Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yaratıcılığınla Öne Çıkıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla daha fazla zaman geçirmen mümkün olabilir bugün. Uzun samandır birlikte zaman geçirmek için yaptığınız planları hayata geçirebileceksiniz çift olarak. Birbirinizin yoldaşlığından keyif alabilir, daha iyi iletişimlere girebilirsiniz.

Başarılarınız uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Bugünlerde çok sevineceğiniz bir görüşme isteği alacaksınız. Bu görüşme, sizi gerginlik olarak yaşadığınız bir sorundan kurtarabilir.

Bugün harcamalarına biraz dikkat etmek isteyebilirsin kendin için. Genel olarak bütçenin zorlandığını hissetmen mümkün. Mevcut birikimini tehlikeye atacak harcamalardan uzak durmak senin için iyi olabilir.

Mevcut enerjini kullanarak istediklerini elde edebilirsin bugün. Fiziksel ya da duygusal olarak kendini canlı tutmaya özen göstermekte yarar var o yüzden. Çünkü enerjini olduğu seviyede tutmak özen gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz yorucu olabilir senin için. Başkalarına karşı verdiğin tepkilerde dikkatli olman iyi olacak o yüzden. Yıkıcı tavırların stres ve sinir ile oluşmadığına, sonradan telafisi olmayacak konuşmalara dikkat etmen gerekebilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkalarının farklı şeyler yapmasıyla ilgili bir sorununuz yok. Her hikâyenin iki tarafı olduğunun gayet iyi farkındasınız ama birinin zahmetli davranışlarının size duygusal veya finansal olarak zarar vermesine izin vermeyin. İhtiyaçlarınız her zaman önce gelmelidir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı işlerle ilgilenen bir Terazi burcuysan bugün her zamankinden daha üretken olduğunu fark edebilirsin. Bu durum sosyal hayatında da olumlu etkileri beraberinde getirecek. Hareketli görüntün ile gireceğin ortamlarda dikkatleri üzerine çekeceksin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle paylaşacağın müjdeli haberler olabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter sizin 7.evinizden geçiş yapacak. Bu bir çoğunuz için evlilik olarak ifade edilse de bazılarınız için boşanmak ya da yol ayrımı olaraktan tanımlanabilir. Kişilerin ortaklık ya da evlilik konuları dikkat çekici bir hal alıyor. Bu dönem tanışacağınız insanlar sizleri büyütebildiği gibi aynı zamanda aşağıya da çeken insanlar olabilir. Yapacağınız anlaşmalar, sözleşmeler veyabirlikleri sizleri güçlendirecek. Kendi içinizde uzun zamandır kaybettiğiniz dengenizi bulmanıza yardımcı olacak yeni insanlarla da sizlere getirebilir

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konular ön plana çıkabilir. Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İşlerinizde daha sistemli olmak için fikirler geliştirebilirsiniz. Zorlandığınız konular gündeme gelebilir. Bu konuda planlar yapmak isteyebilirsiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için zor olsa da bazı gerekli konularda pasif ve olayları olduğu gibi kabul eden, isyan etmeyen tutumda kalın. Doğru noktalarda da enerjinizi yükseltin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklardan yazı yazmayı, öğretmenlik yapmayı ya da bir şeyler yayımlamayı içeren muhteşem haberler geliyor. Yaratıcılık, başarıyı ve talihi kapınıza getiren yüksek entelektüel yeteneğinizle buluşuyor bugün. Günün büyük çoğunluğunu hülyalı bir halde dolaşarak, durumu tamamen idrak etmeye çalışarak geçirecek, akşam da arkadaşlarınızla bu muhteşem haberleri kutlayacaksınız. Bu hal önümüzdeki birkaç ay sürecek gibi görünüyr. Keyfini çıkarın!

18 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla para veya mülk paylaşmak için yaptığınız bir anlaşma mantıklı olabilir, ancak bugün duygusal olarak bundan tamamen memnun olmadığınızın farkına varabilirsiniz. Uyum sağlamak adına incinmiş duygularınızı geride bırakmaya çalışmak uygun olsa da, belki de bu şikâyetleri şimdi dile getirmeniz daha iyi olur. Düzenleme devam edecekse, gerçekten çalışması gerekiyor.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Başarılar sizden yana, unutmayın.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki kişilerle ya da kardeşinizle alakalı bir gerginlik yaşamanız mümkün. Seyahat planlarınız varsa harekete geçemeyebilirsiniz. Akşam saatlerini evinizde geçirmek sizi rahatlatabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün size ulaşmaya çalışan kişiler olacak. Bazı teklifleri geri çevirmeden önce düşünmelisiniz. Eski dostlarınız sizden haber bekliyor ve sizinle birlikte olmak için fırsat kolluyor. Ailenizle birlikte yapacağınız küçük ziyaretler için uygun bir gün.

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 55" R
Ay
Kova
29° 47' 15"
Merkür
Koç
18° 02' 52"
Venüs
Boğa
04° 03' 16"
Mars
Koç
01° 38' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 12"
Satürn
Balık
16° 47' 27"
Uranüs
Boğa
22° 29' 21"
Neptün
Balık
28° 58' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 53"
Lilith
Başak
23° 36' 46"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>