İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yorulduğunu Hissedebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 40%

Uzun süredir yaşadığınız ilişkinin sizi artık tatmin etmediğini düşünüyorsunuz. Bu arada karşınıza ilginizi çeken biri çıkabilir. Şimdiki beraberliğinizde yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden hareket etmeyin.

Çalışkanlığınız ve işinizdeki başarınız çevrenizce takdir ediliyor. Ama bu durum sizi rahatlatmamalı, çünkü işinizin doğasında rekabet var. Hem temponuzu düşürmemeli, hem de çevrenize dikkat etmelisiniz.

Durumunuz gittikçe iyiye gidiyor. Ekonominin çalkantılı olduğu bu günlerde siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Şimdi rahatlamak için uygun bir zaman değil.

İnsanların size karşı içten pazarlıklı davrandığını düşünmekten vazgeçmelisiniz. Bu huyunuz sizi çok yıpratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için duygusal bir gün olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır size dargın olan biri yüzleşmek için bugünü seçerse şaşırmayın. Bu kişinin söyleyeceklerini dikkatle dinlemeye çalışın ve konuyu sadece onun sorunu olarak görüp geçiştirmeyin. Bazen büyümek için almamız gereken dersler pek de eğlenceli olmayabilir. Bunu bir düşünün.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artıyor. Ruh haliniz daha hızlı değişebilir. Ufak şeyler ruh halinizi ve motivasyonunuzu yükseltebilir. Eski ilişkiler, geçmiş anılar gündeme gelebilir. Geçmişe özlem hissi çalışabilir.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıyaslanmayı sevmiyorsun. Aileni bu konuda uyarabilirsin. Evde gerçekleştirdiğin spor aktiviteni bir alışkanlık haline getiriyorsun. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan anlayışlı bir yapıda hareket ediyor olman zaman zaman seni yorabilir. Bu konuyu ciddi ciddi onunla konuşuyorsun.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde enerjik insanlar olmasını istiyor olabilirisiniz. Aktiviteler ne olursa olsun ağırkanlı kişilere tahammül seviyeniz oldukça düşük olabilir. Kişileri oldukları gibi kabul etmeye çalışmalısınız. Bu durum bugün daha fazla işlerinizi kolaylaştıracaktır.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizle ilgili heyecanlı gelişmeler olabilir. Bazı konularda abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. İşle ilgili konularda, başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal konularda ciddi kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Keyifli bir gündesiniz.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı esnek ve onunla beraber ilerlediğiniz taktirde hayat size karşı cömert davranacaktır. Olaylar karşısında uzun vadeli planlar yapmamanız bugünlerde önemli olacak.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

2 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş sorunları, sizin açınızdan mantık gerektirir. Hızlı bir analiz yapabilirseniz, en kötüsünden bile kurtulabilirsiniz.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, gün boyunca Yengeç burcunda seyahat edecek.Maddi konuların ön planda olacağı bir gün. Gelir – gider hesabı yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yeni gelir kapıları üzerine düşünebilir, finansal konularda adımlar atabilirsiniz.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Büyüleyici bir partner adayının karşınıza ne zaman çıkacağını tahmin bile edemezsiniz. Zamanınızı boşa harcamayı sevmiyorsunuz ve çalışmaktan zevk alıyorsunuz. Pozitif insanlar ile vakit geçirerek hayatınıza renk katın.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız biri var. Bugün karşınıza çıkacak fırsatı güzel kullandığınız takdirde, karşınızdaki kişiyi çok çabuk etkileyebilir, kendinize aşık da edebilirsiniz. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Planladığınız projeyi hayata geçirebilmeniz için biraz daha tempolu çalışmanız gerekebilir. Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardım istemelisiniz. Sağlığınızla alakalı endişeleriniz biraz yersiz gibi.

2 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 19' 32" R
Ay
Koç
22° 13' 34" R
Merkür
Koç
20° 27' 20"
Venüs
Boğa
08° 29' 38"
Mars
Koç
04° 24' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 55"
Satürn
Balık
17° 05' 28"
Uranüs
Boğa
22° 41' 49"
Neptün
Balık
29° 05' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 49"
Lilith
Başak
24° 00' 45"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>