İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Daha Çok Çabalıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanın sıkıntılarının seni de etkilemesine izin vermemek için sorunlarını çözmeye yardımcı olmak isteyeceksin bugün. Çözüm için birlikte hareket etmek ilişkinizi güçlendirebilir. Aşka bakış açınız el ele vererek bir şeyleri başarmak üzerinde netleşebilir.

Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve gülen taraf olacaksınız.

Bugün maddi olarak sıkıntılar yaşaman daha olası. Zamanında aldığın önlemlerin yardımıyla bugünü rahat geçireceksin ama. Her şeye hemen stres ve kaygıyla yaklaşmamak önemli bir konu olabilir.

Kendini duygusal olarak zayıf hissetmen olası bugün. Mümkün olduğunca duygularını kontrol etmeye çalışmalısın o yüzden. Stresten uzaklaşmak için sakin ortamlarda kafa dinlemek sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlar yardımına ihtiyaç duyabilir bugün. Yapılan işlerde kontrolü ele almanı hatta işleyişi yönetmeni isteyebilirler. Sorumluluk almaktan çekinmemelisin o yüzden. Sevdiklerine destek olmak seni memnun edebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir karara nasıl ulaştığınızı açıklayamayabilirsiniz, ancak altıncı hissiniz sizi belirli bir yöne yönlendiriyorsa, onu görmezden gelmemeniz gerektiğini bilirsiniz. Bu seni tuhaf biri gibi gösterecekse endişelenme. Sen farklısın ve daha iyisin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilgilerini arzuladığın gibi kullanmak için birçok fırsatı bir arada yakalayabilirsin. Kişisel değerlerin farkındasın ve bu sayede gözünden hiçbir şey kaçmayacak. Maddi konularda elini güçlendirmek adına fazladan mesai yapmayı düşüneceksin. Rutin hayatında karşılaştığın problemlerin üstesinden gelmek için daha fazla çaba göstereceksin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planladığınız birya da mevcut koşulları daha iyi hale getirecek araştırmalar yapabilirsiniz. Hem evde hemortamında mesai yapmanız gerekebilir. Bu da artık nasıl bir düzen içinde olmanız gerektiğini gözler önüne serebilir. Yorgunluğunuzu atmak ve yaptıklarınızı değerlendirmek adına deniz kenarında bir yürüyüş iyi gelecektir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka burcunda Satürn ile birleşiyor. Olaylara bakış açınızı sağlamlaştırabilecek durumlar var. Uzaklar, yolculuklar, eğitsel işler dikkatinizi çekebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi konularda kendinizi mutlu edecek enerjiyi bulabileceksiniz. Kendinizi herhangi bir sebebe veya çıkara bağlı kalmadan huzurlu hissetmek size...

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yoğun bir kendinizi iyileştirme seansı yapma fırsatı bulacak, etrafınızda dikkatinizi dağıtan insanlar olmadan özünüzle doğrudan iletişim kuracaksınız. Dikkatinizi isteyen içsel meseleye odaklanmak için elinizden geleni yapın. Bugün bu tür ihtiyaçlar için başkalarına bel bağlamak yerine böyle sorunları nasıl ele alacağınızı öğrenmeniz çok önemli.

18 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün size dünyadaki yerinizle daha uyumlu hissetme şansı sunuluyor. Kendinize daha kaliteli bir zaman ayırmak hayattaki gerçek amacınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor. Dünyanın şu anki gerçekliğinizden çok daha büyük olduğunu ve ötede onları keşfetmenizi bekleyen sayısız şey olduğunu unutmayın. Olasılıkları keşfetmek için beklemeyin!

18 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü planların kişisi olmanıza rağmen; fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden, bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için desteğe ihtiyacınız yok. Çalışmalar olumlu ilerliyor.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, hukuk ya da seyahatlerde sorunlar yaşanabilir, gizli kadın düşmanlara dikkat etmelisiniz. Seyahat, eğitim, hukuk konularında kalıcı adımlar atabilirsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gizli duygularınızın sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Bugün, araştırdığınız konularda, elde edeceğiniz bilgileri hiç kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeli, düşüncelerinizdeki gizliliğin size sağlayacağı yararları düşünmeli ve olayları derinlemesine incelemelisiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 10' 47" R
Ay
Yay
11° 13' 15"
Merkür
Koç
16° 03' 50"
Venüs
Koç
26° 53' 03"
Mars
Balık
27° 08' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 48"
Satürn
Balık
16° 16' 31"
Uranüs
Boğa
22° 09' 26"
Neptün
Balık
28° 48' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 09"
Lilith
Başak
22° 58' 02"
True Node
Koç
15° 30' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>