İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kariyerinde Değişim Vakti Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2022, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Karşındaki insanla ilgili yargılarınla aceleci olmaman gerekebilir. Ona kendisini ifade etme şansı vermek, onun bakış açısını duymak dinlemek aşkınız için daha iyi olabilir. Her şeyi tek taraflı düşünmemelisin.

Çalışmak istemediğiniz,yaşamını yargıladığınız dönemleriniz oluyor. Ama bunun elinizdeki birtakım işlerden kaynaklandığını düşünüp yanılıyorsunuz. Aslında siz dönem, dönem haytalık yapmak istiyorsunuz. Ama biliyorsunuz, şu günler hiç zamanı değil.

İş ortamında her zamankinden fazla sorumluluk alman gerekebilir bugün. Daha çok sorumlulukla beraber farklı işlerle ilgili çalışmalarda bulunman da olası. Yeni projeler ve fikirlerde çalışmak senin ve kariyerin için farklılık yaratabilir.

Bugün kendini biraz yorgun hissetmen mümkün. Serin ve sessiz bir yerde dinlenmek sana çok daha iyi gelecek. Gün içerisinde ara ara molalar verebilmek sende fark yaratabilir. Günün sonunda da yeterince dinlendiğine emin olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız başına fazla zaman geçirmek kendini keşfetmek için iyi olabilir bugün. Yeni yetenekler keşfedip bunların üstüne gitmek isteyebilirsin hatta. Hayattan daha fazla zevk almak için kendinle baş başa kalmaktan korkmaman gerekecek.

14 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zıt kutupların birbirini çektiği doğruysa, bugün veya yarın tanıştığınız biri kalbinizin daha hızlı atmasını sağlayacaktır. Uzun süreli türden bir ilişki mi olacak? Bu pek çok faktöre bağlı, ancak kısa veya uzun vadeli, eğlenceli olacak!

14 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunda Dolunay meydana gelecek. Geçmiş yıllara ait konular bu döngüde karşına gelebilir. Kariyerinde farklı şekilde yol almaya başlıyorsun. Eğer uzun süredir aynı işte çalışıyorsan,değişikliği gündeme gelebilir. Yeniliklere daha sıcak bakmaya başlarken, çekimserlikten uzak duracaksın.

14 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize zaman ayırmak, ev içindeki işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Yaşadığınız yerin fiziksel koşullarını değiştirebilirsiniz. Taşınma haberleri gündeme gelebilir. Aile bireyleriyle ve çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminizde, kelimelerinizi doğru seçmelisiniz.

14 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular bugün de gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Öğle saatlerinde ilişkilerinizde fikir ayrılığı yaşamanız mümkün. Gün içinde ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Denge de kalmaya ihtiyacınız olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha olumlu ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

14 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda edinim sağlayabilmeniz için çok çaba göstermeniz gerekebilir. Eğitim içeren konularla ilgili başarılı olabileceğiniz bir zamandasınız...

14 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arabanızda gaza basmış giderken birden karşınıza bir yokuş çıkıveriyor. Yönünüzü değiştirip iyi bildiğiniz güvenli ve pürüzsüz yoldan gidebilir, sınırlı bir bakış açısıyla yetinebilirsiniz. Ancak yokuşu çıkıp yukarıdaki ağaçlara ve daha ötesine doğru yol almak da sizin elinizde. Yolun nereye çıkacağını kim bilir? Bilinmeyene doğru atıldığınız takdirde sizi bekleyen inanılmaz bir macera var.

14 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sisli ve yoğun bir hayal dünyası ile hayatın acımasız gerçekleri arasındaki garip bir karışım, şu anda düşüncelerinizi bulandırabilir. Bir başkasının bir duruma hâkim olma arzusuna hazırlıksız yakalanabilir ve potansiyel olarak beklenmedik bir tepkiye yol açabilirsiniz. Fikrinizi söylemekte fayda var, ancak bunu yapmadan önce mutlaka düşünün, aksi takdirde sonuçlar bir şenlik ateşinden daha sıcak olabilir.

14 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız. Bugün, suskun ve gizemli bir havaya gireceksiniz.

14 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

14 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ilişki, ortaklık konularında yeni bir döneme girebilirsiniz ve kariyer hayatınızda ise bazı sorunlar gerçekleşebilir.

14 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestij konusunda kendinizden emin gibi görünseniz bile, içsel olarak, güven arayışı içindesiniz.

14 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 04" R
Ay
Yay
12° 35' 55"
Merkür
Koç
16° 04' 36"
Venüs
Koç
27° 01' 00"
Mars
Balık
27° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 18"
Satürn
Balık
16° 17' 06"
Uranüs
Boğa
22° 09' 48"
Neptün
Balık
28° 48' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 31"
Lilith
Başak
22° 58' 45"
True Node
Koç
15° 30' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:25

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>