Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Bilgi Paylaşımın Hat Safhada Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 70%

Aklınız bugün kalbinize odaklanmış durumda. Duygularınız hakkında rasyonel düşünebildiğinizi göreceksiniz. Geri adım atın ve mevcut durumunuza farklı bir perspektiften bakın, böylece olayları daha net bir şekilde anlayabileceksiniz. Yaptıklarınız ve söylediklerinizin insanları nasıl etkilediğini bir düşünün. Sözlerinizin insanlar üzerinde düşündüğünüzden çok daha büyük bir etkisi var. Dikkatli ve hassas davranın.

Evinizin bir üyesiyle ilgili endişeler bugün sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu kişi gitmiş ve bu kimseye söylenmemiş olabilir, ya da muhtemelen kendisini herkesten uzaklaştırıyor ve üzgün görünüyor olabilir. Arkadaşınız muhtemelen temel olarak iyi durumda ve ev içinde değil de ev dışından birisine üzülmeye yatkın. Bırakın o kendisi için en iyi olanı yapsın. Zamanı geldiğinde sizinle paylaşır.

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Bugün sadece kendini düşünebileceğin kadar sessiz olacak. Günlük yaşamının küçük detaylarına odaklanabilmek için sonunda ihtiyacın olan vakti yakaladın. Şimdi haftalardır aklında olan şeyleri bitirebilirsin. Böyle bir gün, ister inan ister inanma, sana her türlü fırsatı getirir. Sakin bir atmosferin seni daha hızlı ve etkili kıldığı bir gerçek değil mi?Bugün, uzun zamandır ulaşmaya çalıştığınız bir hedefinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tuhaftır ki, aileniz, arkadaşlarınız ve partneriniz bile sizin için beklediğiniz kadar sevinçli görünmeyebilir. Muhtemelen son zamanlarda zor bir dönemden geçiyorlar ve sizin başarınız da onlara bunu hatırlattı. Onlara biraz zaman tanıyın, kendilerini toparladıktan sonra sizi tebrik edeceklerdir. En nihayetinde onlar da insan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Hep özel bir insan oldunuz ve insan biriktirmeye meyillisiniz. Çok çeşitli insanla arkadaşlık kurmak hoşunuza gidiyor. Anlayış ve destek bekleyen birini himayenize alabilirsiniz. Onlara ulaşıp bir şeyleri paylaşmak için cesaretlendirmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Bu kişi biraz utangaç ya da kendine güveni düşük biri olabilir. Bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içerisinde veya bazı ilişkilerinizde sıkılganlık ve değişim isteği ortaya çıkabilir. Ev halkıyla iletişiminizde anlık zıtlaşma ve gerilimler olabilir. Çözümcü olmalı veya kendi alanınıza çekilmelisiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınla bilgi paylaşımın hat safhada olabilir. Kişisel gelişimine odaklandığın bugünde kişisel gelişim kurslarına kayıt olabilirsin. Kendini şımartmak için yeni öğrendiğin yemek tariflerini deneyebilirsin. Eksiklerin için alışverişe çıkma planları yapıyorsun.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partneriniz özgürlük alanınızı kısıtlıyor olabilir. Rahatsızlığınızı dile getirmediğiniz sürece bu durum devam edecektir. Neden bu şekilde davrandığını, birbirinizin alanlarına saygılı olmanız gerektiğini uygun bir dille konuştuğunuzda sorun çözüme kavuşacaktır.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişelendiğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara daha fazla dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir. İletişimi bol hareketli bir gündesiniz. Akşam saatlerinde rahatlamak için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle olan ilişkilerinizde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Partnerinizden de gelebilecek bir problem gergin hissetmenize sebep olabilir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, günü geçirmek için tercih ettiğiniz yol olmayabilir, ancak evde biriken işleri bitirmek için ideal bir zaman olacaktır. Evde temizlik yapmak veya daha organize olmak size iyi gelir. Evet bu geçmiş senelerin eskilerini çöpe atmak anlamına geliyor. Şimdiye kadar kullanmadıysanız, muhtemelen kullanmayacaksınızdır!

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınızı sorgulamak yerine, enerjinizi yükseltecek yeni çalışma alanlarını keşfetmelisiniz. Başarılarınızı perçinlemek için seçimleriniz konusunda detaycı davranmalı ve her zamanki seçiciliğinizi ön plana çıkarmalısınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte geçirdiğiniz her anın tadını çıkaracaksınız. İş yerinizdeki mevcut konumunuzdan memnun değilseniz bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Şekerli yiyeceklerden uzak durmaya çalışın.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal yaşamınızı özellikle gizli tutmak isteyeceksiniz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz. Kendiniz dahil, çevrenizdeki bir çok kişiye tepkisel yaklaşımlar içindesiniz. İsteklerinizde belirgin bir artış gözleniyor.

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>