İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Dinlendirmelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün sevgilinizle önemli şeyler hakkında konuşacağınız bir gün olabilir. Yakınlık ve samimiyet ruhu, tüm güne nüfuz edecek. Umutlarınızı ve hayallerinizi kolayca paylaşabileceksiniz. Ayrıca çok fazla kahkahalı bir gün yaşayacaksınız! Şu an bekarsanız, bu şeyleri ruh eşiniz olan bir arkadaşınızla da deneyimleyebilirsiniz. Kalbinizi artık açın ve konuşun.

Oldukça net düşünebileceksiniz. Birlikte çalışmanız gerekenlerle elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendi işinizi yapın ve insanların da kendi işlerini yapmasına izin verin. Başkalarının draması üzerinde çok durmayın. Bugün elektronik nesnelerle iyi bir şekilde çalışmanın tadını çıkarmalısınız ve aynı zamanda eviniz için yeni bir alete veya cihaza yatırım yapmanın tam zamanı. Ucuza kaçmayın. Hayatınızı kolaylaştırmak için biraz para harcayın.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

Seni engelleyen unsurlara bir el atmalısın. Olmak istediğin yere ulaşmanı engelleyen bir kısıtlama söz konusu olabilir. Hislerini rahatlatmak ve durağanlaştırmak için elinden geleni yap. Senden yaşça büyük insanlarla etkileşimler aracılığıyla değerli fikirler edinebilirsin. Yaşadıklarını yaşayan kişilerin tavsiyelerini önemsemelisin.Bugün biraz keyifsiz olabilirsiniz ve yüksek ihtimalle evden çıkmak istemeyeceksiniz. Televizyonun karşısına yığılmak, dışarı çıkıp sosyalleşmeye çalışmaktan çok daha cazip gelebilir. Fakat arkadaşlarınız, sizi partiye gitmeye ikna etmeye çalışabilirler. Katılmak istemediğiniz hiçbir planı tartışmayın. Bu gece en iyi şekilde dinlenmek istediğinizi ve onlarla başka bir zaman eğlenceye çıkabileceğinizi arkadaşlarınıza iyice anlatın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz keyifsiz olabilirsiniz ve yüksek ihtimalle evden çıkmak istemeyeceksiniz. Televizyonun karşısına yığılmak, dışarı çıkıp sosyalleşmeye çalışmaktan çok daha cazip gelebilir. Fakat arkadaşlarınız, sizi partiye gitmeye ikna etmeye çalışabilirler. Katılmak istemediğiniz hiçbir planı tartışmayın. Bu gece en iyi şekilde dinlenmek istediğinizi ve onlarla başka bir zaman eğlenceye çıkabileceğinizi arkadaşlarınıza iyice anlatın.

30 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün burcunuzda tutulma gerçekleşiyor. Yaşamınızda önemli, köklü değişimler bugünlerde gündeminizde olabilir. Taşınma, yatırımlar, ilişkilerde uzun vadeli kararlar ve somut başarılar öne çıkan konularınız oluyor.

30 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün burcunda Ay Tutulması meydana geliyor. Etrafında hızlı cereyan eden işlerden karlı çıkmasını bilsen de fiziksel açıdan yorgunluğun artabilir. Kendine daha çok vakit ayırman gerektiğinin farkındasın. İkna kabiliyetinin artığını düşünüyorsun. Bu düşünceye dayanarak bazı projelerin içinde yer almak isteyebilirsin.

30 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin burcunuzda gerçekleşecek olan ay tutulması sizleri duygusal bağlamda biraz huzursuz hissettirebilir. Sakin olun ve dürtüsel hareketler içinde olmayın. Bazı konularda anlaşamadığınız insanlarla kendinizi yıpratmamalısınız. Kendinize olan güveninizi koruyarak olumsuz fikirlerden geri adım atın. İlişkilerde büyük bir değişim sizleri bekliyor.

30 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çift durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ailenize ait konular daha çok gündeme gelebilir. İçinize dönmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar adım atabilirsiniz.

30 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel bakımınıza önem gösterdiğinizde size olan ilginin artması da son derece normal, etrafınızdaki insanları mıknatıs gibi kendinize çekebiliyorsunuz.

30 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

30 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aceleden önemli bir şeyi unuttunuz mu? Bu sefer ikinci kez dikkatle bakmaya değer. Kollarınızı sıvayın ve işini bitirin. Daha sonradan rahatladığınızı anlayacaksınız.

30 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün burcunuzda bir Ay tutulması meydana geliyor. Kişisel meselelerinizin önem kazandığı, kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.Bireysel hedefleriniz üzerine kafa yorabilir, ne kadar başarılı olduğunuzu sorgulayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ilişkilerinizi veortaklıklarınızı değerlendirebilir, yürümeyen ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı sonlandırma kararı alabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten, duygularınızı ve düşüncelerinizi yakınlarınızla paylaşmaktan çekinmeyin.

30 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri kafanıza takarak değiştiremezsiniz. Aksine, gününüzden zevk alamaz, içinize kapanırsınız. Hayatınızı biraz daha hareketlendirin. Bu sizin elinizde, unutmayın. Mesleki konularda önemli kişilerden destek görmeniz mümkün.

30 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burçları, burcunuzdaki ay tutulması size hayat planlarınıza dair büyük bir yenilenme şansı tanıyor. 18 yılda bir olan bu geçiş ile yıl boyunca kendinizi resetleyecek, size fazlalık gelenleri geride bırakacak ve yeni başlangıçlar yapacaksınız. İlişkilerde güzelleşme olacaktır.

30 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin size karşı hırçın ve anlayışsız davrandığını düşünüyorsunuz. Sevgiliniz bir art niyet taşımıyor. Sonradan üzülmemek için iyi düşünün. Gereksiz bir gurur yüzünden kaçırdığınızteklifinin, bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için bugünden tedbirli olmaya çalışın. Sağlığınız gayet iyi, enerjiniz de yerinde. Ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamayın.

30 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 08' 14" R
Ay
Koç
19° 22' 00" R
Merkür
Koç
20° 18' 19"
Venüs
Boğa
08° 15' 16"
Mars
Koç
04° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 10"
Satürn
Balık
17° 04' 31"
Uranüs
Boğa
22° 41' 08"
Neptün
Balık
29° 04' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 11"
Lilith
Başak
23° 59' 27"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>