Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yanlışlarınızı yavaş yavaş kavrıyorsunuz. Ama artık geri dönüp bir şeyleri düzeltmeniz oldukça zor görünüyor. Onu bırakıp ayrılırken kırıcı davranmanız bütün umut kapılarını kapatmış gibi.

Sizi yıpratan ilişkilerden kendinizi kurtarmak istiyorsunuz. İşyerinizin, her sabah kalkıp isteksiz gittiğiniz bir yer haline gelmiş olması, kendinize yeni bir yer aramanıza neden olacak.

Yakınlarınızla birlikte kendinizi de biraz daha sıkmanız gerekecek. Bazı büyük ödemelerinizin günü yaklaşıyor. Şimdi ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı daha iyi anlıyorsunuz.

Duygusalsınız. Bu özelliğiniz sizi sıkıntıya sokuyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz. Bu konuda biraz dikkatli davranmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorunuyla ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekecek. Bugünlerde bir problemin içinde görüyorsunuz kendinizi. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değil. Ama tavırlı davranmanız, biraz kımıldamanız gerekiyor. Yakında bir yolculuğunuz var. İşle ilgili görünüyor. Ama siz bunun tadını da çıkarmayı düşüneceksiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:01 Merkür-Mars görünümü,  ilişkilerimizde nezaketin, ortaklaşa hareket etmenin, barışçıl düşünmenin önemini vurguluyor. Eğer bir problem varsa bunu uzun vadeli olacak şekilde çözümüne bakmak  gerekir. Aile içinde özellikle saygı, güven, sevgi gibi olgulara önem vermekte yarar var. İlişkimiz hakkında bir karar vereceksek, bunu her yönüyle adil şekilde düşünmemizde yarar var. Bu görünüm sanatsal işlerin, güzellik ve bakımla alakalı aktivitelerin evde bir hayli etkili olacağını gösteriyor. Bunlar stres atmamızda yardımcı olabilir. Saat 10:14-18:09 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin zorlayıcı yönleri vardır. Dalgınlık ve unutkanlıkların olabileceğini düşünerek önleminizi alınız. Kaçmakla veya problemi yok saymakla kökünü kazıyamazsınız. Ortada bir sorun varsa, çözümlemek de bizlere düşüyor. İşte boşluk etkisi altında kişi problemini çerçeve içine aldığında aksayan noktaları rahatlıkla tespit etmiş olur. Saat 10:14 Ay-Koç burcu geçişi, hırs ve rekabetin insanlarla olan ilişkilerde zorlayıcı yanlarını işaret ediyor. Tabii ki insan, öncelikle kendinden yana düşünebilir. Fakat adil olmak sizin burcunuza has bir özellikse, eğriyi doğruyu iyice tartıp hareket etmekte yarar vardır. Özellikle partnerinizle aranızdaki sorunları bu bakış açısıyla ele almamız yerinde olacaktır. Saat 21:47 Merkür-Satürn görünümü, verdiğimiz kararların ilerisi adına düşünülmesini ve sorumluluk çerçevesi içinde ele alınmasını sağlayıcıdır. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

14 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dışa dönük ve paylaşımcı yapınızı biraz daha dengelemeli, sezgilerinizden yola çıkarak, bazı önlemler almalısınız. Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı çözümler üretmeden önce aslen neler olduğunu anlamaya çalışmanızda veya gerçekleri öğrenmenizde fayda var. Karşı karşıya olduğunuz durumları çözmek için diğerlerinin tepkilerini takip etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İlişkide olduğunuz kişilerle çatışma içinde olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili dikkatsizlik söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz işleri detaylandırmak zorunda kalabilirsiniz. Konu hakkında bilgili kişilerden destek alabilirsiniz. Günün ikinci yarısı eşiniz veya ortağınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir.

14 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorun çıkaran ve nedenlerini merak ettiğiniz pek çok şeyin cevabı kendi içinizde. Olaylara sadece görünen kısmı ile bakmayıp sorgulayın.

14 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Satış, reklam, pazarlama, iletişim, bilgisayar ve yayıncılık sektörlerinden biriyle uğraşıyorsanız kalıcı anlaşmalar yapabilirsiniz. Disiplinli projeleri oturaklı bir zemine geçirebilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık ve hizmet alanı ile ilgili yaşamaya devam ediyorsunuz. Ancak enerjiler Ay boşluğu nedeniyle akşama kadar düşük olacak. Bugün beden sağlığı ve rahatlığı ile ilgili bir gün daha geçirebilirsiniz.Aromaterapilerden masaj salonlarına, hamamlardan saunalara kadar birçok seçeneği değerlendirebilirsiniz. Akşamüstünden itibaren daha dinamik enerjilere kavuşacaksınız. Partnerinizle harika bir cuma akşamı geçirmenin planlarını yapabileceksiniz. İlişkiniz yoksa yeni ve beklenmedik bir ilişkinin ihtimaline yelken açacaksınız.

14 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak .

14 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 22"
Ay
Akrep
22° 39' 26"
Merkür
Koç
26° 23' 27"
Venüs
Balık
21° 26' 00"
Mars
Balık
04° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 53"
Satürn
Balık
13° 17' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 19"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 07"
Lilith
Başak
19° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>