İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzda başlayan yeniay ve tutulma önemli değişikliklere işaret ediyor, duygusal tepkilerinizi kontrol edemezseniz zor koşullarla karşılaşabilirsiniz.

İş konularında biraz daha esnek olun. Başkalarıyla ilişkilerinizde anlaşmazlıkla suçlanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inancınız tam olsa da onları uygulamak için daha ağır hareket etmelisiniz.

Yurtdışı bağlantılarınız bugün eğitimle ilgili kararlar almanıza neden olabilir. Haberleşme konularında oldukça yoğun bir gün yaşamanız mümkün görünüyor. Acil şekilde halledilmesi gereken maddi sorunlarınıza sürpriz paralar çare olabilir.

Kontrol edemediğiniz olaylar ve yeni gelişmeler sizi rahatsız edebilir. Bugün daha önlemci olmalı ve bu arada sağlığınıza da önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıldığınız durumlar hangi konuda olursa olsun yardım arayabilirsiniz fakat insanlara gerekenden fazlasını anlatmamalısınız. Son derece kararlı olacağınız ve doğru hükümler vereceğiniz bir dönemdesiniz. Yalnız kalma ihtiyacı hissedecek zaman zaman çevrenizden uzaklaşacaksınız.

21 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 21 Haziran saat:13:07-23 Temmuz saat:00:00 tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Güneş, parasal konularda hem aileniz hem kendiniz adına güvence arzunuzun işaretçisidir. İki alan önemlidir. Birincisi işinizde güçlenmek ve gelirinizi yükseltmek ikincisi ise, kazancınızı doğru yer ve doğru alanlardan değerlendirmektir. Böylece kimseye muhtaç olmadan ilerlemeniz de kolaylaşabilir. O zaman şimdiden kollarınızı sıvayın ve güvence sağlamak adına girişimleriniz için start vermeye hazırlanın. Göreceksiniz ki hem maddi güvencenizi hem de aradığınız huzuru bulmak ancak ve ancak sizin içinizdeki inanç ve yüreğinizdeki sabır sayesinde gerçekleşiyor. Güneş-Yengeç geçişi değerlerimize sahip çıkmamız ve güven içinde yaşamamız için vesile olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu zamana kadar yaşadığın karışıklıklar bugün itibariyle yavaş yavaş çözüme ulaşmaya başlıyor.

21 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bekar ikizler için bugün son derece heyecanlı tanışmalar ve yakınlaşmalar kendinizi oldukça iyi hissetmenize vesile olabilir. Bunun yanı sıra sosyal medya aracılığı ile tanışacağınız bazı kişiler sizlere yaşamınızın farklı bir noktasında büyük yardım sağlayabilirler. Ancak geçmişte yaşanan bazı ilişkiler tekrar gün yüzüne çıkarak canınızı bir yerden acıtmaya çalışabilirler.

21 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri geliştirerek, uluslararası platforma açılmak için çalışmalarınızı üstlerinizle paylaşabilirsiniz. Bu konuda yetkili kişiler sizi destekleyeceklerdir. Samimi arkadaşlarınızla sohbet etmek ve değişik yerlere gitmek için yolculuk planı yapmanız olası.

21 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yaşadığınız hiç bir şeyden kaçmadan içinde bulunduğunuz olumsuzluklarla nasıl baş etmeniz nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini belirlemeniz için destekliyor sizleri. Yaşam rüzgarının yönünü tayin edebilmeniz ve zorlukların üstesinden gelebilmeniz için bunu yapmanız şarttır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı daha anlayışlı olmalı ve onun size olan sevginin ilişkinizde ne kadar büyük bir önem taşıdığını bir kez daha durup düşünmelisiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, eğlence ve neşeyi daha fazla hissedeceğiniz bir enerjiden geçerken, düğün, davet, organizasyon ve seminerlerde yer alabilir, kendinizi ön plana daha fazla çıkarabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı daha sakin ve temkinli paylaşmanızda fayda olacaktır.

21 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Bugün, yakınınızdaki ve uzağınızdaki insanlarla olan bağlantılarınızda birtakım sorunlar ve sıkıntılar oluşabilir.

21 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir aydır zihninizde planladığınız atılımlar, Güneş?in bugün sizin kazanç alanınız olan Yengeç?e geçmesiyle somutlaşmaya başlar. Ailenin gelir gider konusu daha fazla gündeminize oturur. Aile işinin temellerini bugün atabilirsiniz. Yakın akrabalarla miras gibi paylaşımlarınız için vakit ayırıp, mesai sarf edersiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

21 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 49" R
Ay
Yay
05° 07' 07"
Merkür
Koç
16° 01' 03"
Venüs
Koç
26° 17' 36"
Mars
Balık
26° 46' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 08"
Satürn
Balık
16° 13' 52"
Uranüs
Boğa
22° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 30"
Lilith
Başak
22° 54' 50"
True Node
Koç
15° 32' 09"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>