Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ferahlıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 30%

Bugün büyük hayalleriniz ve sezgileriniz olabilir. İşyerinde daha iyi bir ürünün nasıl üretileceği konusunda bir fikir sahibi olabilir ya da kişisel bir sorunun derinliklerini görebilirsiniz. Bulduğunuz çözüm, köklü değişiklikler gerektirecek şekilde kapsamlı olabilir. Sadece bu fikirleri uygulama konusunda sabırlı olun. Başkalarını ikna etmek ve planlarınızı desteklemelerini sağlamak biraz zaman alabilir.

Bugün arkadaşlık yönetimi için iyi bir gün olabilir. Şu andaki çabalarınız bir patronun veya şefin dikkatini çekiyor olabilir. Sık sık etkili insanlarla birlikte olma fırsatı yakalamıyorsunuz, bu yüzden parlama şansını kaçırmayın. Üzerinde çalıştığınız projeler hakkında konuşun ve hevesli olun. Sunacak yaratıcı fikirleriniz olduğunu gösterin. En iyi yüzünüzü öne çıkarın, iyi şeyler olabilir!

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

Sen doğuştan bir arabulucusun. Bu yüzden de dünyayı sadece siyah ve beyaz olarak görenlerle karşılaşınca moralin bozuluyor. Sana göre ilginç kısımlar griliklerde; yani insanların en karmaşık olduğu kısımlarda. Fakat diğerlerini herkesi bu konuda aydınlatmak zorunda değilsin. Sen kendi perspektifinin keyfini çıkar. Bunu dünyayla paylaşsan yeter. Anlamayanlar için kaygılanamazsın.İstemediğiniz biriçin girişimde bulunuyormuş hissine kapılabilirsiniz. Parkta kuş yakalamaya çıkan bir çocuk gibisiniz. Bu güzel güvercine çok yaklaşmış hissediyorsunuz. Kuş sizin ona yaklaştığınızın bile farkında değil, siz ona tam yaklaşmış ellerinizi onu yakalamak için açmışken o bir anda fark edip çoktan uzaklara uçmuş oluyor. Yine de sükunetinizi koruyun. O güvercin zaten hiç sizin olmamıştı ki.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün para yönetiminde dikkatli olmalısınız. Değerli eşyalarınızı korumaya çalışın, unutkanlıklara dikkat. Mecburi ödemeler de gündeminizde olabilir. Bazı ilişkilerde önemli bir yol ayrımı, ilişki dengelerini değiştirecek önemli bir durum olabilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinin de etrafında olduğu endişelerinin ortadan kalktığı bir günden geçiyorsun. Biraz rahatlamaya ve dinlenmeye olan ihtiyacını günübirlik lokasyonları tercih ederek sağlamaya çalışabilirsin. Aile ve düzen konusunda yeni kararlar alıyorsun. Sağlık sorunları beklenmedik anda ortaya çıkabilir, bu sebeple gününün keyfi biraz bölünebilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızın yoğun olarak işlendiği bir gün olabilir. Geçmiş hatalarınızdan korkmanızdan dolayı ilerleyemiyor olabilirsiniz. Destek almanız sizlere olumlu yansıyacaktır. Kararlarınızı uzman bir kişi ile beraber almalısınız.   

17 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal aktivitelerde bulunabilir, yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Bu süreçte yeni kültürleri tanımak sizin için oldukça keyifli olabilir...

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haklı olarak çok aceleniz var. Bu aciliyet göz ardı edilmemelidir. Ancak bu, kendinize vakit ayırmamanız gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece fazla rahat davranmayın yeterli.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Kişisel değerinizi, ne kadar emek verdiğinizi ve karşılığında ne kadar kazanç elde ettiğinizi sorgulayabilirsiniz. Gelir – gider hesabı yapabilir, bütçenizi planlayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz. Merkür retrosunun etkisiyle beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mevcut kaderi kabul edin ve titizlik gerektiren görevlere konsantre olun. Sizin düşük enerjiniz ve güven eksikliğiniz başkalarıyla çalışma yapmanızı zorlaştırıyor. Yoğundepresyonu tedavi eder.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda anlaşılma güçlüğü çekilen ve bu nedenle de geri adım atmanıza neden olabilen davranışlarınız var. Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. İşinizle ilgili bazı olaylar, her geçen gün sizin lehinize gelişiyor, ümitlerinizi arttırıyor. Artık ciddi bir teşebbüste bulunabilirsiniz, başarılı olacaksınız. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir. Sağlığınız son derece iyi, fakat enerjinizi yükseltecek besinler tüketmeye çalışın.

17 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 17' 18" R
Ay
Başak
03° 07' 26"
Merkür
Koç
17° 48' 32"
Venüs
Koç
16° 54' 03"
Mars
Balık
20° 53' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 58"
Satürn
Balık
15° 30' 04"
Uranüs
Boğa
21° 42' 24"
Neptün
Balık
28° 32' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
20° 00' 01"
Lilith
Başak
22° 04' 09"
True Node
Koç
15° 35' 55"
Son Güncelleme : 18/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>