Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Gönlünüzde bir karamsarlık, bir küskünlük gözleniyor. Bu akşam tanıştırılacağınız kişi bu halinize son verebilir.

Huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız. Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz.

Bu günlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, Bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Hesabınızı pek bilemediğinizden hep içerdesiniz.

Arkadaşlarınıza karşı sağlam duygular içindesiniz. Fakat içlerinden özellikle birine, bugünlerde bunu daha çok belli etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde pek kadirşinas bilinmiyor ve eleştiriliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir. Uzun bir yolculuk görünüyor. Yakında netleşecek ve hazırlıklara başlayacaksınız. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu zaafı arada bir gösteriyorsunuz. Sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla şaşırtıyorsunuz. .

19 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, düşüncelerinizi başkalarıyla uyumlu, nazik, uzlaşıya açık şekilde paylaşmanızı sağlar. Aldığınız haberler ilerisi adına umutlandırır. Bir şeyler yerli yerine oturuyor hissi yaratır. Saat 08:47 Ay-Neptün zorlu görünümü, kafamızı yine karıştırabilir. Yeni birarayışında gerçekçi olmamızda yarar var. Bazı kişiler, birilerine yardımcı olmamızı isteyebilir. Ancak yardımcı olacağımız insanlar hakikaten doğru kişiler mi buna bir bakalım. Birileri bizi yanlış yönlendirebilir. Enine boyuna inceleyelim. Saat 14:22 Mars-Pluto kavuşumu,  ailevi ve evlilikle alakalı meseleleri işaret ettiği gibi, bu alanda yaşanan krizlerin, baskıların, mücadelelerin bir hayli yıpratıcı olabileceğini ve bilinçli bir şekilde ele almamız gerekiyor. Mars Oğlak burcunda sorumluluk, disiplin, yapılanmadır. Teraziler için bu kavuşum,hayatı, ev yaşamı, evlilik, ilişki, yerleşim anlamında da etkili olup, kişinin kendini oluşturma sürecinin göstergesidir. Yıllarca yaşadıklarından ders alan ve mesleği gereği insanlara destek olan Teraziler artık neyin ne olduğunu bilerek yollarını çizmelidirler. Hayat zor olabilir ama zorlaştıran biz isek, oturup akıllıca düşünmekte yarar vardır. Saat 14:41 Ay-Satürn karşıtlığı, çevremizde bulunan kişiler, yakınlarımız, dış dünya ile olan her türlü girişim, kısa-uzun seyirli geziler, eğitim,gibi konularda karşımıza çıkabilecek zorlukları işaret ediyor. Bizi anlamakta, biz de birilerini anlamakta zorlanabiliriz. Mecburen sorumluluk yüklenebiliriz. Bütün bunlar doğaldır. Sabırlı olmamız gerekiyor. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

 Karar vermeden önce öylesine ince eleyip sık dokuyorsunuz ki, çevrenizdeki kişileri canından bezdirebilirsiniz. Mükemmeliyetçi olduğunuzu artık herkes öylesine kanıksamış ki, onlarda hata yapmaktan adeta korkuyorlar. Siz duygu insanısınız. Geçmişi unutmaya çalıştıkça, anılara daha çok çekildiğinizi hissediyorsunuz. Eski öfkeleriniz yakanızı bırakmıyor. 

19 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ufak bir ön hazırlıkla fazla harcama yapmadan bazı seyahatlere çıkabilirsiniz. Aklınızda filizlenen bazı planları ete kemiğe büründürmeli ve bundan kimseye söz etmemelisiniz. Stilinize ve kişisel gelişiminize yatırım yapmalısınız. Öte yandan aşk hayatınız da hareketlenmeye başlıyor.Günün Atmosferi:Mars - Plüton birleşimi enerjiyi güçlü kılıyor Emeklerinizin karşılığını göreceğimiz günler. Öte yandan son dakika gelişmeleri ya da sürprizleri yaşayabiliriz. Diyaloglar, görüşmeler, ziyaretler ya da etkinlikler bizi aydınlatabilir. Mars - Plüton görünümü iki yönlü etkilere sahip. Bir yandan etrafımızı baskın, dediğim dedik ve obsesif kişiler sararken, diğer yandan da yenilikleri ve değişimleri kucaklıyoruz. İnsanoğlunun şeytani yönleriyle yüzleşiyoruz. Hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Gücümüz ve enerjimiz yerinde... Bu görünüm aynı zamanda tensel çekimi ve istekleri de artırıyor. Kimimiz bir takım kişileri kafaya takabilir. Öğle sonrası saatlerde, maddi başlıklarda sorunları gündeme getirebilir. Öte yandan çekingeniz, biraz güven kaybı içindeyiz. Bu nedenle ilişkilerimizde de sıkıntılar yaşayabiliriz. Daha pozitif ve bütünleştirici olmamız gereken bir gün.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Eğitime başlamak için uygun bir gündesiniz. Akademik konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. İdeolojilerinizi paylaşacağınız insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Derin konuşmalar içinde keyifli bir gün olabilir sizin için.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çıkarlarınız söz konusu olduğunda tedbirli davranıyorsunuz. Farklı insanlarlabirliği yapacaksınız. Çok çalışmak sizi mutlu ediyor aslında. Ama sağlığınızı da düşünün.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile alanlarınızda gücünüzü etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Enerjiniz son derece yüksek olacak. Bu nedenle sevdiklerinizle birtakım sıkıntılar ve problemler yaşayabilirsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Majör eğitimler ve felsefeyle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Hukuki bir süreçteyseniz davanızı savunmak için iletişiminiz yüksek olacaktır.Ancak bugün sert bir gerginlik yaşamanız da olasıdır. Ulaşımla ilgili trafikte gerginliklerden kaçınmaya özen göstermelisiniz. Hayatınıza sıra dışı bir ortaklık veya beraberlik dahil olabilir. Sürprizli tanışmalara ve hiç beklemediğiniz anda karşınıza çıkabilecek ilginç ortaklıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Sahip olduğunuz bilgi ve yetenekler sayesinde aile köklerinizle ilgili ilginç sonuçlara ulaşabilirsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

19 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 00" R
Ay
Yay
04° 56' 33"
Merkür
Koç
16° 00' 59"
Venüs
Koç
26° 16' 35"
Mars
Balık
26° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 56"
Satürn
Balık
16° 13' 47"
Uranüs
Boğa
22° 07' 46"
Neptün
Balık
28° 47' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 27"
Lilith
Başak
22° 54' 45"
True Node
Koç
15° 32' 12"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>