İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geçmişin Konusu Açılabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 60%

Başkalarını kendi yanınıza çekmeye karar verebilirsiniz. Belki de kariyerinizde yaptığınız bir hamle için destek toplamaya çalışıyorsunuz. İnsanlardan kişisel veya profesyonel referanslar sağlamalarını isteyebilirsiniz. Veya arkadaşlarınızdan ticari bir girişimde size katılmalarını istiyor olabilirsiniz. Hatta bir yatırım fikri aklınızda olabilir ve bir gruptan bununla ilgili tavsiye almanız gerekebilir. Cazibeniz sayesinde, dikkat çekme konusunda hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

Her durumda ilgi odağı olmaktan korkmuyorsunuz. Aslında, doğuştan bir lider olabilirsiniz, ama liderlerin iyi bir organizasyon anlayışına ihtiyacı vardır ve bu sizin üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Organize olmak için bugün biraz zaman ayırın, böylece diğer insanlara karşı otoriteniz sorgulanmayacak. Sonuçlar çok cesaret verici olacak!

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Ciddiyetin bir süreliğine molaya çıksa iyi olmaz mı? Derin hislere ve ağır düşüncelere olan doğuştan eğilimin dolayısıyla, biraz rahatlık ve eğlence senin için sırada. Ruhun bu tarz şeylerden biraz uzaklaşmak istiyor ve bu rahatlığı düzenli olarak hayatına getirmek senin elinde. İşleri biraz salıvermezsen depresyon ve anksiyete gibi sıkıntılar çaktırmadan hayatına sızabilir. Bugün birazcık eğlenmeye vakit ayır.Bugün aklınıza ebeveynlikle ilgili sorunlar takılabilir. Şu an olmayabilirsiniz fakat ileride anne-baba olmak üzerine düşünüyor olabilirsiniz. Kendi babanızı ve sizi nasıl yetiştirdiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi çocuğunuz olsa, siz neyi farklı yapardınız? Ya da onun izinden nasıl giderdiniz? Bugün, sizi bunları düşünmeye teşvik edecek çocuklarla vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özellikle de başkalarının duyguları söz konusu olduğunda ihtiyatlı olmanızda fayda var. Geçmişinizden birisi bugün tekrar hayatınıza girebilir. Bu kişinin en son gördüğünüz kişiyle aynı olduğu yanılgısına düşmeyin. Onun dünyanıza girebilmesi için ona fırsat vermelisiniz. Geçmişin bulanık görüntüleri şu anda net görmenizi zorlaştırıyor olabilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün itibariyle kariyerde daha çok dikkat çektiğiniz, popüleritenizin arttığı bir dönem başlıyor. Yeni görüşmeler için şans sizden yana. İtibarınızı güçlendirecek fırsatlarınız olacak.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görüşmeyi ertelediği dostların ile uygun bir zamanda bir araya gelebilirsin. Onlardan öğreneceğin yeni gelişmeler geçmişini gündemine taşıyabilir. Ilımlı ve olgun davranıyorsun. Ani çıkışlar ve fikir değişikliklerini kontrol altında tutabilirsin. Saçların ile ilgili bir değişiklik yapmak istiyorsan bir karar verebilirsin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili sorgulamaların artması kararsızlığınızı kontrol etmekte zorlanmanıza sebep olabilir. İçinde bulunduğunuz durum, koşulların daha iyi olmasını sağlamıyorsa bu sorgulamaların içeriğini de gözden geçirmeniz gerekebilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepki vermemeye çalışın. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Buaralar partnerinize karşı tutumunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ön plana çıkabilir. Kendinizi iyi ifade etmelisiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şans ve kısmet yıldızı Venüs bugünve kariyer alanınıza ilerliyor ve sizi üstlerinizden, patronlarınızdan, yaşlı, olgun kişiler tarafından göreceğiniz yardımlardan yana destekliyor. Hedeflerinize, planlarınıza daha kolay ve rahat şekilde yön verebilirsiniz. Kariyerinizin parladığı bir dönem olabilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiçbir rüyayı gerçekleştirmek için çok geç değildir. Bugün hayallerinizi düşünüyor olabilirsiniz. Belki de gerçekten harika bir şey yapmayı, bir alanda öncü olmayı veya öne çıkanbaşarılı olabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatınızda bir takım yenilenmeler söz konusu. Çocukları olanlar, onların eğitimleri ile ilgili bir takım problemler üzerinde yoğunlaşabilir. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmalısınız. 

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi günlük işlere ve bunların detaylarına verebilirsiniz. Dikkatinizi bu işlere yoğunlaştırmak ve bu durumu da sürdürmek zorundasınız. Hayallere dalarsanız, atılım yapma isteğiyle olmayacak hamlelerde bulunacaksınız.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize karşı çok nazik ve sevgi dolu olacaksınız. İş hayatınız hakkında çok önemli gelişmeler olacak ve kendinizi kararsız hissedeceksiniz. Güzel ve dinlendirici bir seyahate çıkmaya ihtiyacınız var.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayat arkadaşınız gibi görünen sevgilinizi, çok sevmenize ve onunla olmadan çok hoşlanmanıza rağmen, yaşamınızdaki diğer önemli kişileri unutmayın. İş yerinde dolaşan dedikodulara zaman, zaman kulaklarınızı tıkasanız da, sandığınızdan çok etki altında kalıyorsunuz. Arkadaşlarınızla sorununuz yok, sizin sorununuz sizden daha yetkili kişilerle. Parasal konularda kararlarınızı verirken çevrenizin etkisinde kalmayın. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat!

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 03" R
Ay
Koç
14° 15' 37"
Merkür
Koç
20° 02' 32"
Venüs
Boğa
07° 49' 36"
Mars
Koç
03° 59' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 17"
Satürn
Balık
17° 02' 49"
Uranüs
Boğa
22° 39' 56"
Neptün
Balık
29° 04' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 02"
Lilith
Başak
23° 57' 08"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>