Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Cesaretin Artıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 50%

Sevdiğiniz biri bugün sizinle kavga etmeye çalışıyor gibi görünebilir. Sizi sinir eden bir "önce ben davranışı" söz konusu olabilir. Rakibinizin hemen yanıldığını varsaymayın. Ortaya çıkan her çatışmada öğrenilmesi gereken değerli bir ders var. Her anlaşmazlığı kendiniz hakkında bir şeyler öğrenme fırsatı olarak görün.

Bugün gününüzden en iyi şekilde yararlanın ve bu sabah işinizi bir kenara bırakın. Bu, bir süre üzerinde düşünmeden harekete geçilecek zaman değil. Bugün, hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz. Yatırımlarınıza iyi bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Yok yere para kaybediyor olabilirsiniz!

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

Sıkıcı ve ağır hissediyorsun, tatlım. Eğer kendini profesyonel yaşamında veya özel yaşamında kanıtlamaya çalışıyorsan bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. Senin için değerli olan birine öfkelenmen olası görünüyor. Olumsuz hislerini çabucak yansıtma; çevrene karşı tutumların bundan kötü etkilenecektir.Romantik ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sizden de partnerinizden de kaynaklanabilir fakat havada bir gerginlik var ve göz ardı edilemeyecek bir seviyeye ulaşmış. Bu gerginliğin, doğru olmayan bir şeyden kaynaklanabileceğini de aklınızdan çıkarmayın. Yanlış sözler sarf edilmiş ya da bir yanlış anlaşılma meydana gelmiş olabilir. Bu akıl almaz kafa karışıklığının sebebi bunlar olabilir. Yanlış olan her şeyi düzeltmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstemediğiniz biriçin girişimde bulunuyormuş hissine kapılabilirsiniz. Parkta kuş yakalamaya çıkan bir çocuk gibisiniz. Bu güzel güvercine çok yaklaşmış hissediyorsunuz. Kuş sizin ona yaklaştığınızın bile farkında değil, siz ona tam yaklaşmış ellerinizi onu yakalamak için açmışken o bir anda fark edip çoktan uzaklara uçmuş oluyor. Yine de sükunetinizi koruyun. O güvercin zaten hiç sizin olmamıştı ki.

18 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. İç dünyanızdakiler rüyalara yansıyabilir. Gün boyu rahatlamaya odaklanabilir, keyif alacağınız aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Tembellik veya konfor alanında kalma isteği artabilir. Zararlı alışkanlıklara karşı dikkat.

18 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş tecrübelerinden yola çıkarak, geleceğine dair daha temkinli ve planlı taşlar diziyorsun. Seyahat etme isteğini bastıramıyorsun, bu yüzden ufak çaplı bir tatil için planlara başlayabilirsin. Yüzleşmek istediğin insanlara karşı kendini daha cesur hissediyorsun, dilinden yaralayıcı kelimeler dökülebilir. Dikkatli olmalısın!

18 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza dahil olmak isteyen bir kişi sizlere duygularını açıkça ifade etmek için şans istiyor olabilir. Aklınıza neden sorusundan önce kim sorusunu sormalısınız. Şans verip vermemek sizlerin kararı olsa da seven bir yüreği dinlemek sizlere kayıp olarak yansımayacaktır.

18 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal nedenlerle harcamalar yapabilirsiniz. Bu nedenle alışveriş konusunda daha dikkatli olmalısınız. Maddi konularda pişmanlıklar yaşanabilir.

18 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük rutininize bir mola verip farklı bir yola sapın. Dünya siz olmadan da döner bu yüzden bir günlüğüne kulaklarınızı tıkayın. Hangi yoldan gitmeye karar verirseniz verin o yol doğru olandır, unutmayın. Pişmanlık faydasız bir duygudur, hissetmeye tenezzül etmeyin. İçinde bulunduğunuz günün ve vaat ettiği ufak mutlulukların tadını çıkarın. Hayallerinizle bağ kurup her şeyi dengeleyin.

18 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular gündeminizdeki yerini korurken sahip olduklarınızı daha iyi kullanıp değerlendirmek isteyebilir, bu yönde adımlar atabilirsiniz. En çok da kendi değerinizi bilmeniz gerekiyor.

18 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınınızdaki biri, üzerinde çalıştığı şeyden dolayı heyecan duyuyor. Onunla konuşun ve kendi maceranızı doğru adımlarla nasıl başlatabileceğinizi öğrenin.

18 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Gelir – gider hesabı yapabilir, kazançlarınızı arttırmaya yönelik yeni yollar arayabilirsiniz. Güneş ile Satürn arasındaki sert etkileşim aile üyelerinizle yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Babanızla veya ailenizin erkek üyeleriyle güç savaşlarına girmemenizde fayda var.

18 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

18 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile bir konu hakkında ortak noktaya varmak için uğraşıyorsunuz. İş yerinizdeki bazı önemli işlerinizi unutmamak için küçük notlar almaya çalışın. Bugün, strese bağlı baş ağrıları ile karşılaşabilirsiniz.

18 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz daha anlayışlı olmanız gereken bir gün. Gerçekten sizin sevginize, desteğinize ve anlayışınıza şiddetle ihtiyacı var. İşinizde sabırsız bir tutum içine girmeniz gerekmiyor. Sabırlı olmalısınız. Destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler var. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın. Yemek yerken acele etmeniz, sindirim sisteminizi etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

18 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 28' 26"
Ay
Akrep
15° 49' 30"
Merkür
Koç
26° 07' 14"
Venüs
Balık
20° 44' 48"
Mars
Balık
04° 25' 39"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 51"
Satürn
Balık
13° 13' 19"
Uranüs
Boğa
20° 37' 46"
Neptün
Balık
27° 46' 58"
Plüton
Kova
01° 48' 53"
Chiron
Koç
18° 45' 10"
Lilith
Başak
19° 43' 09"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>