İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2022, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişinin ne düşündüğünü görmek isteyebilirsin. Veya genel olarak senin hakkında ne noktada olduğunu görmen gerekecek. Bu tür konularda açık iletişimler her zaman en iyisi.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor. Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

İş konusunda ortaya koyduğun emek kadar kendini nasıl ifade ettiğin de baskın olacak bugün. O yüzden pozitif konuşmalısın. İyi şeylere odaklanmalı, hatta kendi reklamını iyi bir biçimde yapmalısın bugün.

Açık havada zaman geçirerek kendine iyilik edebilirsin. Ağır egzersizleri de bu açık havaya saklamana gerek yok. Hafif bir yürüyüş, temiz havada güzel ve sakin bir saat geçiriş daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ilişkilerine özen göstermeye devam etmen gerekecek bugün. Çevrendeki insanlarla daha iyi anlaşman, çok daha pozitif şartlar sunabilir çünkü. Yapıcı olmanın faydasını gün boyunca görebilirsin.

21 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir tür dramatik jest yapmak isteyebilirsiniz ama bu gerçekten gerekli mi? Aile üyeleri onları sevdiğinizi biliyor ve meslektaşlarınız neler yapabileceğinizi biliyor, öyleyse neden bu kadar büyütesiniz ki? Dikkatleri kendinize çekmenize gerek yok.

21 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biriken işlerini toparlaman gereken günlerden geçiyorsun. Çünkü kendine daha fazla vakit ayırman gerektiğinin farkındasın. Gün içerisinde karşılaşacakların, beklentilerinin gerçekleşeceğine dair hisler uyandırabilir. İş yerinde ani seyahatler gündeme gelirken, sorumluluk almaya pek sıcak bakmayacaksın.

21 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırıyorsunuz. Görmezden geldiğiniz ya da fark etmediğiniz detaylar, daha çok gözünüze çarpabilir. Duygusal ve ticari olarak bazı bitiş ve başlangıçlar sözkonusu olabilir. Bugün kurtarıcınız fevri davranmamak ve yaşadıklarınızı uzun vadeli olarak düşünmek olacaktır.

21 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek için program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için yaptığınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Aşırı kaçabilir ve bütçenizi zora sokabilirsiniz. Gelecek planlarınızdan bahsetmek size kendinizi iyi hissettirecektir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Akşam saatlerinde dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında yaşayacağınız aksiliklerle ilgili dostlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Size yakın ve güvendiğiniz kişilere içinizi dökmek iyi...

21 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir değişiklik için hazırsınız, bunun hakkında hiç şüphe yok. Yaşlandıkça ilgi alanlarınız genişliyor ve bu yeni ilgi alanlarından bazılarını ciddi olarak takip etmeyi düşünüyorsunuz. Belki okula dönmek ya da en azından bazı yetişkin eğitim kursları olabilir. Dünyayı kendiniz için yeni bir yer yapmaya hazırsınız. Devam edin ve bir yerden başlayın!

21 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün geçişleri bağlantı kurmak, paylaşmak ve bağ kurmak için idealdir. Planlar veya projeler, belki de değişen motivasyon seviyeleri veya zaman ve enerji sınırlarının gerçekçi değerlendirmeleri nedeniyle durabilir veya bazılarına olan bağlılığınızı sorgulayabilirsiniz. Önünüzdeki zaman, mevcut projeleri düzenlemek veya geliştirmek için mükemmel, ancak yepyeni büyük veya iddialı planlar için daha az ideal.

21 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda ilgili önemli gelişmeler mevcut. Çevrenizden destek beklemeniz, yanlış yönlenmenize neden olabilir. Olaylara pratik bir şekilde yaklaşarak, kısa sürede sonuçlar alarak, çevrenizde ilgi odağı olacaksınız.

21 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

21 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün atak ve aktif bir gündesiniz. Sosyal çevrenizle ilgili yeni gelişmeler gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizin genişlediği bir dönemdesiniz ve bu dönemde arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili ise kadınlardan, ilişkinizden güçlü destekler görebilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz her anlamada tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Sorunları önlemek için küçük molalar vermeli ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz.

21 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 26' 03" R
Ay
Başak
16° 58' 44"
Merkür
Koç
17° 14' 06"
Venüs
Koç
18° 20' 54"
Mars
Balık
21° 47' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 03"
Satürn
Balık
15° 37' 02"
Uranüs
Boğa
21° 46' 16"
Neptün
Balık
28° 34' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 08"
Lilith
Başak
22° 11' 57"
True Node
Koç
15° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>