Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi var. O sizi çok seviyor, Birtakım yersiz kurgular içine girip müthiş şeyler yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi başlarken yok etmemelisiniz .

Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlığınız bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Dikkatli olmalısınız. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki yakın insan ilişkileriyle azaltmaya çalışıyorsunuz.

Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor. Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor

Büyük bir para kaybınız söz konusu olabilir. Bir arkadaşınız tarafından iyi niyetle ama yanlış yönlendiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi güzel bir yolculuk bekliyor. Bu kısa gezi, ruhunuzdaki ve bedeninizdeki tüm yorgunlukları atacak. Karşı cinsten bir yakın dostunuzun aşk ilişkisi sizi fazlaca ilgilendiriyor. Ona bir daha kesinlikle dönmemelisin, gibi yaptırımlar koyuyorsunuz. Bu kadar ileri gitmeyip sakıncalarınızı belirtmeniz daha dostça olacak.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 06:34 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişkide bir tarafın sadece kendi çıkarlarını düşünmesi, ters davranması ve sürekli bizim alttan almaya çalışmamız canımızı sıkar. İsteriz ki, uzlaşıyla sorunları çözelim. Bu görünüm özellikle sorunlu ilişkilerde dikkatli olmanın işaretçisidir. Saat 13:43 Güneş-Uranüs karşıtlığı, değişim ihtiyacı ve yenilik arzusu özellikle ikili ilişkilerde veyaortaklıkları gibi konularda bir hayli önem taşıyor. Taraflar olarak konuşmanın doğru olacağını, çekişmenin, huzursuzluğun, uyumsuzluğun, anlaşmanızın önünü tıkayacağını bilmenizi isterim. Teraziler için bu tarih, yeni bir ilişki anlamına gelebilir. Ancak partnerin ilişkileri ele alış biçimi ile sizinki arasındaki farkı iyi gözlememekte yarar var. Problemler bu tarihte, beraberliklerde sürpriz gelişmelere neden olabilir. Aklımız başımızda olsun. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, eş veya sevgilinizle,ortağınızla alakalı konularda gerginlik yaratıcı olabilir. Siz geleceğinizi garanti altına alacak şekilde düşünürsünüz. Elinizdeki bir mülkü satmak veya ailenizle ilgili sorumlulukları yerine getirmek isterken, başkalarının bencil düşünmesi, kendini öne alması canınızı sıkabilir. Saat 14:47 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla anlaşmakta ve özellikle partnerimizle ortaklaşa hareket etmekte zorlanmanın işaretçisidir. Kimseye uymak istemeyiz. Amacımız özgür olmak ve üstümüzdeki baskılardan kurtulmaktır. Durumumuzu her anlamda gözden geçirmek yönünde bu görünüm bir hayli etkilidir. Kendimizce tespitlerde bulunabiliriz. Saat 16:54 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, ilişkisi sağlam temeller üzerine oturmuş çiftler açısından  olumludur. Bu aranızdaki fikir alışverişini daha güçlendirir ve sizi birbirinize yaklaştırır.  İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı, kişisel farklılıklarınıza saygı duyacağınız, ortak bir paylaşımda bulunacağınız gerçekçi bir beraberliğin temelinin atılması anlamına gelebilir. Saat 18:20 Ay-Pluto görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun vadeli işlere girmek istiyorsunuz. Gerekli cesarete de sahip olduğunuz halde isteklerinizi birkaç parçaya bölerek,potansiyelinizi azaltıyorsunuz. Bugün, enerjinizi geçmiş deneylerden yola çıkarak yeni bir şekilde değerlendirme yoluna gidebilirsiniz. Olayları doğal akışına teslim etmeden, küçük riskleri göze almalısınız.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı çözümler üretmeden önce aslen neler olduğunu anlamaya çalışmanızda veya gerçekleri öğrenmenizde fayda var. Karşı karşıya olduğunuz durumları çözmek için diğerlerinin tepkilerini takip etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beraberlik ve arkadaşlıklar açısından oldukça hareketli bir gündesiniz. Ancak kendinize olan güveninizi de kaybetmemelisiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular bugün ön plana çıkacak. Özelliklehayatındaki parasal meselelerle ilgilenmeniz mümkün. Eğer gayrimenkul alımı veya satımıyla ilgili faaliyetlerde bulunursanız, maddi açıdan kârlı çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanacaksınız. Partnerinizin sıkılgan ve değişken halleri planlarınızı altüst edebilir. Bu da ilişkinizde gereksiz gerilimlere ve tartışmalara neden olacak.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa yepyeni enerjilerle ve yeni bakış açılarıyla ona sarılabilir ve umutla yaşanacak olumlu günleri planlayabilirsiniz.Sıra dışı ilişkilere çekilebileceğiniz gibi çabuk başlayıp gelişen, gidişatı değişebilen ve hayatınıza hız katabilecek bir ilişkinin içine çekilebilirsiniz. Beklenmedik bir ortaklığa girişebilirsiniz. Günün teması ilişkiler olacaktır. Ancak fevrilik, bencillik ve dengesi kaçmış ilişkilerin de tamamıyla sonlanabileceği enerjilere sahip olduğunuzu da unutmamalısınız. Partnerinizle ateşli saatler geçirmeniz mümkündür.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 15" R
Ay
Akrep
22° 04' 35" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 00' 53"
Mars
Balık
25° 58' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 43"
Satürn
Balık
16° 08' 06"
Uranüs
Boğa
22° 04' 18"
Neptün
Balık
28° 45' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 55"
Lilith
Başak
22° 47' 56"
True Node
Koç
15° 35' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>