Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ani çıkışlar yapmamalısın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bazı zamanlarda, duygularınıza göre yaşama eğilimindesiniz. Kalbiniz harekete geçmeniz için size ilham veriyorsa, dürtülerinize göre hareket ediyorsunuz. Fakat bugün, seçimleriniz hakkında daha mantıklı olmaya çalışmalısınız. Size zarar verebilecek veya kötü olabilecek bir duruma atlamayın. Aynı zamanda, arkadaşlarınızın kişisel problemlerine karışmayın. Her ne kadar insanlar tavsiye almak için sık sık size yönelse de, biraz mesafeli davranmakta fayda var.

Önümüzdeki gün çabalarınız için size hoş bir ara sunacak. Geçtiğimiz günlerde, özellikle çalışmalarınız veya çalışmalarınız için biraz endişeliyseniz de, bugün çok daha iyi şekilde kontrol altına almış hissedeceksiniz. Ayrıca, ailenizin size sağladığı desteği size vermek için yeni arkadaşlara da güvenebilirsiniz.

İş hayatınıza odaklansanız iyi olur çünkü bugün duygusal anlamda bir roller coaster olacak gibi görünüyor. İlişkilerinizde bozulmalar olacak ve tam tersi bir yöne çekileceksiniz gibi görünüyor. Bir güç sizi iç dünyanızı zenginleştirmeye itebilir, diğer bir güç ise sizi bugün tanıştığınız birine doğru yöneltebilir. Yüzleşmelerden kaçınmak için yerinizde kalın.

Karar vermek konusunda her zamankinden daha ikilemde hissedeceksin. Birisi seni güvensiz olmakla suçlasa bile, unutma kişi seni birçok üzüntüden kurtaran temkin hissindir. Eğer şüpheli yaklaştığın bir durum ya da insan varsa, muhtemelen bunun ardında iyi bir neden vardır. Konforlu hissetmek için yoklamak istediğini yokla; ama fırsatları engelleyecek boyutta da olmasın.Günlük rutininize bir mola verip farklı bir yola sapın. Dünya siz olmadan da döner bu yüzden bir günlüğüne kulaklarınızı tıkayın. Hangi yoldan gitmeye karar verirseniz verin o yol doğru olandır, unutmayın. Pişmanlık faydasız bir duygudur, hissetmeye tenezzül etmeyin. İçinde bulunduğunuz günün ve vaat ettiği ufak mutlulukların tadını çıkarın. Hayallerinizle bağ kurup her şeyi dengeleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer verdiğin kişilerle olan ilişkilerin ve bağların sıcak ve destekleyici olmaya devam ediyor. Arkadaşların seve seve giriştiğin bir projede sana yardım etmek isteyebilir veya sen birine yardım eli uzatabilirsin. Başkalarıyla kurduğun güçlü bağlar bu kez seni güvenilir ve kalıcı işlere götürebilir. Bugün ayrıca, ilgini ev dekore etmeye ve döşemeye yöneltebileceğin bir gün.

17 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah 05:29'da Ay, hareketini İkizler burcunda sürdürmeye başlıyor. Sizlerin de pozitif etkiler altında olacağı bir gün başlıyor. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İyimser tavrınızla bugün altından kalkamayacağınız bir şey olmayacaktır. Ay-Mars arasındaki uyumlu açının aktifleşmesiyle enerjinizi eğitimlere harcayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni ilgi alanlarına yönelebilirsiniz.

17 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani çıkışlar yapmamalısın! Aldanmaya yatkınsın, bu yüzden özellikle ikili ilişkilerine çok dikkat etmelisin. Sana yakın görünen kişilerin, seni sömürmeye çalışmasına izin verme. Bazen şüphe etmek ve olayların nedenlerini sorgulamak gerekir. Ani çıkışlar yapmadan sessiz ve derinden ilerlemende fayda var. İstediğin cevaplar önüne kendiliğinden düşecektir.

17 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz içerisinde net olmayan durumlar ortaya çıkabilir. Bu sorunu diplomaside ki başarınızla aşabilirsiniz.

17 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğrenme açlığınızı gidermek için çevrenizdekilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Uluslararası konular ön plana çıkabilir. İş hayatınızda yeni girişimlerde bulunabileceğiniz imkânlar var. Öğlen saatlerinde kararsızlığa düşeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerin de ise düşünceleri aktarmak daha kolay.

17 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocuk sahibi olmak isteyen Terazi'ler ya da çocuklarla işi olan Terazi'ler bugünlerde çok şanslı ve enerjik hissedebilirler. Duygusal konularda şanslı sizinle.

17 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

17 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın size söyleyebileceklerine rağmen, kendiniz olmak istemek bencilce değil sağlıklı. Şu anda daha içine kapanık bir ruh hali içindesiniz ama hayatınızdaki hiç kimse aynı şekilde hissetmiyor.

17 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklardan beklediğiniz haber ya da kişi bugün sürpriz şekilde kapınızı çalabilir. Seyahatlerde hayatınızın akışını değiştirecek bir durumla karşılaşabilirsiniz.Akademik kariyerinizde yeni başlangıçlar için uygun bir zamandasınız. Uluslararası arenada adınız duyulabilir. Komünikasyon ve iletişim ağlarından yararlanmak için harika bir gün.

17 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

17 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Evren sizi öne çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Her anlamda şansınıza güvenebilir, risk alacağınız adımlar atabilirsiniz. Tek bir ayrıntı var; konuşmalarınızda yapıcı olmaya gayret göstermelisiniz. 

17 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün iletişim trafiğin çok yoğun olabilir ve gelen her haberle heveslenerek harekete geçmek isteyebilirsin. Bilgilerin çokluğu kafanın karışmasına yol açsa dabirliği içinde olduğun kişilerin desteğiyle mantıklı düşünebilirsin. Çevrendekileri bir araya toplayacak organizasyonlar yapmak isteyebilirsin.

17 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 04' 41" R
Ay
Başak
24° 45' 46"
Merkür
Koç
16° 57' 23"
Venüs
Koç
19° 09' 43"
Mars
Balık
22° 18' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 44' 07"
Satürn
Balık
15° 40' 55"
Uranüs
Boğa
21° 48' 27"
Neptün
Balık
28° 36' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 26"
Lilith
Başak
22° 16' 21"
True Node
Koç
15° 38' 16"
Son Güncelleme : 20/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>