Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz, sizin ayrılık kararınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulayacağınızı hiç beklemiyordu. Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş gibi davranmanız ona acı veriyor.

İşyerinizde karşılıklı suçlamaların arkası kesilmiyor. İş yaşantınızda insan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Siz de bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünüyorsunuz.

Önünüzdeki ilk ödemede tedbirli olmanın yararını göreceksiniz. Kenara para koymaya başladınız. Bunun için bazı zevklerinizden vazgeçmeniz gerekti, ama hiç şikayetçi gibi görünmüyorsunuz.

Büyüklerinizi hiç ihmal etmemelisiniz. Aile ilişkilerinize bugünlerde daha fazla ilgi göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ilişkilerinizdeki bir vefasızlık, size yapılmış olmasa da, bugünlerde kafanızı çok meşgul ediyor. Akşam saatlerinde güzel bir haber alacaksınız. Uzak bir yakınınız olmasına karşın çok sevdiğiniz birinin bir türlü arkası kesilmeyen sağlık sorunları sizi üzüyor. Aile bireylerinizi bu konuda fazla soğukkanlı buluyor, duyarsızlıkla suçluyorsunuz.

16 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, evlilik veyaortaklığımızla ilgili konularda, karşı tarafın üstümüzdeki baskısını işaret ediyor. Oysaki sağlıklı bir ilişkide tarafların birbiriyle uyum içinde ve karşılıklı olarak sevgi, saygı ve güven olgularını tesis etmeleri gerekir. Bu Dolunayda, bu durumun önüne geçen şartlar yüzünden anlaşmazlık yaşanabilir. Biz uyumdan yanayken, eşimiz veya ortağımız kendini düşünüyor ve bencil davranıyorsa sorun çıkabilir. Tam tersi bir durum da yanlış olacaktır. Biz baskıda bulunuyor, bunu da ilişkimizi ayakta tutmak adına yapıyorsak yine problem yaşanır. Bu durum aile içinde ve evimizde huzursuzluk yaşanmasına neden olabilir. Dolunayın görünümleri bu konuda yaşanması muhtemel durumları işaret etmektedir. Merkür-Pluto arasındaki zorlayıcı görünüm, ailevi ve yerleşim yerinizle alakalı konulardaki değişimlerin göstergesidir. Birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, elbirliğiyle halledilmesinde yarar vardır. Gelişigüzel davranılmamalı, birbirinizi kıracak şekilde hareket edilmemelidir. Eğer sorunlar varsa, bunları sineye çekmek, sürekli alttan almak da aslında çözüm olmaz. Tabii ki konuşulmalı, hakça hareket edilmeli, ortaklaşa karar verilmelidir. Ay-Uranüs görünümü evlenme, boşanma,ortaklığı konularında yaşanan yeni durumların sizin için bir hayli önemli olacağını gösteriyor. Acil karar verilmemeli, iyice düşünülmelidir.

16 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. . Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz.

16 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı çözümler üretmeden önce aslen neler olduğunu anlamaya çalışmanızda veya gerçekleri öğrenmenizde fayda var. Karşı karşıya olduğunuz durumları çözmek için diğerlerinin tepkilerini takip etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda gerçekleşen dolunay, evlilik, yakın arkadaşlıklar boyutunu çok hareketli kılıyor. Sürprizler ve uyanışlar içinde olabilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Artık içsel olarak yaşadığınız huzursuzluklara son vermeyi bilmelisiniz. Oldukça kışkırtıcı ve karmaşık fikirleriniz baş gösteriyor. Durulmaya çalışın.

16 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ve bire bir ilişkilerinizde önemli kararlar gündeminize yerleşebilir. Aniden evlenmeye karar verebilir, boşanabilir ya da kendinizi bir ilişki içinde bulabilirsiniz. Bir taşınma gündeme gelebilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde ilişkiniz ve ortaklığınız için kafanızı yorduğunuz ancak bir sonuç da elde etmediğiniz düşük enerjilere sahip olabilirsiniz.Buna neden olacak Ay boşluğundan önce ilişkiniz ve kendi benliğiniz arasında meydana gelecek Dolunay enerjisi nedeniyle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. İlişkiniz ve ortaklığınız ile ilgili kopmaya veya ani bir bitişe neden olabilecek bu Dolunay, sizin duygusal dengeniz ile ilgili farkındalık geliştirmenize de neden olabilecektir. Bir sürecin sonuna gelinmiş olabilir ve metin olmanızda fayda vardır.

16 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

16 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 09' 37"
Ay
Akrep
24° 22' 30"
Merkür
Koç
26° 27' 09"
Venüs
Balık
21° 36' 19"
Mars
Balık
04° 58' 04"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 39"
Satürn
Balık
13° 18' 05"
Uranüs
Boğa
20° 39' 42"
Neptün
Balık
27° 48' 31"
Plüton
Kova
01° 49' 33"
Chiron
Koç
18° 47' 36"
Lilith
Başak
19° 47' 47"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>