İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İşleri Rayına Oturtuyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla aranda yaşanan anlaşmazlıkların sona ermesi seni mutlu edebilir. Yakın zamanda olan şeyler hakkında konuşmak, düşüncelerinizi paylaşmak ilişkinin gidişatı için çok daha iyi olabilir.

Zekice alacağınız kararlar, size hakkettiğiniz hedefleri gösterecek. Hareketli işi seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri, yorgunluk kendini iyice hissettiriyor ve bu şekilde bir süre daha götürmek zorunda kalacaksınız.

Yapman gereken harcamaları daha fazla ertelememen gerekecek, özellikle de bugün. İleride daha büyük sorunlarla karşılaşmamak için bugünden önlem almak isteyebilirsin. Bugün yapacağın bazı masraflar seni gelecekte oluşabilecek büyük sıkıntılardan koruyabilir.

Her şeyin çok hızlı ve yorucu gerçekleştiğini düşünüyorsan biraz yavaşlamak sana çok iyi gelecek. Daha hafif egzersizler denemek, rahat bir ruh haline bürünmene vesile olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni başlangıçlar yapmak yerine daha önce başlanmış işlere odaklanman gerekebilir. Aynı anda birçok şeyle uğraşmak yerine yapman gerekenleri teker teker aradan çıkarmakdüzeni açısından önem kazanabilir. Her şeye aynı anda odaklanmamalısın.

16 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzdaki Güneş hem Satürn hem de Neptün ile bağlantılıdır, bu nedenle kendinizi aşırı mantıklı olmakla duygularınızın tamamen ele geçirmesine izin vermek arasında bölünmüş halde bulacaksınız. Mantığı seçin. Duygular eğlenceli olabilir ama bugün tehlikeli de olabilirler.

16 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gündelik konulara hâkim olacaksın. İşleri yoluna koymanın vakti geldiğinin farkında olman seni harekete geçirecek. Bu nedenle gündemin hiç olmadığı kadar yoğun olabilir. Çevrenle ile ilgili duyacakların karşısında şaşkınlığını gizleyemeyeceksin. Çalışan bir İkizler burcuysan, arkadaşlarına olan özlemini gidermek için adımlar atmak istiyorsun.

16 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Bu sayede hem ilişkilerinizdeki pürüzleri sonlandırmış hem de üzerinizdeki yükü atmış olacaksınız. El sanatları, el işleri gibi konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaptığınız işler hem dekorasyon fikri verecek hem de kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

16 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para konuları ve genel olarak parasal sorunlar gündeminizi meşgul edebilir. Endişe duyduğunuz konulara duygusal yönden bağlanmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizdeki bireyselleşme isteği içinde ani kararlar vermemeye çalışın. Gün içinde kısmetli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular sizi yorabilir.

16 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar sevmek sizler için nadir ve çok değerli bir hazine olduğundan insanları kolay kolay hayatınızdan çıkartamıyorsunuz.

16 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendimize sık sık "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

16 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne yazık ki, bugün sizi oldukça rahatsız edici bir duruma sokabilir. Arkadaş grubunuzla işleri yumuşatmak zorunda kalan siz olacaksınız. Bakış açınızı diğerlerine zorlaempoze etmemeye çalışın. Aksine, çevrenizdeki insanlara karşı daha diplomatik ve daha nazik olmaya çalışmalısınız. İnsanların nasıl davrandığını gözlemleyerek de çok şey öğrenebilirsiniz.

16 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Muhtemelen yoğun ve stresli bir hafta geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

16 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

16 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün maddi kaynaklarınız, ödemeler, borçlar, vergi gibi durumlarla ilgili kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik kadın figürlerden destek görebilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, eğitim, hukuk alanındaki bir otorite figüründen destek görebilir, kalıcı kararlar alabilirsiniz.

16 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz

16 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 27' 18" R
Ay
Balık
23° 54' 43"
Merkür
Koç
19° 03' 51"
Venüs
Boğa
06° 06' 58"
Mars
Koç
02° 55' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 43"
Satürn
Balık
16° 55' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 08"
Neptün
Balık
29° 01' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 27"
Lilith
Başak
23° 47' 54"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>