İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İletişimde Başarılısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk hayatının istediğin gibi olmadığını düşünüyorsan bugün tekrar bakman gerekecek. Güzel sürprizler ve yeni aşklar kapıda. Kendini yeni bir insanın güzel etkilerine bırakabilirsin bugün.

Çok yetersiz bulduğunuz birininkaynağınız konumunda olması ciddi bir sorun. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz. Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz.

Maddi konularda ailenden ilham alabilirsin bugün. Hem daha önce yaşanan hatalardan ders çıkarabilir, hem de parasal konularda nasıl adımlar izleyeceğini onlardan öğrenebilirsin. Bugün algıların açık olacak.

Yeteri kadar dinlenmek ve günün yorgunluğunu tam olarak atabilmek, ertesi güne çok daha iyi başlamanı sağlar. Bugün uyku düzenine dikkat etmeli ve vücudunun yeteri kadar dinlendiğine emin olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendi isteklerine önem verebilirsin. Hayatında neleri değiştirmek ve neler yapmak istediğine dair sorular sorabilir ve çevrendeki insanları bu yeni hedeflere dahil etmek istemeyebilirsin. Kendine göre planlar yapacağın bir gün olacak.

22 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi yeni bir oluşumun içinde bulacaksınız. İlişkilerinizin sadakati artmaya devam ederken yeni bir ortak amaç duygusuyla birlikte yeni arkadaşlıklar edineceksiniz. Bugün hayatınızın aşkıyla taşınabilirsiniz. Yeniliklerle birlikte kendinizi hayatın akışı içinde yeniden yeşerteceksiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir İkizler burcuysan,hayatında grup çalışmalarını yönlendirmek ve maddi konulardaki anlaşılırlığı arttırmak isteyeceksin. İnsanlarla iletişim kurmayı seviyor ancak bu sıralar ilk adımı atmak ve ilişkilerde belirleyici olmak konusunda geri planda durmayı tercih ediyorsun. Gündelik hayatında yaşanan değişiklikler kaygılanma sebep olabilir, bu durum yapacağın işlere yansıyabilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Psikolojik sıkıntılarınız olduğunda bunları boşvermek yerine üzerinize gitmelisiniz. Hayatta her şeyin bir gerçekliği, her gerçekliğin de bir mantığı vardır. Bugün mantığınızı bu yönde çalıştırmak size hayata tutunmak için yeterli sebepler verecektir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planları gerçekleştirmek için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Alacağınız yardımlarla sorumluluklarınızın üstesinden gelmeniz mümkün. Gün içinde iletişimle ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi gölge içerisinde bırakmak zaman içerisinde samimiyetsizlik hissi yaratabilir bu yüzden en yakınlarınıza veya seçtiğiniz kişilere karşı daha sevecen olabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halledilmesi gereken birden fazlaolabilir. Ama senin bunları yapacak enerjin tam olacak. O yüzden endişelenmene gerek kalmayabilir, kendini işe daha fazla verebilirsin bugün.

22 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz kesinlikle bir fırsat yaratmak üzere. Gün, uçarak kanatlarınızı açmanıza ve her zamanki erişiminizin ötesindeki insanlarla iletişim kurmanıza yardımcı oluyor. Çok az tanıdığınız, ancak her zaman yakınlaşmak istediğiniz arkadaşlarınız gibi, çevrenizin sınırında olabilecek insanlarla konuşmak için zaman ayırın. Bu taze bağlar, olgunlaşmak için biraz dikkat ve zaman verildiğinde çok faydalı bağlantılara dönüşebilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili planlar yapmanıza rağmen, yaşadığınız değişimlerden etkileniyorsunuz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevreniz genişleyip, büyüyebilir. Aşk açısından beklenmedik gelişmelere hazır olun. Ayrıca sağlık olarak şifalandığınız bir dönemdesiniz. Gününüz harika geçsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda herhangi bir sorun gözükmüyor, fakat siz yine de mutlu değilsiniz. Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. İş yerinde son günlerde takınmış olduğunuz tavırlar arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor. Bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz. Yeni yatırımlar için güçlü arzular duyuyorsunuz. Bu kez sezgilerinizle değil, edindiğiniz bilgilere göre davranın. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 31"
Ay
Kova
25° 03' 20"
Merkür
Koç
17° 52' 04"
Venüs
Boğa
03° 38' 38"
Mars
Koç
01° 22' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 31"
Satürn
Balık
16° 45' 44"
Uranüs
Boğa
22° 28' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 46"
Lilith
Başak
23° 34' 33"
True Node
Koç
15° 21' 00"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>