Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişki henüz başlamadan onu kaybedebilirsiniz. Çok ısrarcı davranıyorsunuz. Sizin bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafa düşünme şansı bile vermiyorsunuz.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltacak

Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz. Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Önümüzdeki günlerde, birinin sizinle fazlaca ilgili olduğunu göreceksiniz. Sabırla sonucu beklemeniz gerekiyor. Bu ilginin nedeni sandığınız gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen biri var. Ama siz elinizi çekiyorsunuz. İçgüdüsel bir biçimde ona güvensizlik duyuyorsunuz. Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız bir olaydan çok etkileneceksiniz. Bu olay sizi sevdiklerinize biraz daha bağlayacak. Geniş, sorunsuz olarak tanıdığınız birinin bugün öğreneceğiniz büyük sorunları sizi şaşırtacak.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:10 Ay-Terazi burcunda seyrine başladığında, iletişimde bulunduğunuz insanların sevgi dolu tavırları, problemlerinizi çözebilmenizi sağlayan en önemli gücünüzdür. Çünkü ancak uyumlu insanlarla bir arada mutlu olursunuz. En ufak bir tatsızlık ve gerilimden uzak durmak istersiniz. Partnerinizle, dostlarınızla sohbet etmekten zevk alırsınız. Size göre bir insanın olduğu gibi görünmesi, göründüğü gibi olması gerekir. Bunun tersi hareket edenlerden uzak durmaya çalışırsınız. Saat 07:37 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, finansal açıdan güven ve istikrarın bizim için önemi büyük. Sağlıklı, doyumlu ve kendimizi güçlü şekilde ifade edeceğimiz bir yaşam istiyoruz. Tercihlerimizi bu doğrultuda yapmaktan yanayız. Bizi hiçbir şeyin üzmesine, kimsenin hafife almasına izin vermeyeceğiz. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, bizi zorlayan kişi ve durumlardan kaçma arzumuzu işaret ediyor. Saat 19:35 Ay-Mars görünümü, henüz kesinleşmeden verilen sözlere, karşımıza çıkan tekliflere güvenmeyeceğimizi gösteriyor. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyku problemlerinin artabileceği bir gün. Öğlen saatlerinde çalışma alanında yaşayabileceğin beklenmedik problemler işlerini yürütmekte sana engel olabilir. Öte yandan etrafında sürekli sürtüşme yaşadığın birileri varsa, onlarla aranda daha yapıcı bir atmosfer hâkim olacak. Onlarla arandaki problemleri çözme yolunda önemli konuşmalara ön ayak olabilirsin. Küçük aksaklıkların ruh halini negatife çevirmesine izin verme. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Balık burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Bugün sosyal çevrendekilere karşı duyarsız davranışlar sergilerken bir taraftan da beklenti içine girebilirsin. Yalnız kalmak isterken; neden kimse beni aramıyor diye sitem edersen kafa karışıklığından kurtulamazsın.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler, eşli ve ortaklı konular bugün gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Diyaloglar önem kazanabilir, ilişkinizde, birlikteliğinizde denge, eşitlik ve uyumu daha fazla gözetiyor olabilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı olaylar yaşanabilir. Ortaklı para konuları gündeminize gelebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızda pratik olmanız gereken olaylar yaşanabilir. Yenilenme içine gidebilirsiniz. Gençlerle ilgili konularda ilgili gelişmeler olabilir. Akşam arkadaşlarınızla olmak iyi gelebilir.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etkileneceğiniz bir insanla yollarınız kesişecek ve uyumlu, mutlu bir beraberliğe adım atacaksınız.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

8 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşünceler ve duygular çelişebilir. Kendinizi yönsüz ve yanlız hissedebilirsiniz. Hüznün yüreğinizi ağırlaştırmasına izin vermeyin. Koşullardan bağımsız bakış açınızı değiştirin. Rahatlığı ve güvenli alanı korumak önemli.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi seyahate çıkarak ya da spor yaparak akıtabilirsiniz. Yeni aşk maceralarına atılabilir, heyecan verici girişimlerden zevk alabilirsiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizin yükselmeye başladığı bir dönemdesiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan rahat bir döneme gireceksiniz. Daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız.

8 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 10' 27" R
Ay
Kova
05° 49' 51"
Merkür
Koç
17° 12' 20"
Venüs
Boğa
01° 56' 60"
Mars
Koç
00° 19' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 08' 14"
Satürn
Balık
16° 38' 35"
Uranüs
Boğa
22° 23' 28"
Neptün
Balık
28° 55' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 08"
Lilith
Başak
23° 25' 24"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 01/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>