Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla alakalı bazı değişik görüşleriniz günden güne sizin için de anlamsızlaşıyor. Birkaç zamandır bu konularda daha değişik, daha gerçekçi düşünmeye başladınız. Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi biliyorsunuz.

Değerlendirebilecek durumda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugün beklenmedik sevindirici haberleriniz olacak.

Çok yorularak, güç koşullarda kazanıyor, ama kolay harcıyorsunuz. Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız.

Yakında tanık olacağınız bir olayla canınız sıkılacak, bunu ilgili insanlara yakıştıramayacaksınız. Tavır alma biçiminiz çok önem taşıyacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz. Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldınız. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzecek. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkacaksınız.

18 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  18 Ekim- 12 Kasım tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Teraziler rahat bir nefes alabilirler. Hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda hem moral gücünüz yükselecek hem de toplumsal ilişkilerde, grup ve ekip çalışmalarında sosyal ağınız genişleyecek.  Diğer taraftan da çevre ilişkilerinde mutlu tesadüfler sizinle olacak. Güzel yolculuklar, görüşmeler, tanışmalar olacaktır. Sosyal çevreniz büyüyebilir, yenilikler olacaktır. Venüs-Yay burcu geçişinde coşkuyla, hevesle ilişkiler kurulur, ilişkilerimiz canlanır, çevremizle olan bağlantılar tazelenir, yenilenir. Bizimle ortaklık kuracak insanlar karşımıza çıkar. Bunlar ister maddi ister manevi anlamda olsun, iletişimin türlü yollarıyla hayatımıza dahil olurlar. İnternet üzerinden, bir etkinlikte, yolculukta, sosyal bir aktivede bir bakarsınız karşılaşmışsınız. Saat 17:31 Ay-İkizler geçişi, dış dünya ile kurulan iletişimi bir hayli güçlendiriyor. Bir çok kişiyle telefonlaşabilir, bağlantılarda bulunabilirsiniz. Saat 18:10 Ay-Venüs karşıtlığında enerjiniz yükseltiyor. Tanışmalar, konuşmalar, bağlantılar, yolculuk gibi aktiviteler öne çıkıyor. Biriyle tanışabilirsiniz veya uzaklarda bulunan bir kişiyle konuşabiliriz. Hakkımızdan hayırlısı güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Eğlenceyle aranızın iyi olduğu bir dönem. Çalışma yaşantınızdaki yoğun temponuzu eğlenirken de aşırıya kaçarak gösterebilirsiniz. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın.

18 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kritik konularda konuşmadan önce karşınızdakinin de düşüncelerini hesaplamanız gerekiyor. İzin verin, önce onlar derdini anlatsın. Stratejik davranmalı ve gelen tepkiye göre pozisyon almalısınız. Günün Atmosferi:Aşk gezegeni Venüs Yay burcunda… Yay burcuna geçen Venüs, Kasım ortalarına kadar, aşk hayatımızı canlandıran etkilerle bizi saracak. Önümüzdeki üç hafta boyunca eğlenip, coşabiliriz. Öte yandan bazı konularda öne çıkma ve yeni bilgiler elde etme isteğimiz de artıyor. Sosyal ilişkilerimiz hareketlenirken, farklı davetler ve organizasyonlarla yaşantımızdan daha fazla keyif alıyoruz. Partneri olanlarımız eşleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilir ya da daha çok şey paylaşma imkanı bulabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizi toparlamak için adımlar atabilirsiniz. İfade etmeye çalıştığınız şeyler yanlış yorumlanabilir. Yakın çevrenizden kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar organize edebilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler bugün partnerinize karşı özgürlük savaşı veriyor gibisiniz. Oysa içinizde ona karşı dinmeyen fırtınalar estiriyorsunuz.

18 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

18 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ödemeler ve ortaklı para konularınız devrede olacak. Aile hayatınıza yapacağınız harcamalar ve yardımlar sizi mutlu edebilir. Hayatınızla ilgili önemli konuşmalar içindesiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde isteksiz ve verimsiz enerjilerle doluyken, akşama doğru majör eğitimler ve felsefi çalışmalar yapabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz yükselecektir.Hukuki bir süreçteyseniz davanızı savunmak için iletişime asılacaksınız. Ailenizin kariyerinizle ilgili gelişmelerden memnuniyetsiz olması ve size kendi gerçekleri ile yaklaşmaları baskı altında hissetmenize neden olabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs bugün iletişim alanınıza geçiş yapıyor. Barış, sağduyu ve karşılıklı nezaketle ilerleyen organizasyonlara girişebilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 00' 12" R
Ay
Aslan
29° 40' 09"
Merkür
Koç
17° 57' 58"
Venüs
Koç
16° 32' 27"
Mars
Balık
20° 39' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 14' 58"
Satürn
Balık
15° 28' 20"
Uranüs
Boğa
21° 41' 27"
Neptün
Balık
28° 31' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
19° 58' 59"
Lilith
Başak
22° 02' 12"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 18/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>