Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2021, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün sevdiklerinizle iç içe olmak isteyebilirsiniz. Evde kalmak isteyebilir, evcimen bir havada olabilirsiniz. Çocuklarınızla oynamaktan veya eşinizle sohbet etmekten hoşlanabilirsiniz. Bağlanmak ve sevginizi ifade etme konusunda istekli olacaksınız. Çok neşeli bir ruh halinde olabilirsiniz ve gününüzü kahkahalarla geçebilit. Rahatlamak ve hayattaki basit şeylerin tadını çıkarmak için kendinize izin verin.

İş yerinizdeki yanlış anlaşılmaları gidermek için iyi bir gün. İlerici, pozitif bir zihin çerçevesi içinde olacaksınız. Bu tutum, meslektaşlarınızla veya müşterilerinizle yaşadığınız tüm problemler üzerinde çalışmanıza yardımcı olacaktır. Çok duygusallaşmadan durumlara nesnel olarak bakabileceksiniz. Problem çözme yeteneğiniz bugün daha da artacaktır. Şu anda aklınıza gelen fikirlere güvenin!

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Sen ve arkadaşlarının elde etmeye çalıştığı bir şey konusunda ani değişimler yaşanabilir ve istediğiniz sonuç beklediğinizden çok önce önünüze gelebilir. Geçici olarak kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Şimdi bunu düşünme. Yerine, arkadaşlarınla hemen bir kutlama planla! Birkaç gün içinde konuyla ilgili kavrayışın artacaktır.Etrafınızda bulunan o kadar iyi tanımadığınız birisi sosyal bir ortamda sizi köşeye sıkıştırıp bir konuda sizinle konuşmaya çalışabilir. Herhangi bir söz vermeden önce bütün gerçekleri öğrenin. İkna kabiliyetleriniz çok güçlü olduğundan bugün birisine adım atmanın ya da en azından stratejinizi hazırlamanın tam zamanı. Bugün başlayacağınız her türlü projede başarılı olacağınıza dair güçlü işaretler söz konusu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün gezegen hizalanmaları değerlerinizi güçlendirecek. Birisi inançlarınızı karşıt inançlarla karşılaştırarak size meydan okuyabilir. Onun fikirlerini dinlemek için zaman ayırın ve sizinkilerle kesiştiği noktaları bulmaya çalışın. İkiniz de birbirinizi bu şekilde daha iyi anlayabilecek ve muhtemelen karşıt fikirlere daha fazla saygı duyacaksınız. Siz diğerlerinden bir şeyler öğrenmeye açık olduğunuz müddetçe, onlar da sizden bir şeyler öğrenmeye açık olacak.

11 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün borçlar, ödemeler ve kredilerle ilgili gündemler ön planda olabilir. İç huzursuzluk zaman zaman ortaya çıkabilir. Negatif enerjilerde takılı kalmamaya gayret edin.

11 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini uzaktan yürütmekte zorlandığın günlerden geçiyor olabilirsin. Ortaklı bir işe sahip olan Terazi burcuysan, ortağının tek başına kararlar almasında rahatsız olduğunu dile getirebilirsin. Bugün toprak burcunda Yeniay meydana geliyor. Akşam saatlerinde detoks yapmayı düşünebilirsin.

11 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir dönüşüme gitmek isteyebilirsiniz. Hatalarınızın farkına vararak sabit düşüncelerinizi geride bırakıyorsunuz. Bu durum size aşk hayatınız ve kişisel gelişiminizle ilgili iyi gelişmelerin sinyalini verecektir.

11 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşayacağınız kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Parasal konularla ilgili karar alırken dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde işlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Kendinizi aşmak ve yön vermek isteyeceğiniz koşullar oluşabilir. Bu durumda kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlıklarınız için kendinizi suçlamak yerine onların altından ders almaya ve öğrenmeye başlarsanız hayatınızda büyük bir değişikliğe imza atabilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kazanmak için bir şeylerden vazgeçmelisiniz. Diğer alanlarda öne geçebilmek için biraz taviz verin. Şimdi, her şeyi aynı anda çözmeye çalışmak yerine modernize etme zamanı. En önemli olana odaklanın ve diğer sorunların sizden uzağa gitmesine izin verin.

11 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için, artık cesur kararlar vermenin zamanının geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

11 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eğitim, ticaret, hukuki konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Telefonun ucunda sizi bekleyen haberler var. Cesur olup adım atın. Finansal konulara dair endişelerinizi dikkate almayı unutmayın.

11 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Emir verir gibi konuşmalarınız en yakın arkadaşlarınızın bile tepkisini alıyor. Bu konuda gerçekten çok dikkatli olmalısınız. Etrafta sizinle iyi geçinmek isteyen ancak sizden çekinen insanlar var. Mantıklı ve sakin bir ortam yaratmaya çalışın.

11 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 42"
Ay
Akrep
23° 33' 31"
Merkür
Koç
26° 25' 25"
Venüs
Balık
21° 31' 25"
Mars
Balık
04° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 49"
Satürn
Balık
13° 17' 38"
Uranüs
Boğa
20° 39' 31"
Neptün
Balık
27° 48' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 22"
Lilith
Başak
19° 47' 21"
True Node
Koç
15° 36' 00"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:25

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>