İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Entelektüelsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün aşk konularına vakit ayırmak istemeyebilirsin. Kafanda, ilgilenmen gereken farklı meseleler olabilir. Ancak aşk gelip seni bulacak yine de. O yüzden planlarında esnek olmalı ve yeni insanlarla tanışmaya yer açmalısın.

İşinizle alakalı bir yolculuğunuz olacak. Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. .

Etrafındaki insanları memnun edeceğin bir gün. Ancak herkesin keyfi yerinde olsa da parasal konularda kendini biraz sıkabilirsin. Biraz da kendine nazik olmalı ve kendine para harcamalısın bugün.

Kendin için güzel yemekler hazırlamak, kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Vücudun ile ilgilendiğini bilerek, daha iyi kararlar alabilecek ve sağlığına çok daha fazla dikkat gösterebileceksin. O yüzden yemek hazırlamak gibi konulara özen göstermelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlara karşı daha açık görüşlü olman gerekecek. Sadece onlara anlayış göstermen değil, onlardan yeni şeyler öğrenmen de bugün sana güzel etkiler getirecek. O yüzden etrafındaki kişilerden örnek alman gerekecek bazı şeyleri.

20 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları,bugün sosyal ortamınızdan ve insanlardan uzaklaşarak kendinizi dinlemeye başladığınız bir gün olacak. Hedefleriniz ve amaçlarınızı gözden geçirecek ve onları gerçekleştirmek için somut adımlar atacaksınız.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir türlü aradığını bulamamış, planladığın gibi güne başlayamamış olabilirsin. Arkadaş grubunda birtakım sorunlar çıkabilir, ne kadar çözmeye çalışsan da çıkan meselelerin sebebi olmadığın gibi çözümü de sen olmayabilirsin. Bugün entelektüel konulara ağırlık vereceğin bir gün. Bilginin güçlü olduğunu ve tecrübelerle anlam kazandığına karar vereceksin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kime ne kadar yer açtığınıza, bu kişilerle olan paylaşımlarınıza odaklanabilirsiniz. Olaylara iyi yanından bakmaya çalışırken size destek olan kişilerle bir arada olmak isteyebilirsiniz. Problemli ilişkilerde iyimser tavırlar sergilemek aradaki buzları eritebilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda öngörülü davranmanız gereken bir gündesiniz. Çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. İşlerinize yenilik katabilirsiniz. Üzerinde düşündüğünüz işleri başlatabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda harcama yapabilirsiniz. İşlerinizde dikkatli olmaya çalışın.

20 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sınırsız bolluk ile hayallerini gerçekleştir. Kendini ve başkalarını besle. Olumlu bir değişiklik zamanı. Bir durum aniden ilerlemeye başlıyor. Bu sefer şans senden yana.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için güzel bir gün olacak. Keyfin yerine gelecek, neşelenecek ve heyecanlanacaksın. Genel olarak kendi enerjinin daha da arttığını görmen olası. Tabii hayat bunun için sana bazı kıyaklar yapabilir de.

20 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün konumunuzu savunmaya fazlasıyla isteklisiniz ve bu çabaya değecek. Gün, hedeflerinize net bir şekilde ulaşmanıza yardımcı oluyor ve aynı zamanda maddi olarak da size yardımcı oluyor. Bunun gerçekleşmesi için önemli bir sunum yapmanız veya bir proje göndermeniz gerekebilir ve bu şekilde beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz. Kendinizi kanıtlamak için fırsatları değerlendirin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız.

20 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinde yapılacak yeni bir planda, belirli kişilere farklı sorumluluklar ve görevler verilebilir. Bazı değişiklikler sizi şaşırtabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğinizle ilişkileriniz açısından güzel bir gün. Olayları fazla sorgulamamayı ve karşılıklı olarak daha esnek davranmayı öğrendiğiniz bu süre içinde ilişkiniz olumlu halini koruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. İş yaşantınızdaki hareketlilik sizi adeta hiç etkilemiyor gibi. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Sağlığınızın iyi olduğu bir gün. Ancak aşırı yorgunluk ve stresten kaçınmaya çalışın

20 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 20' 45" R
Ay
Koç
22° 31' 57" R
Merkür
Koç
20° 28' 18"
Venüs
Boğa
08° 31' 10"
Mars
Koç
04° 25' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 12"
Satürn
Balık
17° 05' 34"
Uranüs
Boğa
22° 41' 53"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 53"
Lilith
Başak
24° 00' 53"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>