Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiçbir şey eskisi gibi görünmüyor. Aşk hayatınıza ağır bir monotonluk çökmüş. Bunu kurtarmak için harcadığınız çabada yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz. Partneriniz sizden bir adım önde görünüyor.

Genel olarak beğeniliyorsunuz. Ama bazı durumlarda takındığınız tavır işyerinizde size karşı bir antipati oluşturuyor. Bugünkü bazı şikayetler kulağınıza kadar gelecek.

Parasını idareli kullananlardan değilsiniz, ama bu anlamda ciddi çabalarınız var. Bu çabalarınızın da yanlış değerlendirilmesinden korkuyorsunuz. Cimri diye yaftalanmak hayatta en korktuğunuz şey.

Kişiliği şekilden şekile giren birinden uzak durmaya çalışıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın onunla kurduğu çıkar ilişkileri sizi üzüyor. Ondan uzak durmanız yeterli olmalı. Ama siz ayrıca arkadaşlarınıza karşı bileniyorsunuz, buna dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zaman var ki kötümserliği elden bırakmıyor, çevrenizdeki herkese olumsun enerji yayıyorsunuz. Bugün bir ilginçlik sizi hayata daha iyimser bakmaya yöneltecek. Üzerinizdeki bütün karamsarlıkları atacaksınız. Birkaç gündür yaşadığınız yalnızlık duygusunu yeni bir tanışmayla üzerinizden atacaksınız. Bu tanışma kalıcı bir dostluğa dönüşebilir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 00:12 Ay-Aslan burcu seyri, sağlıklı yaşam, huzurlu bir hayat ve güven içinde yaşamanın önemini vurguluyor. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyiniz. Ben buradayım diyebilmelisiniz. Kimsenin hakkınızı elinizden almasına, sizi üzmesine izin vermeyiniz. Saat 02:29 Ay-Uranüs görünümü, farklı bir şeyler yapmak arzumuzdur. Sanatla uğraşmak, tiyatro, resim ve hobilerimize yönelmek için uygundur. Kişisel gelişim için insanın kendindeki özel yetenekleri keşfetmesi çok önemli. Böylece maddi-manevi anlamda kendinizi güçlü hissedersiniz. Saat 04:02 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, sağlıklı bir yaşamın, kendine güvenmenin, inandığınız bir yolda ilerlemenin önemini vurguluyor. Bedeninize, zihninize önem veriniz. Yaratıcı yönlerinizi keşfedeceğiniz işlere yöneliniz. Bu size başarı ve mutluluk getirecektir. Saat 12:31 Ay-Mars karşıtlık etkisi, güzelliklere kavuşmak ve kaliteli yaşamak isteğimizi vurguluyor. Şartlar gereği zorlanıyoruz. Bizi baskı altına alan bir şeyler var. Bunları aşabilmek için mücadele vermekteyiz. Bedenimiz ve zihnimiz yoruluyor. O zaman gelin bugün kendiniz için güzel bir şeyler hazırlayın, dostlarınızla bir araya gelin ve kafanızı boşaltın. Bu size iyi gelecektir. Saat 18:22 Ay-Venüs görünüm etkisinde, sezgilerimiz rehberimiz gibidir. Bir meseleyi hem derinlikli hem de çıkarlarımız kollayarak gözden geçiririz. Saat 19:19 Ay-Güneş görünümü başkalarının nazik ve sıcak davranışlarına ihtiyacımız olduğunu işaret ediyor. Belki biz ne hissettiğimizi ifadeden kaçınabiliriz. Ancak çıkarsız, düşünceli ve bize değer veren kişiler başımızın tacıdır. Günün tüm güzelliklerinin sizden yana olması dileğimle,

4 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlarla dolu, hızlı bir gün; yakalayabilene aşk olsun? Hedeflerine yönelik hareket etmeli, aşırıya kaçabilecek tutumunu kontrol altında tutmalısın. Hayatına girecek insanları dikkatle seçmelisin. Enerjin yüksek, sonradan pişman olacağın kararlar vermemeye özen göstermelisin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle akrabalarınızı ziyaret edebilirsiniz. Farklılıklar ve değer yargılarını sorguladığın bir süreçten geçiyor olabilirsin. Eylemlerinle düşüncelerini tam anlamıyla yansıttığın, güçlü hissettiğin bir gündesin. Fakat eş zamanlı olarak bu durum dâhil olduğun kabalalıklardan da sıyrılmana sebep oluyor olabilir. Melankolik ruh halini bir kenarı bırak ve akşam için dostlarınla güzel bir plan hazırla. Günün enerjisi senden desteğini esirgemeyecektir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantik ilişkilerde karşı tarafın duygu ve düşüncelerini anlamakta zorluk çekebilir ve çıkarlarınıza göre hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu durumu engellemek adına olaylara daha geniş pencereden bakmalısınız.

4 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı uğraştırıcı konular var. Gün içinde toprak ve emlak ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizle birlikte ilerlettiğiniz işleri tekrardan canlandırabilirsiniz. Günün ikinci yarısında daha keyifli koşullar söz konusudur. Sevdiğiniz insanlarla zaman geçirebilir, sosyalleşebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan değişiklikler olabilir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Çalışanlar İkizler için işler çok iyi gidecek. Her şey birbirini tamamlayacak.

4 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde uyum ve denge yaratabilirsiniz. Kendi iç dengenizi gün boyu koruyabilmek için günlük rutinlerinizde geçmişin tekrarı, sizi zora sokan davranışlardan kaçının. Başkalarının sizinle ilgili fikirlerinin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Ani sağlık harcamalarınız olabilir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken gündelik hayatta neşeniz bol olur. Mesai arkadaşlarınızla keyifli sohbetlere dalabilirsiniz. Kalp sağlığınızı kontrol ettirmek de iyi bir fikir olabilir. Yeni birdüzenine geçmek için de kolları sıvayabilirsiniz. Alışveriş yapmak, yaratıcı yanınızı ortaya koymak da yapılacaklar listenizde olun.

4 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 27' 51" R
Ay
Kova
09° 57' 53"
Merkür
Koç
17° 20' 17"
Venüs
Boğa
02° 19' 04"
Mars
Koç
00° 32' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 25"
Satürn
Balık
16° 40' 09"
Uranüs
Boğa
22° 24' 30"
Neptün
Balık
28° 56' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 09"
Lilith
Başak
23° 27' 23"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>