İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Evde Spora Başlayabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 20%

Üzgünüz, ama önümüzdeki gün biraz yorucu olacak. Kariyer hedeflerinize doğru ilerlemek için ayırdığınız enerji miktarı göz önüne alındığında, çabalarınızın çok az etkisi olduğunu görebilirsiniz. Gerileme yoksa, o zaman işler yerinde sayacak. Bugün, her şeyden vazgeçtiğinizi hissedebilir ve bir farkındalık krizi yaşayabilirsiniz. Cesur olun. Yarın her şey daha net olacak.

Grubun enerjisi ile uyum sağlamak için yaklaşımınızda bazı ciddi değişiklikler yapmanız gerekebilir. Daha içe dönük bir tutum benimseyin ve başkalarından gelen ince mesajlara gözlemleyerek neleri öğrenebileceğinizin farkına varın. Doğanızın hem erkeksi hem de kadınsı yanları uyumlu bir şekilde çalışıyor ve ikisinin de sessiz bir gece geçirmek istediğinin farkına varabilirsiniz.

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Enerjin yükseliyor ve her şeyi dönüştürmek için kullanabileceğin çok fazla ateş var. Kötü bir durumu iyi bir duruma dönüştürmek için harika bir kapasiteye sahipsin ve başkalarının modlarını da nasıl iyileştireceğini biliyorsun. Ancak bugün, belli başlı sorunların, düzgünce ele alabilmen için gerekendan fazla duygusal içerikli olduğunu görebilirsin. Senle daha derinden alakalı olan sorunlarda bir de agresif, savaşçı bir ton var. Kendini korumaya bak.Son zamanlarda aile tarihinizi incelediniz mi? Kültürel arka planınız ilginizi çekiyor mu? Nasıl bir sosyal çevreye doğdunuz? Bu sosyal çevrenin nasıl değerleri var? Baktığınızda, bu değerlere yakınlık duyuyor musunuz ya da tam tersine sizin sahip olduğunuz değerlerden uzak olduklarını mı düşünüyorsunuz? Bunlar bugün aklınızı kurcalayan ilginç düşünceler...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şaşırtıcı telepatik anlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki şeyler hızlı bir tempoda meydana geliyor olabilir ancak siz onlar meydana gelmeden önce onların farkında olacaksınız. Sezgileriniz alışılmadık biçimde keskin olacağından, sizi doğru yöne götürecekleri konusunda onlara güvenebilirsiniz. Henüz eylemini gerçekleştirmeden önce birisinin ne yapacağını sezinleyebilir ya da biri konuşurken işaretleri okuyabilir ve o kişinin duygusal arka planını hemen kavrayabilirsiniz.

3 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artıyor. Ödemeler ve kazançlar gündeminizde olabilir. İş hayatında veya özel hayatınızda özgüvenle hareket etmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde duygularınızda, isteklerinizde netleşebilirsiniz.

3 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakinliğini koruyorsun. Çevrene yaydığın güven duygusunun meyvelerini yiyebilirsin. Fiziğine daha çok dikkat ediyorsun. Evde spor yapmaya başlayabilirsin. İnternetten spor malzemeleri sipariş ediyorsun. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan karşı taraf ile duygusal anlamda birbirinize daha çok yakın hissediyorsunuz.

3 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızla ilgili vereceğiniz duygusal tepkiler doğru kararı almanıza engel olabilir. Bunun önüne geçmek için problemleri mantığınız ve gerçekçi çözümlerinizle ele almalısınız. 

3 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde önünüze çıkan engelleri daha rahat şekilde aşabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. İlerleme sağlayacağınız konulara yönlenerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

3 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer seyahat planlarınız varsa ve kendinizi buna hazırlıyorsanız uygun bir dönem. Ayrıca yine taşınma, yer değişikliği gibi niyetlerinizi de eyleme dökmek için uygun bir gün.

3 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen "iyi" olmak için çok fazla enerji gerekir, bu yüzden kendinizi buna zorlamayın. Nasıl hissediyorsanız öyle davranın ve bunun için özür dilemeyin.

3 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Maddi olarak güvende olmak isteyeceğiniz bugünü para biriktirmeye başlamak için değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi planlayabilir, gelir – gider hesabı yapabilirsiniz. Kendinizi değerli hissetmenizi sağlayan kişilere ve aktivitelere vakit ayırın.

3 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

3 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Büyüleyici bir partner adayının karşınıza ne zaman çıkacağını tahmin bile edemezsiniz. Zamanınızı boşa harcamayı sevmiyorsunuz ve çalışmaktan zevk alıyorsunuz. Pozitif insanlar ile vakit geçirerek hayatınıza renk katın.

3 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbinizi kıran kişi, aniden karşınıza çıkacak. Onu gördüğünüz zaman ani tepkiler vermek yerine, daha sakin bur tutum sergilemeye gayret edin. İşinizde fazla hedef koyuyor, sonra bu hedefler arasında bocalıyorsunuz. Hedeflerinizi sadeleştirmeniz ve daha fazlan mücadele etmeniz size başarıyı getirir. Yapıp yapmamakta tereddüt ettiğiniz bir yatırım konusunda, karar vermeniz için yapılan baskılar canınızı sıkabilir. Son günlerde kalbinizi fazla zorluyorsunuz, dikkat edin.

3 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 57' 44" R
Ay
Koç
16° 42' 40" R
Merkür
Koç
20° 10' 03"
Venüs
Boğa
08° 01' 55"
Mars
Koç
04° 07' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 38"
Satürn
Balık
17° 03' 38"
Uranüs
Boğa
22° 40' 31"
Neptün
Balık
29° 04' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 35"
Lilith
Başak
23° 58' 15"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>