Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Alışkanlıklar Ediniyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün yalnız mısınız? Bir ilişkiniz veya takılacağınız biri yoksa, neden bir arkadaşınızı çağırmıyorsunuz? Neşelenin! Henüz kimseyi bulamamanız, asla birini bulamayacağınız anlamına gelmez. Bu gece arkadaşınızla dışarı çıkarsanız, belki de ruh eşinizle tanışabilirsiniz, o halde süslenin!

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Yaratıcı düşüncelerin ön plana çıkacak. Kendini sanatsal şekilde ifade etmek isteyeceksin. Tamamlayı hedeflediğin o tabloyu çıkarıp boyamaya devam edebilirsin. Yazmaya başladığın kısa hikayene dönebilirsin. Ya da bir enstrüman çalmaya veya şarkı söyleme konusunda uzmanlaşmaya karar verebilirsin! Yaratıcı yönünü açığa çıkar! Bunu iyileştirici ve rahatlatıcı bulacaksın.Yeni teknolojileri keşfederek eğlenebilirsin. Yeni bir yazılım programı kullanmaya başlayıp hayatını kolaylaştırabilirsin. Halihazırda böyle bir programa sahipsen, bunu güncelleyebilirsin. Bir bilgisayar uzmanıysan da, yeni bir programlama dili öğrenmek sana iyi gelebilir. Teknik becerilerini genişletip kendine meydan okumak isteyeceksin. Yeni bir alana doğru yelken açabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Romantik ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sizden de partnerinizden de kaynaklanabilir fakat havada bir gerginlik var ve göz ardı edilemeyecek bir seviyeye ulaşmış. Bu gerginliğin, doğru olmayan bir şeyden kaynaklanabileceğini de aklınızdan çıkarmayın. Yanlış sözler sarf edilmiş ya da bir yanlış anlaşılma meydana gelmiş olabilir. Bu akıl almaz kafa karışıklığının sebebi bunlar olabilir. Yanlış olan her şeyi düzeltmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün plan dışı harcama ve ödemeler, beklenmedik kazanç fırsatları oluşabilir. Anlık durumlar ve detaylar, duygularınızı ve düşüncelerinizi aniden değiştirebilir. Aile ve eşle ilişkilerde her türlü aşırılıklardan kaçınmalısınız.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabırlı ve toleranslı davranmanı gerektiren gelişmelerle daha sık karşılaşabilirsin bugün. Kafanın içinde biriken düşüncelerin dağılması için yeni alışkanlıklar, farklı uğraşlar edinmek üzere araştırma yapıyorsun. Yakın bir arkadaşınla yapacak olduğun görüşme esnasında şaşıracağın haberler alabilirsin.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan sorunlarınız geride kalıyor artık. Üzdünüz üzüldünüz geçmişte bırakarak eski sıcak günleriniz için birbirilerinize destek olmalısınız. İstekleriniz hayalleriniz her şey aile ile birlikte güzeldir. Ailenizin kıymeti yokluğunda anlaşılmamalı.  

19 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Hareketli bir gün sizi bekliyor. Yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlar var. Gün ortasında kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. Akşam saatlerinde sosyal konulara yönelebilirsiniz. Fikirlerinizi daha güçlü savunabilirsiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz haksızca kısıtlanmış olduğunuzu hissedeceksiniz. Omzunuzda gerektiğinden daha fazla yük hissediyor veya otoritelerle sorunlar yaşıyorsunuz. Güveniniz düşük bir noktada. Sadece kesinlikle gerekli olan şeyleri yapın.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

19 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

O kadar analitiksiniz ki, akışa ayak uydurmanız ve basitçe anın içinde olmak sizin için zor olabilir. Bu huyunuzdan vazgeçmeye çalışın.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati iletişim trafiğinizin artacağı bir güne işaret ediyor.Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara dikkat çekiyor. Birlikte yaşadığınız kişilerle ve ailenizle güç savaşlarına girmemeye çalışın.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni ve heyecan verici ilişkiler kuracaksınız. İş yerinizdeki pozisyonunuzu sağlama almalısınız ve çok çalışmaya devam etmelisiniz. Sağlığınız iyi bir durumda, fakat stres ve sıkıntıdan olabildiğince uzak durmaya çalışın.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınıza yeni giren biri sizi etkiliyor ama buna rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Onu tanımak için kendinize biraz daha zaman tanıyın. Çalışma hayatındaki titiz karakteriniz sizi bazen itici yapabiliyor. Bundan şikayetçi arkadaşlarınız var. Bugün bazı uyarılar almanız mümkün. Önemsemediğiniz bazı küçük harcamalar bütçenizdeki deliği bir hayli büyüttü! Biraz daha sakınarak harcamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.

19 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 34" R
Ay
Akrep
27° 55' 56"
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
25° 35' 30"
Mars
Balık
26° 20' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 13"
Satürn
Balık
16° 10' 43"
Uranüs
Boğa
22° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 46' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 32"
Lilith
Başak
22° 51' 03"
True Node
Koç
15° 33' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>