Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Keyifli bir akşam geçirebilirsin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, eğer aşk istiyorsanız, dışarı çıkıp onu almanız gereken günlerden biri. Zamanınızı evde oturup surat asarak geçirmeyin. Maceracı olun ve ilk adımı atın. Kendinizi monotonluktan çekip çıkarabilen birisiniz, bunu yapın. Bugün aşk hayatınızdaki isteklerinizin arkasında büyük bir tutku yatıyor, bu yüzden Eros'un okunun nereye isabet ettiğine dikkat edin.

Sizi kızdırmak çok fazla zaman alabilir, ama biraz öfkenizi salmayı seçerseniz de dikkatli olun! Bugün hiç kimse sizi kızdırmaya niyetli olmasa bile, insanların eylemleri ve sözleri sizi yanlış yönlendirebilir. Neler olduğunu anlamak için kendinizi anlamaya çalışın. Kendiniziile ya da kişisel hedeflerle zorluyor musunuz? Bugün doğuştan sahip olduğunuz sabır ve affetme duyguları ön planda olacak.

Belli metafizik ve ruhani konularla ilgili ani bir büyülenme, bu konuda okuyabildiğiniz her şeyi okumanıza neden olabilir. Hevesiniz size düzinelerce farklı yöne çekebilir en sonunda da mental olarak fazla yüklenmenize ve beyninizin kısa devre yapmasına yol açabilir. Bir anda her şeyi öğrenmeye çalışmak yerine tek bir konuyla ilgilenmek daha iyi olabilir. Odaklanın!

İstediğini almak kolay olacak. Günün enerjisi sana fazladan güven verecek ve seni neşelendirecek. Mesela bir anda, hoşlandığın kişiye çıkma teklifi etmek gözüne kolay görünecek. Ayrıca utangaç hissetmeyeceksin; çünkü cesaretle donatılmış olacaksın! Bu olumlu enerjiden faydalanmalısın. Çekici bulduğun o arkadaşını akşam yemeğine çıkar. İlk adımı sen at.Değer verdiğin kişilerle olan ilişkilerin ve bağların sıcak ve destekleyici olmaya devam ediyor. Arkadaşların seve seve giriştiğin bir projede sana yardım etmek isteyebilir veya sen birine yardım eli uzatabilirsin. Başkalarıyla kurduğun güçlü bağlar bu kez seni güvenilir ve kalıcı işlere götürebilir. Bugün ayrıca, ilgini ev dekore etmeye ve döşemeye yöneltebileceğin bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni keşfettiğiniz yeni bir grup insanla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Genelde sahnenin merkezinde olmaktan hoşlandığınız için, kendinizi en iyi ışıkta sunmak isteyebilirsiniz. Ancak işi gösterişle karıştırmamaya dikkat edin. Özellikle yeni bir kalabalığın içinde arka planda kalmak iyi bir seçim olabilir. Neden liderlik yeteneklerinizi yakında onların keşfetmesine güvenmiyorsunuz? Daha sonra mutlulukla tüm grubun yararı için onları iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Sabah itibariyle Merkür, Neptün ile çok güzel bir açıda bulunarak sizlere bugün hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı verecektir. Özellikle gelirinizde artış bekliyorsanız bugünden itibaren güzel haberler alabilirsiniz. Ay, saatler 11:37 olunca boşlukta kalmaya başlıyor. Ödemeleriniz, kredi işlemleriniz varsa bu zamandan önce yapmanız yararlı olacaktır.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylar senin için önemli! Ay, bugün 11:37'den itibaren boşlukta hareket ediyor. Eğitim sektöründe olan bir Terazi burcuysan, odaklanma problemi yaşaman mümkün. Başarının kolay yakalanmadığının farkındasın. Bu yüzden detaylar senin için önemli. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Terazi burcuysan, duygusal iniş çıkışların yoğunlaşabilir. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşını arayarak dertleşebilirsin.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularınızın gündemde olacağı ve önünüze yeniprojelerin geldiği bir gün geneli. Çalışma arkadaşlarınızdan güzel fedakârlıklar görebilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde kriz yaratan durumlarla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı para konularında hızlı karar vermemekte fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz, beklemede kalmalısınız. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Bugün teknik konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar var.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerekgerekse aşk hayatınızda olsun uzlaşamadığınız kişilerle olan defterleri hayatınızda kapatacak gücü kendinizde bulabileceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilere ışık tutan ateş enerjisiyle harlı bir dolunayın ardınan derin ve konsantrasyon gerektiren işlere odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Güçlü kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Ortak maddi konular, maddi ve manevi paylaşımlar gündeme gelebilir.

16 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi 'zıt' bir kişiliğe çekiyorsanız, dikkatli olun. Enerjileriniz bir başkasınınkinden farklı olduğunda, çekici olabilir ancak bu farklılıklar da zamanla çok fazla çatışmaya neden olabilir.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim sektöründeysen, odaklanma problemi yaşaman mümkün. Başarının kolay yakalanmadığının farkındasın.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin için oldukça güzel bir gün. Hayat sizi yeni bir aşamaya taşımak için çabalıyor. Siz de geride kalmayın. Bir sene içinde Terazi burçlarının hayatları oldukça güzel bir şekilde değişip, dönüşebilir. Kişisel haritalara göre değişebilmekle beraber birçok Terazi burcu aradıkları mutluluğu yakalayacaklardır.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; neredeyse bütün gün Ay boşlukta olduğundan yeni bir adım atmak ve önemli kararlar almak için uygun bir zaman değil ancak yine de finansal konuları gözden geçirip bütçeni yeniden düzenleyebilir, borç alacak hesabı yapabilirsin. İçinde bulunduğun krizlere karşı sabır ve inatla direnebilirsin.

16 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 29" R
Ay
Yay
09° 37' 27"
Merkür
Koç
16° 02' 60"
Venüs
Koç
26° 43' 48"
Mars
Balık
27° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 03"
Satürn
Balık
16° 15' 49"
Uranüs
Boğa
22° 09' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 43"
Lilith
Başak
22° 57' 12"
True Node
Koç
15° 30' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>