İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ödemelerin Gündemde! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2023, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün tek başına vakit geçirmek ve aşk konularında kafanı dinlemek sana çok daha iyi gelecek. Sevdiğin bir kişi varsa, ikiniz de birbirinize biraz zaman tanımalı ve kafanızı toparlamalısınız.

İşbirliklerine gereken önemi vermeniz gerekirken, yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir. Çalışma arkadaşlarınızla kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir.

Bugün parasal konularda uçlarda davranabilirsin. Ya çok fazlasını isteyecek ya da hiçbir şey istemeyeceksin. O yüzden ani ve büyük kararlar almamaya çalışmalısın bugün.

Yeni şeyler denemek hayat kalitesini arttırır. Yeni gıdalar tüketmek, daha farklı bir egzersiz programı denemek gibi şeyler sağlığını daha iyi bir noktaya taşımanı sağlayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senden hoşlanan bir kişiyi fark edebilir ve günün büyük bir kısmını bu kişiyi düşünerek geçirebilirsin. Dikkat gerektiren konuları zaman bırakmalı ve önemli kararları ertelemelisin bugün. Kafanı tamamen toplamak için aceleci olmamalısın.

21 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün oldukça rahatsız edici bir iletişim, öğrendiklerinizin olumsuz yönleri üzerinde durmanıza neden olabilir. Bu tuzağa düşmeyin. Gün batarken olumlu taraf daha da belirginleşecek.. Bugün sağlıklı bir iletişim kurabilmek adına her zamankinden daha dikkatli bir şekilde kelimelerinizi seçmeye özen gösterin.

21 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birtakım korkularının çocukluğuna dayandığını fark edebilirsin. Özellikle ebeveynlerinle olan bağının, çocuklukta yaşadığın travmaların bugünlerdeki seni nasıl etkilediğini düşüneceksin. Öte yandan bugün daha önce hiç deneyimlemediğin aktivitelere katılmak isteyebilirsin. İş yerinde sıkıntı yaşıyorsan, çözüm arayışına girebilirsin. Borçların söz konusuysa, bu konuda yapılandırmalara gideceksin.

21 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylemek istediklerinizi söyleyebilir, yapmak istediklerinizi yapabilirsiniz. Partnerinizle bu uyumu yakalayabildiğinizi görmek sizi daha da yüreklendirebilir. Keyifli haliniz karşınızdaki kişiye de yansıyacağı için adım atmak sizin için daha kolay olabilir.

21 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden destek almak sizi rahatlatabilir. Aldığınız sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz. Gün içinde duygusal olarak zorlanacağınız durumlar ortaya çıkabilir.

21 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş anlamında kendinize koyduğunuz hedefler bağlamında alacağınız haberlerle beraber moraliniz yükselebilir. Sevdiklerinizden destek aldığınızı hissedebilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Telefonlaşmalar yoğun olabilir bugün. İnsanlarla iletişim kurman gerekebilir. Halledilmesi gereken işleri telefonla veya yüz yüze halletmek seni rahatlatabilir bugün. O yüzden iletişimden kaçmamalısın.

21 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önceden yaptığınız yatırımlar şimdi güzel getiriler sağlamaya başlayabilir. Acil bir işi tamamlamak için işte fazladan birkaç saat ayırmanız gerekebilir. Bununla birlikte özellikle ev içerisinde işleri organize etmek için çok verimli zaman harcayabilirsiniz. Bugün sizin için en önemli şey, işleri bir sıraya koymak olabilir.

21 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizdeki kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine, kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

21 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

21 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; sosyalleşebilir, topluluk-derneklerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken tartışmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Plüton’un kova burcu transitiyle; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında güçleneceksiniz, güçlü insanların destekleri sizinle olacak.

21 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Biraz da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok destek veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının. Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 58' 57" R
Ay
Koç
17° 01' 03" R
Merkür
Koç
20° 11' 00"
Venüs
Boğa
08° 03' 28"
Mars
Koç
04° 08' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 55"
Satürn
Balık
17° 03' 44"
Uranüs
Boğa
22° 40' 35"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 39"
Lilith
Başak
23° 58' 23"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>