sizden çok memnun.

5 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan ve ay boyunca devam eden Venüs retrosunda geri gelen eski aşklara dikkat, özellikle de uzaklardan, yabancı kişiler veya seyahatlerle ilintili yaşadıklarınız yeniden gündeme gelebilir.

5 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Spiritüel konulara ilgi ve merakınızın yüksek olduğu bir gündesiniz. Merakı deneyime dönüştürebilir, bildiğiniz konuları uygulayabilirsiniz. Somut sonuçlar almak için saflığı ve bilginin özünü korumak önemli.

5 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Venüs Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve 17 Kasım'a kadar bu süreç devam edecek. Uluslararası ilişkiler, uzun seyahatler, akademik konularla ilgili sıkıntılı bir süreçten geçebilirsiniz. Vize, pasaport gibi işlemlere bu dönemde başvurmanız hata olur. Yabancılarla kurduğunuz diyaloglar anlaşmazlıkla sonuçlanabilir.

5 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

5 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 04' 23" R
Ay
Kova
04° 23' 39"
Merkür
Koç
17° 09' 40"
Venüs
Boğa
01° 49' 18"
Mars
Koç
00° 14' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 46"
Satürn
Balık
16° 38' 03"
Uranüs
Boğa
22° 23' 07"
Neptün
Balık
28° 55' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 47"
Lilith
Başak
23° 24' 42"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>