Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size uygun biriyle berabersiniz. Ama sürekli ilişkilerde problem kaçınılmaz oluyor. İlişkinizi de bu esneklikle değerlendirmeniz gerekiyor. Her şeyin yolunda gittiği söylenebilir.

Çevrenizde insanların dert ortağı olmak gibi bir takıntınız var. Kimsenin tek başına sorun yaşamasına izin vermiyorsunuz. Bu da sizi, işyerinizin sırdaşı yaptığı gibi, aynı zamanda meraklısı yapıyor.

Büyük bir harcamanın hazırlığı içindesiniz. Ama bu harcamaya pek gönüllü görünmüyorsunuz. Tüm aile bireylerinin baskısı sonucu, çaresiz bir miktar paradan çıkacaksınız.

Yeni tanışmalarda çok aceleci ve istekli davranıyorsunuz. Oysa kimse bir yere kaçmıyor, biraz daha ağır davranmanızda bir sakınca olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişime açık biri olduğunuz düşünülüyor. Ama sürekli kendinizi tekrarlıyorsunuz. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. Son günlerde içinde taşıdığınız size anlamsız gelen sıkıntının birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorunun yanında, sürekli ertelediğiniz bir temel sorun birarada içinizi karartıyorlar.

13 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 00:20 Mars-Kuzey düğüm görünümü, ailevi yaşam, mali konular,ortaklığı ve ilişki meselelerine  mutlaka gerçekçi şekilde bakınız. Bir şey size güven vermiyorsa, endişe yaratıyorsa, belirsizlik içeriyorsa, onu sürdürmekten vazgeçiniz. Saat 08:16 Ay-Neptün kavuşumu gerekhayatımız ve gerekse günlük tempoda, ılımlı yaklaşımın faydalı olacağını gösteriyor. Belki böyle davranmak işimize gelmeyebilir. Ancak iç huzurumuzun sağlanması yönünde gayet iyidir. Sağlık şikayetlerimiz için anlamında alternatif yöntemler denenebilir. Tabii ki doktor kontrolünde olmasında yarar var. Günün genelinde rahatlama arzumuz yoğun olacağından, bu enerjiyle olumlu yönde ilerleyebiliriz. Saat 09:40 Ay-Kuzey karşıtlığı, sağlığınızı önemseme, günlük hayatınızı düzenleme ve gerekli ile gereksizleri hayatınızda belirleme yönünde önemlidir. Saat 10:10 Ay-Mars görünümü, iş, ev, sağlık konularının yine etkili olduğunu gösteriyor. Bunlar üzerinde dikkatlice durabilir, ne yapmanız gerektiğini gözden geçirebilirsiniz. Saat 13:19 Ay-Satürn görünümü günlük hayatta elimizden geldiğince anlayışlı olmaya, insanlara destek olmaya çalışıyoruz. Ancak bulunduğumuz yer, ortam şartları ve karşılaştığımız insanlar bizi bazen öyle yoruyor ki, acaba neler olacak diye düşünmeden edemiyoruz. Sezgilerimiz bugün bir hayli yüksek. Bazı insanların hiç de iyi niyetli olmadıklarını görmek canımızı sıkıyor. Saat 17:20 Ay-Pluto görünümü, aileniz ve çalışma hayatınızla ilgili konulardaki etkinliğini, güçlü olmak, kontrolü elinizde tutmaktan yana olacağınızı göstermekte. Ancak aşırı baskıcı tutum veya tam tersine fazla vericilik, ihtiraslarınızın esiri olmak gerekmiyor. Zorluklarımızda bize can yoldaşlığı yapacak insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

13 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Güneş, çalışmalarınızda size hız kazandırırken, alışkanlıklarınızı aşma konusunda size yardım ediyor. Jüpiter'in kazandırdığı hareketi sayesinde, yaratıcılığınızı vekabiliyetinizi para kazanma konusunda rahat bir şekilde kullanabileceksiniz. Maddi sorunlarınızı dengeleyerek, evinizle ilgili istediğiniz değişimi yapabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Flörtöz hareketler anlamında aşırılıklar sıkıntı yaratabilir. Duygularınızı göstermeniz güzel, ama yanlış anlaşılma riski dikkat gerektiriyor. Yapılacak anlaşmalar, üzerinde uzlaşılacak konular veya uğraşılan hassas başlıklar ekstra dikkat ve öfke kontrolü gerektirebilir. Detayları asla atlamamalısınız. Geri dönüşü olmayan sözler vermeden veya hukuki başlıklı konularda imzalar atmadan önce, özellikle de içiniz rahat değilse, konusunda uzman kişilere danışmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kafa karışıklıkları, belirsizlikler veya konsantrasyon sorunlarına açık bir iki günün içindeyiz. Aynı zamanda kelimelerimizi dikkatli kullanmalıyız zira sözel tartışmalar tetiklenebilir. Ani ve düşünülmeden alınılmış kararlardan da kaçınmak lazım. Ancak, aynı zamanda özverili ya da fedakar davranmayı gerektiren olaylar yaşayabileceğimiz, başkalarına yardım etmemiz lüzumu doğuran olaylara açık bir gün olabilir. Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar bugünlerde farklı seçenekler bulmayı ya da özgün çözümler üretmeyi gerektirebilir. Hava, havayla ya da uzayla bağlantılı olaylar, elektrik, elektronik ve her tür teknolojik başlıklı konular, internet, doğalgaz, enerji çeşitleri, nükleer içerikli başlıklar, yangınlar, yanıcı veya patlayıcı maddeler, dünya genelinde doğal felaketler anlamında önemli ve aslen Pazartesi yazdığımız saldırgan kişiler, isyankar tutumlar v.b her şeyin geçerliliğini sürdürdüğü günlerdeyiz. Daha tedbirli hareket etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir.

13 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yükselme hayalleri kuruyor ve bazen de başarılı oluyorsunuz. Ancak bugün kariyer anlamında bir düşüş görülebilir. Düşmanlarınıza dikkat edin.

13 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle ve ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak bugün yapacağınız görüşmelerden faydalı sonuçlar alabilir, davalar, eğitimler ve seyahatler alanında gelişmeler kaydedebilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet konularındaki bazı iletişimsel bozukluklar sizi fazlasıyla yorabilir. Ailenizdeki insanlara karşı sert söylemlerden kaçının. Herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil.

13 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilhassa beden sağlığı ve rahatlığı ile ilgili gün geçireceksiniz. Aromaterapilerden masaj salonlarına, hamamlardan saunalara kadar birçok seçeneği değerlendirebileceğiniz bir gün geçireceksiniz.Diğer taraftan kendi öz benliğinizle ilgili gelişim planları yapabileceğiniz ve sezgisel yönünüzü ön plana çıkartabileceğiniz bir durum da ortaya çıkabilir. Akşam saatleri yaşadığınız mekanın gündelik işlerini halledebileceğiniz fırsatlar yaratabilirsiniz. Ay hizmet alanınızda ilerlediği için burasıyla ilgili ağırlaştıran enerjilere sahip olabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

13 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 52" R
Ay
Başak
21° 58' 33"
Merkür
Koç
17° 03' 08"
Venüs
Koç
18° 52' 15"
Mars
Balık
22° 07' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 52"
Satürn
Balık
15° 39' 32"
Uranüs
Boğa
21° 47' 40"
Neptün
Balık
28° 35' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 37"
Lilith
Başak
22° 14' 46"
True Node
Koç
15° 38' 00"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>