İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikir Danışılan Bir Kişi Olabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2020, Salı

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün sevgilinizle önemli şeyler hakkında konuşacağınız bir gün olabilir. Yakınlık ve samimiyet ruhu, tüm güne nüfuz edecek. Umutlarınızı ve hayallerinizi kolayca paylaşabileceksiniz. Ayrıca çok fazla kahkahalı bir gün yaşayacaksınız! Şu an bekarsanız, bu şeyleri ruh eşiniz olan bir arkadaşınızla da deneyimleyebilirsiniz. Kalbinizi artık açın ve konuşun.

Oldukça net düşünebileceksiniz. Birlikte çalışmanız gerekenlerle elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendi işinizi yapın ve insanların da kendi işlerini yapmasına izin verin. Başkalarının draması üzerinde çok durmayın. Bugün elektronik nesnelerle iyi bir şekilde çalışmanın tadını çıkarmalısınız ve aynı zamanda eviniz için yeni bir alete veya cihaza yatırım yapmanın tam zamanı. Ucuza kaçmayın. Hayatınızı kolaylaştırmak için biraz para harcayın.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

Seni engelleyen unsurlara bir el atmalısın. Olmak istediğin yere ulaşmanı engelleyen bir kısıtlama söz konusu olabilir. Hislerini rahatlatmak ve durağanlaştırmak için elinden geleni yap. Senden yaşça büyük insanlarla etkileşimler aracılığıyla değerli fikirler edinebilirsin. Yaşadıklarını yaşayan kişilerin tavsiyelerini önemsemelisin.Bugün biraz keyifsiz olabilirsiniz ve yüksek ihtimalle evden çıkmak istemeyeceksiniz. Televizyonun karşısına yığılmak, dışarı çıkıp sosyalleşmeye çalışmaktan çok daha cazip gelebilir. Fakat arkadaşlarınız, sizi partiye gitmeye ikna etmeye çalışabilirler. Katılmak istemediğiniz hiçbir planı tartışmayın. Bu gece en iyi şekilde dinlenmek istediğinizi ve onlarla başka bir zaman eğlenceye çıkabileceğinizi arkadaşlarınıza iyice anlatın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayal alemine sığınmak isteyebilir, görmediğin yerlerde neler olduğunu izlemek isteyebilirsin. Neden olmasın? Çünkü bu davranış sana ihtiyacın olan perspektifi sağlayabilir. Bu dönemi bazı şeylere gerçek değerini vermek ve hangi insanların gerçekten senin dünyana uyum sağladıklarını anlamak için kullan. Hayatında böylesi bir dengeyi kurabildiğin için sen çok şanslı bir insansın.

1 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda karar alırken, harekete geçerken kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Yarım kalanve konularınızı tamamlayabilir, sonuçlandırabilirsiniz. Beden sağlığıyla ilgili özenli olmalı. Sınavlar ve sorumluluklarla ilgili stresler olabilir.

1 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Saç stilinde yaptığın değişiklikler arkadaşların tarafından beğenilebilir. Senden stil önerisi isteyebilirler. Yakın bir arkadaşın ilişkisinde yaşadığı sıkıntıları sana anlatıyor. Bu konuda ona bazı çözüm önerileri sunuyorsun. Bugün Ay boşluktayerinde yanlış anlaşılmalardan dolayı tartışmalar yaşanabilir.

1 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal kimliğinize bir de bugün aşırı alınganlık ekleniyor olabilir. Hassas olduğunuz bugün, yalnız kalmayı tercih ederek incinmenize mâni olabilirsiniz. İş hayatınızdaki bazı alınan kararlar sizin kontrolünüz dışında olabilir. Bu durumu kişisel algılamak yerine uyum sağlayarak geçirmeyi deneyin.

1 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde daha eğlenceli vakitler geçirmek için etrafınızdaki insanlarla yeni programlar yapmak isteyebilirsiniz.

1 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizlerin hayatının odak noktası sükunet ve barış adımları olabilir. Siz birisi ile barışabilirsiniz ya da birinden barışma teklifi bekleyebilirsiniz.

1 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzun da yıldızı Merkür'ün Yay burcuna ilerlemesiyle birlikte özellikle ilişkiler açısından hareketli bir döneme ilerliyorsunuz. Fiziksel aktivitelere ve spora ağırlık verebilirsiniz.

1 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünmesajlarına öncelik verin. Önce önemli şeyleri bitirin, ardından geri kalanına vakit ayırırsınız.

1 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Ay tutulmasının ardından Ay, bugün de burcunuzdaki seyahatine devam ediyor.Kişisel hedefleriniz, sağlığınız ve yaşam amaçlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Kendinizi geliştirmenin yeni yollarını arayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür, bugün itibariyle Yay burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde ikili ilişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular zihninizi meşgul edecektir.

1 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

1 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yalnız olmaktan çok sıkıldınız ve en kısa zamanda yeni bir ilişkiye girmek istiyorsunuz. Genelde işe geç kalan biriyseniz, bugün daha erkenci olmaya özen gösterin. İçinizde bir boşluk var ve bunun ne olduğunu bilmiyorsunuz.

1 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sizinle ilgili düşüncelerine değer vermelisiniz. Eleştirileri yapıcı yönüyle görmeniz ve değişikliğe uyum sağlamanız ilişkinizin sağlıklı gelişimi açısından önemli olacak. Günlerdir üzerinde çalıştığınız önemli bir projenin, bir türlü neticelendirilememesi canınızın çok sıkılmasına neden olabilir. Kariyerinizle ilgili hedeflediğiniz olaylar gecikecek. Kısa bir dönem nakit sıkıntısı çekmeniz mümkün. Gerilimli duygularınız mide rahatsızlıklarına neden olabilir.

1 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 58' 09" R
Ay
Koç
16° 48' 48" R
Merkür
Koç
20° 10' 22"
Venüs
Boğa
08° 02' 26"
Mars
Koç
04° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 43"
Satürn
Balık
17° 03' 40"
Uranüs
Boğa
22° 40' 32"
Neptün
Balık
29° 04' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 36"
Lilith
Başak
23° 58' 18"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>