İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Öz Eleştiri Yapıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla birlikte etkinlikler planlamak, onunla beraber zaman geçirmek sana çok iyi gelebilir bugün. Günün sonunda etkinlikler sayesinde birbirinize daha çok alıştığınızı ve bağlandığınızı fark edebilirsiniz. Aşkta daha yapıcı etkilerle karşılaşman olası.

Bir yetkilinin yetersizliğinin, boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir.

Yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışabilirsin bugün. Tanıştığın insanlarla iyi ilişkiler kurmaya çalışman daha iyi sonuçlar verebilir. Gelecekte sana faydası olacak ilişkiler daha farklı fırsatlar karşına çıkarabilir çünkü.

Vücuduna daha çok özen gösterip ihtiyaçlarını anlamak için onu daha çok dinlemelisin, bugün bu konulara özen göstermen o yüzden önemli olabilir. İhtiyaçları belirlemek atman gereken adımları daha kolay seçmeni sağlayarak sana fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün girdiğin ortamlarda daha aktif olman olası. Sosyal olarak aktif olmak dikkatleri üzerine çekmeni de sağlayacak üstelik. Yaptıklarınla ön planda olmak sana çok iyi gelecek. Popüler olabilir ve bunun keyfini çıkarabilirsin.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı düşünceleri kendinize saklamak akıllıca olabilir, özellikle de bunlar başkalarını kötü yansıtan türden düşüncelerse. Daha sonra pişman olacağınız şeyler söyleme eğiliminiz var ve gezegenler bugün birkaç soruna neden olabilecek uyarılarda bulunuyor.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatta nerede olduğunu sorgulayacağın bir gündesin. Kendinle iç hesaplaşmaya girebilir, öz eleştiri yapabilirsin. Geçmişte yaşadığın bazı pişmanlıklarının aklına geldiği bir gündesin. Ailesiyle yaşayan bir İkizler burcuysan, aile büyükleriyle ufak çaplı anlaşmazlıklar olabilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin kariyeri nedeniyle taşınma konusu gündeme gelebilir.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bir şeylere yetişemiyor olabilirsiniz. Her şey birikiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizle birlikte olmak onlarla vakit geçirmek size iyi gelecektir ancak onlarla da (arkadaş ve ailenizle de) aranızda bazı konular ile ilgili ufak sürtüşmeler yaşanabilir. Kimseyi kırmamaya onları olduğu gibi kabul etmeye özen gösterin.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İlerleyen zamanlarda sizi ortaklı para konularına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kriz yaratabilecek durumlar oluşabilir. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için zaman ayırmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Akşama doğru ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manipüle etmeyi fazla hayat amacınız haline getirmeyin hal böyle olursa neyin sizin için daha sağlıklı olduğunu görmekten uzak kalabilirsiniz.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzakta yaşayan biriyle yaptığınız yazışmaların sonucunda bu kişinin niyetinin arkadaşlıkla sınırlı olmadığını fark edebilirsiniz. Pek çok ortak noktanız var gibi görünüyor ve mesafelere rağmen, aranızda güçlü bir bağ oluşabilir. Ama yine de, henüz yüz yüze görüşmediyseniz, umutlarınızı bir ilişki ihtimaline bağlamadan önce en azından bir kez buluşun. Her şey düşündüğünüz gibi olabilir de, olmayabilir de. Dikkatli olun!

15 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz sosyalleşmek için mükemmel bir gün. Gün size zaten yakın olan veya yeni biriyle bağlantı kurmanızı teşvik ediyor. İster eski ister yeni olsunlar, arkadaşlarınızla oldukça hareketli ve duygusal olarak tamamlayıcı bir gün geçirebilirsiniz. Ayrıca, hayatınızda önemli bir yer edinebilecek kişilerle tanışmanız da mümkün.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, aşk ve duygusal konulara kapalı olacağınız için, sosyal hayatınız ön plana çıkacak. Maddi durumu iyi olan kişilerden etkileneceksiniz. Bu dönem, sosyal ilişkilerinizdeki artış yeni kişiler tanımanıza neden olacak.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün maddi kaynaklarınız, ödeme borçlarla ilgili durumlarda sorunlar çıkabilir. Ayrıca sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Sosyal çevrenizde tartışmalar sizi üzebilir.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Takıldığınız konularda ısrarcı davrandığınız zaman, çevrenizdekilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Güçlü egonuz yüzünden, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda yoğunlaşmaya çalışmalısınız.

15 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 54' 10" R
Ay
Akrep
24° 37' 30"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 15' 59"
Mars
Balık
26° 08' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 33"
Satürn
Balık
16° 09' 14"
Uranüs
Boğa
22° 04' 60"
Neptün
Balık
28° 45' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 38"
Lilith
Başak
22° 49' 18"
True Node
Koç
15° 34' 42"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>