İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Söylemlerin Değer Kazanıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiklerinize özel olarak dikkat etmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın veya eşinizin şu anda ekstra sevgiye ihtiyacı olabilir. Ailenizden biri zor bir dönemden geçiyor, çocuğunuz arkadaşlarıyla problem yaşıyor veya eşinizhayatında sıkıntılar yaşıyor olabilir. Belki onlara yardımcı önerilerde bulunabilirsiniz? Size açılmalarını ve kaygılarını sizinle paylaşmalarını sağlayın.

Sıfırdan bir şeyler yaratmaya karar verebilirsiniz. Yaratıcı bir ruh hali içinde olacaksınız. Belki de evinizde bir proje üzerinde çalışacaksınız. Bir mobilya parçası üzerinden bir tasarım geliştirebilirsiniz. Veya bahçenize yeni bir şey ekmeye karar verebilirsiniz. Mülkünüze güzel ağaçlar veya çalılar ekleyerek, bazı peyzaj çalışmaları bile yapabilirsiniz. Kendinize ait bir proje üzerinde çalışırken memnuniyet duygusunu hissedeceksiniz.

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Bugün dünyanın şiddetli hızına uyum sağlamak zorunda değilsin. Kendine nasıl baktığını değerlendirmek isteyebilirsin; ne yediğine, günden güne yaşam tarzına. Sağlıklı beslenen biri misin? Egzersiz yapıyor musun? Gündelik yaşam kaliteni önemsiyerek mi hareket ediyorsun? Sonradan pişmanlık sıkıntısı yaşayacağına şimdiden tedbirli ol. En son ne zaman chek-up yaptırdın?Kişisel hayatında ele alınmayı bekleyen şeyler hakkında bir çok değişiklik olabilir, bugünün atmosferi sana bunun hakkında bir şeyler yapman gerektiği izlenimi verebilir. Bu değişikliklerin çoğu ilişkini ilgilendirecek. Bugün sanki burcun değişmiş gibi hissedebilirsin. Senin için nelerin ortaya çıkarabileceğini hakkında yıldızları dinlemenin tam zamanı. Bu iyi harcanmış bir zaman olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu kadar çok proje yapmamaya çalış. Sakin, doğru ve akılcı bir mantığınız olduğuna ve başkalarının fazlasıyla öznel, kategorik veya agresif olduğuna ikna olmuş durumdasınız. Ama tahmin bakalım et ne oldu? Gerçek şu ki, tam tersi! Biraz kendini diğerlerinin yerine koy. Kendinizi onun yerinde bulduğunuzda, ona da bu kadar yargılayıcı davranıyor musun? Bunu biraz düşün!

30 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün onaylanma arzunuz artabilir. Patronlarınız, aile büyükleriniz ile önemli bir konuşma yapabilirsiniz. Gün içinde duygu ve düşüncelerinizde abartılara gitmekten kaçının. Akılcı düşünerek ilerleme, somut olayları değerlendirme zamanı.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars, bugün toprak burcunda hareket ederken, aile konularını ön plana çıkaracak. Söylemlerinin değer kazandığını hissedeceksin. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen, gün içerisinde yeni haberler alabilirsin. Pratik yönün, zor durumlarda işini kolaylaştıracak. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları yeniden gündeme gelebilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel değerinizi belirlemek isteyenler olabilir. Duygularınızı kontrol ederek üzerinizde baskı kurmak isteyenlere gereken cevabı vereceksiniz. Sizden gizlenen bazı konuşmalar kulağınıza gelebilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Sosyal konular gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Bitirmeniz gereken uğraşlarınızda sıkışma olabilir. Bilemediğiniz konular yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. İletişimden kaynaklı zorlanmalar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

30 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal gruplarla ya da arkadaşlarınızla bir etkinliğe katılabilir ya da bir davet verebilirsiniz. Yakın hissettiğiniz kişilerle sohbet etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Var olan ilişkilerin derinleşmesi mümkün.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, aile büyükleri ve patronlarınızla olumlu diyalog geliştirebileceğiniz, etrafınıza aşk ve sevgi enerjisi yayacağınız, ilişkilerde korunma, sevgi ve bağlılık ihtiyacınızın arttığı, akşam saatlerinde ise partnerinize ve sevdiklerinize alınganlık yapmadan, sağlıklı iletişim kurmaya çalışmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz tersinizden kalkmış olabilirsiniz. Etrafınızdaki herkesin hal ve hareketleri gözünüze batıyor, yaptıkları her şey yanlış gibi geliyor olabilir. Fazlaca bir tepki vermekten kaçınmak için hepten sessiz kalmak iyi bir fikir olacaktır.

30 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili olumlu çıkış yapmak üzeresiniz. Mesleki başarılarınızı arttırma çabası içinde olmanız, herkesin dikkatini çekiyor. Görüştüğünüz kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakmanız, sizi her anlamda mutlu edecek.

30 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte romantik anlar geçireceksiniz. İş yerinizde çok çalıştığınız için kendinize ve ailenize yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi hiç bu kadar iyi hissetmemiştiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Önünüze farklı fırsatların çıkmasıyla süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerinin başında olanlar için, karşı tarafın ani fikir değişimlerine karşı temkinli ve hazırlıklı olmalıdırlar.

30 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 32" R
Ay
Yay
13° 48' 03"
Merkür
Koç
16° 05' 20"
Venüs
Koç
27° 07' 56"
Mars
Balık
27° 18' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 36"
Satürn
Balık
16° 17' 37"
Uranüs
Boğa
22° 10' 07"
Neptün
Balık
28° 48' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 50"
Lilith
Başak
22° 59' 22"
True Node
Koç
15° 29' 52"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>