İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Harcamalarını Kontrol Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla aranda küçük anlaşmazlıklar yaşanabilir bugün. Sorunları en başında çözmek olaylara bakışınızı değiştirebilir, o yüzden bazı şeyleri ertelememek en iyisi. Birbirinizi daha iyi anlamaya başlayıp empati yapmak ilişki için çok önemli olabilir.

Yeni sistem veya prosedürü uygulamak için iyi bir gün. Son zamanlarda mesleğinizde öğrenmek ve büyümek için çok çalıştınız ve şimdi öğrendiklerinizden bazılarını kullanmaya başlama zamanı gelmiş olabilir. İş yerinde konuşmaya başlayın ve bu yeni bilgileri pratik bir şekilde kullanın. İnsanlar, ilerlemekte ve çalışmakta olduğunuzun farkına varabilir ve katkılarınızı takdir edeceklerdir.

Yapacağın harcamaları önceden planlamak seni gereksiz para harcamaktan alıkoyacak bugün. Savurganlığa karşı mesafeli duruşunun güçlendiğini görmek gelecekte senin için çok daha iyi olabilir. Para ile aran iyi olacak bugün.

Yaşadığın yerin temizliğine daha fazla önem göstermen gerekebilir bugün. Bulunduğun çevrenin temiz olması kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak o yüzden. Mikroplardan arınmak ve rahat nefes alacak bir ortam yaratmak sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına çıkacak engellere karşı hazırlıklı olman gerekecek bugün. Her şey planlandığı gibi ilerlerken işlerin aksaması seni sinirlendirmemeli çünkü. Sinirle işleri çözüme ulaştırmak zor olabilir. Sakin kalarak yapıcı düşünmek ise fark yaratabilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir karara nasıl ulaştığınızı açıklayamayabilirsiniz, ancak altıncı hissiniz sizi belirli bir yöne yönlendiriyorsa, onu görmezden gelmemeniz gerektiğini bilirsiniz. Bu seni tuhaf biri gibi gösterecekse endişelenme. Sen farklısın ve daha iyisin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz harcamaların için pişmanlık duyabilirsin. Bununla birlikte alacaklarını tahsil edeceğin kişilerle iletişime geçebilirsin. Kendini iyi hissetmeni sağlayan kişilerin yanında olması seni mutlu ediyor. Sevdiklerine ufak tefek hediyeler alarak onları şaşırtabilirsin. Haftalardır süren yoğun temponun etkilerini bugün hissederken, eklem ağrılarında şikâyet edebilirsin.

19 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha fazla arkadaşlarınızı veya ailenizin size yıktığını düşündüğünüz sorumlulukları tartışabilirsiniz. Maddi konularla ilgili şansınızın yüksek olduğu etkiler devrede olacak. Bazı alacak ve borçları dengeye getirebilirsiniz. İhtiyacınız olan finansal destekleri sağlayabileceksiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel konularda daha etkili ve dikkatli çekici olabileceğiniz bir gündesiniz. Yapacaklarınızla kendinizi ortaya koyabileceksiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı edindiğiniz tecrübelerle yanınızdaki kişileri fark anabilirsiniz. Yardım etmenin sizi mutlu ettiğini fark ettiğiniz ve keyifle yardımlaştığınız...

19 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararsızlığınız yüzünden ikilemde kalabilirsiniz. Çevrenizdekiler de hangi yolun tercih edilmesi gerektiği konusunda en az sizin kadar kararsız olabilirler. Aynı zamanda, her nasılsa, hemen harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz ve bu da diğerlerinin ilk adımı atmasını beklemeyi katlanılmaz kılıyor. Basit çözümler sorularınızın yanıtlarını size verecek. Takip edilebilecek birden fazla doğru yol var. Siz öyle olduğuna inandığınız sürece sizin seçiminiz en doğrusudur.

19 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Coşku ve enerji bugün müttefikleriniz olacak. Havada farklı bir şey var ve sizi ilerlemeye teşvik ediyor. Kendi iyiliğiniz ve çevrenizdeki insanların iyiliği için kararlar alacak ve yeni yönlere gideceksiniz. Bu hareketli enerjinizin aileniz üzerinde olumlu bir etkisi olacaktır. Bu yeni keşfedilen güç size büyük bir destek verecek.

19 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde çevrenizde oldukça hareketli bir yapı sergiliyorsunuz; çocukluk yıllarına dayanan alışkanlıklarınız ön plana çıkıyor. Bugün fazla gezmek ve eğlenmek isteyebilirsiniz. Rutin yaşamak size göre değil, dikkatli olun.

19 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

19 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kariyer vehayatınıza odaklanabilir ama bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir ve kararsız kalabilirsiniz. Aşk konusunda bugün şanslısınız ve kariyer hayatınızda hayalinizdeki aşkı bulabilirsiniz. Yurt dışı, seyahat, eğitim, hukukla ilgili ise engellerle karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı, arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmeyi denemelisiniz. Performansınızı mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün.

19 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 25' 39" R
Ay
Başak
16° 53' 49"
Merkür
Koç
17° 14' 17"
Venüs
Koç
18° 20' 23"
Mars
Balık
21° 47' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 57"
Satürn
Balık
15° 36' 59"
Uranüs
Boğa
21° 46' 15"
Neptün
Balık
28° 34' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 06"
Lilith
Başak
22° 11' 54"
True Node
Koç
15° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>