Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor. Daha mutlu olacağınızı, daha büyük coşku yaşayacağınızı düşünüyor, daha fazla ortak yanınız olduğunu sanıyordunuz.

İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi biraz üzecek bir gelişme olabilir. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz.

Esas olarak kendi yağınızla kavrulan birisiniz. Eş, dost ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Arada bir çektiğiniz parasızlık sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor.

Sizi sevindirmek için hazırlanan bir sürpriziniz var. Bir şeyler hissetseniz bile meraklı davranmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışındaki bir arkadaşınızdan uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeyleri, onun bir niyetsizlik içine girdiği kuşkusuyla iptal etmeyi düşünüyorsunuz. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişelerin sebebi, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor. Haftanın sonuna doğru kendinizi gösterip rahatlayacaksınız.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 09:08 Ay-Neptün görünümü, finansal konularda hesabımızı iyi yapmak, açılmamak gerektiğini işaret ediyor. Gerçekçi olmanın önemi büyük... Bekleriz, gelecek gibidir, ancak iyice netleşmeden hayal kurmayalım. Saat 10:13  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, sıkıntılarımızı her anlamda geride bırakmaktan yanayız. Bizi endişelendiren meseleler üzerinde düşüneceğiz ve bir hal çaresi bulmaya çalışacağız. Saat 15:40 Ay-Mars arasındaki olumlu görünüm,  iç dünyamızda hem ilişki hemhem de hayatın geneliyle ilgili bir hesaplaşmanın işaretçisidir. Bunların tümü aslında çoktandır  üzerinde durduğunuz meseleler. Ancak bugün biraz daha derinlikli olarak ele alabilirsiniz. Saat 17:48-18 Ekim saat 17:31 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Verilecek bir karar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Sakin ve kendi akışı içinde durumları ele almak yararlıdır. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,  

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her şey istediğiniz gibi olacak. Yalnız eski hataları tekrar ederseniz, yine aynı problemler gündeme gelebilir. Her zamankinden daha çekici ve zarifsiniz. Çalışkan bir kişiliğe sahipsiniz. Sorumluluk almaktan yorulmuyorsunuz. Üstelik en zor işlere bile adaysınız. Bugün her konuda yine kendinizi öne atıyorsunuz. Biraz daha temkinli olmalısınız.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı çözümler üretmeden önce aslen neler olduğunu anlamaya çalışmanızda veya gerçekleri öğrenmenizde fayda var. Karşı karşıya olduğunuz durumları çözmek için diğerlerinin tepkilerini takip etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmalısınız. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın. d/

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ödemeler ve ortaklı para konularınız devrede olacak. Aile hayatınıza yapacağınız harcamalar ve yardımlar sizi mutlu edebilir. Hayatınızla ilgili önemli konuşmalar içindesiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçiriyorsunuz.İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gündür. Üstelik zihinsel olarak size sunulan fırsatları da iyi değerlendirebileceğiniz göstergelere sahipsiniz. Diğer taraftan duygusal anlamda aile desteğine de sahip olabileceksiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

17 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 36' 20" R
Ay
Yay
03° 42' 39"
Merkür
Koç
16° 00' 34"
Venüs
Koç
26° 09' 23"
Mars
Balık
26° 41' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 35"
Satürn
Balık
16° 13' 15"
Uranüs
Boğa
22° 07' 26"
Neptün
Balık
28° 47' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 07"
Lilith
Başak
22° 54' 06"
True Node
Koç
15° 32' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>