Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
iyimser davranıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

Birinin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal boşluğunuzu doldurmasını istiyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Aşktaki paradoks, en az ihtiyaç duyduğunuz anda gelmesidir. Öyleyse, kendinize tamamlamak için gereken adımları atın. Eğer yapmazsanız, size çok yakışmayan şeylere sonsuza kadar bağlı kalacaksınız.

Bugün network yapmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, iletişim akışını çok daha kolaylaştıracaktır. Potansiyel müşterilere çat kapı uğramak için ilham hissedebilirsiniz. Ya da bazı pazarlama stratejilerini potansiyel müşterilere birbülteni olarak göndermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın profesyonel parçası ile ilerlemekle iyi hissedeceksiniz. En iyi fikirlerinizi ve en keskin imajınızı sunmaktan çekinmeyin!

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Günün teması modelleme ve inşa. Evini silip süpürmek ve bazı iyileştirmeler yapmak isteyebilirsin. Büyük hayallerin olabilir; ama her bir şeyi detaylıca araştırarak hareket etmelisin. Dikkat et, bir duvarı yıkarken yanlışlıkla bütün evi yıkabilirsin! Değişim görme isteğin bugünün güdüleyici olacak.Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçtiğimiz birkaç haftada gerçekleşen olaylar kelimenin tam anlamıyla mantığa aykırı! Kaygan bir zeminde ayakta durmaya çalışıyordunuz ve bir gün doğru gelen şey ertesi gün dünyanın en güvenilmez şeyi haline geliyordu. Gecikmeler, belirsizlikler ve rahatsızlıklar duygularınızı zorlarken sizi sabit bir zemine hasret bıraktı. Bugünden itibaren bu kaotik dönem son buluyor. Sakin, rahatlatıcı ve sabit bir dönem başlıyor.

7 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün ilerlemesine Başak burcunda devam ediyor. Ay-Jüpiter zorlu etkilerinin ortaya çıktığı sabah saatlerinde evlilik ve ilişki hayatınızda gerginlikler olabilir. Küçük bir meseleyi partneriniz büyütebilir. Devamında daha güzel ve aşk dolu saatler geçirebilirsiniz. Ay'ın Neptün ile oluşturduğu karşıtlık ise hassas olabileceğinizi gösteriyor. Alınganlıklarınız karşı tarafı üzebilir. Ay, ise saat 19:50 itibariyle boşluğa giriyor. İlişkinizde çözüme kavuşturmak istediğiniz şeyler varsa biraz oluruna bırakmayı denemelisiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

iyimser davranıyorsun!Ailenden bir yakınının senden borç istemesiyle ekonomik durumunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin. Konu sevdiklerine yardım etmek olunca varını yoğunu ortaya koyuyorsun. Merhametli bir yapının olması sebebiyle bugün sevdiklerine karşı daha iyimser olacaksın. Evlilik hazırlığı yapan bir Balık burcuysan, hazırlık stresi seni biraz duygusal yapabilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli ve detay gerektiren konuları yürütürken oldukça özenli olmalısınız. Elektronik eşyalarınızda yaşanabilecek aksaklıklar hemen moralinizi bozmamalıdır.

7 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evlilik ve beraberliklerde daha hassas bir gün olabilir. Daha fazla cesarete ihtiyacınız var.

7 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki sahtekar kişilere karşı dikkatli olun. Telefonda dolandırıcılık, hırsızlık gibi konularda göze kestirilen kişilerden olabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim zordur. Kendi görüşlerinize o kadar bağlısınız ki, insanlar onlara karşı gelmek zorunda kaldıklarını hissediyorlar. Eğer dirençle karşılaşırsanız, bakış açınızı yeniden inceleyin. Sizin görüşleriniz faydalarından daha uzun yaşamış olabilir. Başkalarıyla problemleriniz olursa kendinizi yargılayın.

7 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toprak üçgeninin sağladığı sağduyu ve somut kavramlardan dolayı kendinizi son derece güvende hissedeceksiniz. Partnerinizin size karşı gösterdiği hoşgörü uzun zamandan beri aradığınız huzuru size taşır. İkili ilişkilerde yumuşama zamanı. Küslükler, dargınlıkları ortadan kaldırın.

7 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir şeylerin son bulması gerekiyordu. Uzun süredir yaptıklarınızın pozitif ya da negatif karşılığını almak zorundaydınız. Toplum önündeki imajınızı yıktınız. Eğer pozitifse sorun yok. Negatifse toparlamanız çok uzun zaman alabilir. Bir çok insanı hayal kırıklığına uğratmış olabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Balık; duygusal bağ içerisinde olduğun insanlarla veya sosyal çevrenle güvene dayalı ilişkiler kurmak adına olumlu koşullar var. Yeni görev ve sorumluluk üstlendiğin şu dönemde iletişimini sıcak ve dengede tutman yararlı olabilir. Parterinle beraber kurduğun bir hayalin gerçekleşme olasılığı da yüksek.

7 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 23" R
Ay
Koç
18° 08' 28" R
Merkür
Koç
20° 14' 29"
Venüs
Boğa
08° 09' 06"
Mars
Koç
04° 11' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 60"
Satürn
Balık
17° 04' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 51"
Neptün
Balık
29° 04' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 54"
Lilith
Başak
23° 58' 54"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>