Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Keyifli bir kaç saat geçirmek sana iyi gelebilir! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün evinizde bayram havası var. Bir aile üyesinin doğum günü mü? Çok sayıda eğlenceli şakaların ve derin konularda yoğun tartışmalar yapıldığı, dünyadaki garip öykülerin anlatıldığı bir gün. Başka birinin evinde yine böyle bir buluşma planları yapılabilir. Herkes gittikten aşk konusu gündeme gelecek. Bu akşam olan bir şey sizi ve sevgilinizi yakınlaştırmış olabilir. Keyfini çıkarın!

Bugün bir soruna yeni bir şekilde yaklaşmaya karar verebilirsiniz. İş yerinde bir proje ile uğraşıyor olabilirsiniz. İşiniz bitmediği için biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Bu sizin suçunuz değil! Belki de farklı bir strateji kullanmalısınız. Daha fazla deneyime sahip birinden yardım alabilirsiniz. Bugün bir mentora danışmaktan korkmayın.

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Modun bugün harika olmaya yatkın ve el attığın her bir projenin altından başarıyla kalkabilmeni sağlayacak bir ekstra özgüvene sahip olduğunu biliyorsun. Son birkaç gün biraz yavaş ve sönük geçmişken; bugün harekete geçmeye hazırsın. Evren pilot lambasını yaktığına göre yerden yükselmeye hazırsın!Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. Biraz da olsa bu durum sosyalleşmeniz gerektiğini hissettirebilir size. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşleriniz yolunda gidiyor ve ilerletmeye karar verdiğiniz her projede başarıyı yakalayacaksınız. Bir kez yola çıktınız mı daha sonra bu dümenin kendini idare ettiğini ve kolayca yol aldığınızı göreceksiniz. Tek yapmanız gereken ilk adımı atmak. Sizin için bugün gibi bir günde, hiçbir proje altndan kalkamayacağınız kadar büyük değil. İçinizdeki gücü keşfedin ve projelerinizi hayata geçirin.

19 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 05:13-13:42 arası Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. Saat 13:42 itibariyle Yengeç burcuna geçiyor. Geleceğinizle ilgili konularınıza yoğunlaşabilirsiniz. Hayatınızda değişimler yapmak için önce planlarınızı değiştirmek gerekebilir. Akşam oluşan Ay ve Uranüs arasındaki güzel etkiyle kariyer hayatınıza etki edebilecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

19 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyifli bir kaç saat geçirmek sana iyi gelebilir! Ay, bugün 13:42'yekadar boşlukta hareket ediyor. Olaylara sadece kendi açından bakmanın olumsuz etkileriyle karşılaşabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesi ile ilgili sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Akşam saatlerinde kendini aniden bir organizasyonun içinde bulabilirsin, keyifli birkaç saat geçirmek sana iyi gelebilir.

19 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde özgürleşmek isterken yeterli duygusal donanıma sahip olmayabilirsiniz. Kendinizi değiştirmek için şartları çok zorlamayın. Bazen her yükü taşıyamayabiliriz. Bunu bugün yapmak zorunda değilsiniz. Arka planda olan bazı şeyleri bugün öğrenebilirsiniz.

19 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın duygusal açıdan sizi sorumlu kılan koşullar var. Belki de eve yönelik işlerle ilgilenmek gerekebilir.

19 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda paylaşımcı olmanız gereken bir gündesiniz. Kendinizden ödün vermeyi çok istemeyeceksiniz. Bu da ilişkisel konularda problem yaşatabilir.

19 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

19 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizden birinde kritik bir noktaya yaklaşıyorsunuz. Bu rotayı hala düzeltebilirsiniz ve ne kadar erken fark ederseniz, o kadar iyi. Ancak emin değilseniz, bugün detaylı bir konuşma yapmanız gerekir.

19 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken kariyeriniz için önemli fırsatlar açığa çıkabilir. Annenizle vakit geçirmek size iyi gelecektir. Kendisinin desteğini arkanızda hissedebilirsiniz.Kariyerinizle ilgili alacağınız kararlar sizi heyecanlandırabilir. Bir ev alım satımı için ailenize destek olabilirsiniz. Tapu işlerini bugün halletmek akıllıca olacaktır.

19 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

19 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Fazla sorumluluk aldığınız için durum böyle olabilir. Zamana bırakın ve harcamalarınızı kısıtlayın. İhtiyacınız dışı harcamalardan uzak durun. Kendinizle ilgili düzenlemek istediğiniz konulara ve özellikle kendinize zaman ayırabilirsiniz. Ayırmaya da çalışmalısınız.

19 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; sabah saatlerinde elindeki işleri sonuca ulaştırıp biraz da sağa sola laf yetiştirmeye çalışabilirsin. Fakat sonrasında sosyal hayatın canlanabilir. Beklenti ve hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atabilir, sosyal ve toplumsal alanda ön plana çıkarak, kendini gösterebilirsin.

19 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 36' 20" R
Ay
Yay
03° 42' 39"
Merkür
Koç
16° 00' 34"
Venüs
Koç
26° 09' 23"
Mars
Balık
26° 41' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 35"
Satürn
Balık
16° 13' 15"
Uranüs
Boğa
22° 07' 26"
Neptün
Balık
28° 47' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 07"
Lilith
Başak
22° 54' 06"
True Node
Koç
15° 32' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>