Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorumluluklarını paylaşmalısın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 100%

Hayattaki diğer sorumluluklarınız sizi gün boyunca sevdiklerinizden uzak tutabilir. Bu gece için planlarınız varsa (veya yoksa bile) bunu oldukça iç karartıcı bulabilirsiniz. Sevgiliniz nerede? Siz deli gibi çalışırken o alemlere akıp eğleniyor mu? Böyle düşüncelerle kendinize işkence etmeyin.

Birarkadaşınız çok kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız çalışmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum ipleri elinize almanız gerektiğini hissetmenize sebep olabilir. Bunu yalnızca, yapılmas gereken ve onun yapmadığı acil işler söz konusuysa gerçekleştirin. Başkasının işini yapmak size haksızlık. Yapmazsanız da suçlu hissetmeyin.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Kendini yazı alanında deneyebilirsin. Böylece düşüncelerini ifade edebilir; yalnızlık veya üzgünlük gibi duygularını yapıcı sonuçlara kapı aralayacak şekilde dışarı akıtabilirsin. Şiir ve yaratıcı kurgu, yıllardır tam da bu sebeplerle kullanılıyor. Eğer yazmak seni bazı şeylerden kurtarıyorsa, bugün yine buna sarılabilirsin. Kendini bırak ve düşüncelerin kağıda dökülsün; gramer ya da imla hatalarına bile takılma. Bunları sonra düzeltirsin. Bu aktivitenin ne kadar keyifli olduğunu görünce şaşıracaksın.İşleriniz yolunda gidiyor ve ilerletmeye karar verdiğiniz her projede başarıyı yakalayacaksınız. Bir kez yola çıktınız mı daha sonra bu dümenin kendini idare ettiğini ve kolayca yol aldığınızı göreceksiniz. Tek yapmanız gereken ilk adımı atmak. Sizin için bugün gibi bir günde, hiçbir proje altndan kalkamayacağınız kadar büyük değil. İçinizdeki gücü keşfedin ve projelerinizi hayata geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutininize bir mola verip farklı bir yola sapın. Dünya siz olmadan da döner bu yüzden bir günlüğüne kulaklarınızı tıkayın. Hangi yoldan gitmeye karar verirseniz verin o yol doğru olandır, unutmayın. Pişmanlık faydasız bir duygudur, hissetmeye tenezzül etmeyin. İçinde bulunduğunuz günün ve vaat ettiği ufak mutlulukların tadını çıkarın. Hayallerinizle bağ kurup her şeyi dengeleyin.

18 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca İkizler burcundaki ilerlemesini sürdürüyor. Günün başından itibaren stresli zamanlarda olabilirsiniz. Akademik hayatınızda işler istediğiniz yönde ilerlemeyebilir. Daha fazla üstelemeniz gerekebilir. Ay-Neptün sert açısıyla olaylara olumsuz bir pencereden bakabilirsiniz. Ay'ın akşam saatlerinde Jüpiter'le kurduğu karşıtlık nedeniyle çevrenizde söyledikleriniz gereğinden fazla sert olabilir. Bu konuda eleştiriler alabilirsiniz.

18 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını paylaşmalısın! Ay, Zodyak'ın en hızlı burcunda hareket ediyor. Yapacaklarını bir sıraya koymanda fayda var. Her şeye tek başına yetişemezsin. Kaldı ki çaba gösterdiğin konularda başlangıçta yalnız değildin. Sorumluluklarını paylaşmalısın. Yurt dışı faaliyetlerin daha planlı ve organize bir şekilde ilerlerken; yerinde durmak yerine, hareket halinde olmayı tercih edeceksin.

18 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önünüze gelen yeni bir sözleşme ya da yeni birprojesi ile alakalı temkinli davranmanız da yarar var. Çünkü çevrenizdekilerin yanlış yönlendirmelerine maruz kalabilirsiniz.

18 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için çok hevesli bir gündesiniz. Yolculuk planları için teşvik edici imkânlar çıkabilir karşınıza. Akademik olarak yeni başlangıçlar yapmak için kararlar alabilirsiniz. Aşkta engeller yaşanabilir. Değişen durumlara göre kendinizi ayarlamalı ve sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

18 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi olumlu hissettiğiniz bugünlerde aşk hayatınızdaki olumlu gelişmeleri daha hızlı kendinize çekebilirsiniz. Maddi ve manevi fırsatlar ayağınıza kadar gelecek

18 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, uzaklaşmak, seyahat etmek size her zamankinden çok daha cazip gelebilir. Gittiğiniz yerde güzel ve keyifli insanlarla tanışabilir, pozitif ilişkiler kurabilirsiniz.

18 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanların sinir bozucu veya kaba davranışlarının aslında gününüze bazı olumlu etkileri olacaktır. Kafede sıraya giren bir kişi, son keki kaçırmanıza neden olabilir, ama gerçekten o ekstra kalorilere ihtiyacınız var mıydı?

18 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her türlü tanıtım, pazarlama ve eğitim faaliyetleri için harika bir gün. Bol bol seyahat planı yapabilirsiniz. Yurt dışı konferanslarına dinleyici ve anlatıcı kimliğinizle katılmak sizi mutlu eder. Uçakta ya da yollarda tanıştığınız kişilerle bir anda kaynaşıp yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

18 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

18 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize ait daha önce keşfetmediğiniz özellikleri keşfedebilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Herkes sizi parmakla gösteriyor. Emeklerinizin karşılığını almaya başladınız. Bazı Terazi burçları ani evlilik veya ortaklık kararları alabilirler. Bu anlamda hata yapmaya müsaitsiniz. Mümkün olduğunca süreci yavaş ilerletmeniz gerekiyor.

18 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; sosyal medyadan gelen bilgileri fazla dikkate almasan iyi edersin. Üstü kapalı söylemler ya da belirsizlik içeren programlar seni yanıltabilir. Çıkacağın bir yolculuk veya katılacağın bir eğitim içinde fazla heveslenmemeli, abartılı beklentiler içine girmemelisin. Hayal kırıklığına uğramamak için biraz ağırdan almanda fayda var.

18 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 59' 24" R
Ay
Başak
23° 41' 49"
Merkür
Koç
16° 59' 33"
Venüs
Koç
19° 03' 02"
Mars
Balık
22° 14' 04"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 52"
Satürn
Balık
15° 40' 23"
Uranüs
Boğa
21° 48' 09"
Neptün
Balık
28° 36' 00"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 07"
Lilith
Başak
22° 15' 45"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>