İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İsteklerini Göz Ardı Etmemelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevgilinle hararetli bir tartışma yaşayabilirsiniz. Aranızdaki farkların farkında olabilirsiniz. Anlaşmazlıklara olumlu bir şekilde yaklaşmaya çalışın. Sizin için anlamlı olan konuları konuşun ve düşünceleriniz hakkında dürüst olun. Birbirinizi anlamanız çok önemli. Açık ve net bir şekilde iletişim kurabilirseniz, sorunları çözmek için beraber hareket edebilirsiniz.

Bugün olabilecek en iyi aktivite içinde takım çalışması da barındıranlar olacak. Eğer daha önce işinizin bir parçası olarak ya da eğlence aktiviteleriniz içinde liderlik tecrübeniz varsa, bunun ne kadar umut verici, herhangi bir grup için başarıya ulaşma konusunda mod yükseltici olduğunu biliyorsunuzdur. Bugün her şey çok uygun, bu yüzden liderlik son derece tatmin edici olacak.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Birileriyle konuşursan daha iyi hissedeceksin. Şu anda, karmaşık bir ilişkiyi çözmeye çalışıyorsun. Bir aile üyesiyle sıkıntılar yaşıyor olabilirsin. Romantik yaşamında da zorlayıcı bir dönem olabilir Meseleye dahil olan biriyle konuş. Objektif bir bakış açısına ihtiyacın var. Bir dost veya terapistle konuşmak işini görür. Seni gerçekten anlayan biriyle dertleşmelisin.Bugün yelkenlerinizi şişirecek fazladan bir rüzgar hasıl olabilir bu yüzden yekeyi sıkı tuttuğunuzdan emin olun. Dümeniniz ne yöne dönükse o yöne gideceksiniz. Bir kez rotanızı bulunca, pozisyonunuzu değiştirmek zorlaşacak o yüzden pusulanızı iyi ayarladığınızdan emin olun. Yolculuğunuza tam gaz devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hayatında ele alınmayı bekleyen şeyler hakkında bir çok değişiklik olabilir, bugünün atmosferi sana bunun hakkında bir şeyler yapman gerektiği izlenimi verebilir. Bu değişikliklerin çoğu ilişkini ilgilendirecek. Bugün sanki burcun değişmiş gibi hissedebilirsin. Senin için nelerin ortaya çıkarabileceğini hakkında yıldızları dinlemenin tam zamanı. Bu iyi harcanmış bir zaman olacak.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilir, düşüncelerinizin rüyalarınıza yansıdığını daha fazla görebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda risk alırken dikkat edin, paranızı ve değerli eşyalarınızı iyi koruyun ve muhafaza edin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesin kendi yükünden sorumlu olduğunu bilmelisin. Çevrendeki her işe yetişmeye çalışarak, kendi isteklerini göz ardı etmemelisin. Olaylara karşı yaklaşımının değişmesi, çevren tarafından takdirle karşılanacak. Evlilik hazırlığı içinde olan bir İkizler burcuysan, bazı detayların şekillenmesi heyecanının artmasını sağlayacak.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş konularınız yeniden gündemde. Yarım kalan kapanmayan her şey bugün tamamen kapanmak üzere son kez açılacaktır. Ne istediğinize net bir şekilde karar verin. Kendinizi kimseye ispatlamak zorunda değilsiniz. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Vizyonlarını gerçeğe dönüştürmene çok az kaldı. Geçmişte aldığınız dersleri kullanma zamanı.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yöneticiniz Merkür, akşam saatlerine doğru Güneş’in kalbinde olacak. Zihninizden iyi düşünceler, niyetler geçirmeniz için önemli bir zaman. Ay’ın da bilinçaltı evinizden geçtiği bu zamanı meditasyonla değerlendirin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi doğrularınıza ve ideallerinize yakın olmasa dahi, şu anki ailesel yaşantınızdan keyif almanız olası. Yaşamınızı zenginleştirmek için yapabileceğiniz birçok şey varken, insanları birbiriyle kıyaslamak bütün çabalarınızı boşa çıkarabilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin etkisi altında çok fazla kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Bugün çevrenizdeki kişilerlebirliklerine gireceksiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile önemli bir konu hakkında konuşmanız gerekebilir. İş yerinizde ortaya çıkardığınız yaratıcı çalışmalarla çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Spor yapmaya başlamanızda fayda var.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ailevi konular üzerinde odaklaşabilirsiniz. Onların duygusal problemleri sizi rahatsız edebilir. Bugün, içsel sesinizin doğrultularında hareket ederken, başlangıçlar yerine, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 54"
Ay
Kova
29° 17' 36"
Merkür
Koç
18° 01' 44"
Venüs
Boğa
04° 00' 42"
Mars
Koç
01° 36' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 43"
Satürn
Balık
16° 47' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 14"
Neptün
Balık
28° 58' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 46"
Lilith
Başak
23° 36' 32"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>