Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Detaylara İniyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin zorlayıcı olma ihtimali var. Hislerinizi açıklamak isterken hata yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor.

Odaklanma açısından sorun yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmeniz gerekmekte.

Maddi amaçlarınıza uygun adımlar atmanız gerekiyor. Her türlü olumsuzluğun son bulması için daha dengeli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının yavaş yavaş geride kalma ihtimali var. Amaçlarınızın dışında hareket etmediğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

19 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün ikili ilişkilerinizde uyumlu bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Kendinize zaman ayırmayı da unutmayın.

19 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir gün! İşlerinizi yetiştirmekte güçlük çekebilirsiniz. O yüzden zamanınızı planlamanızda fayda var. Özel hayatınız konusunda yakın çevrenizden beklediğiniz desteği görememek, arkadaşlıklarınızı sorgulamanıza neden olabilir. Alışkanlıklarınızdan vazgeçemiyorsunuz ve değişim sizi korkutuyor. İlişkisi olan Terazi burcuysanız, iletişim bazlı terslikler, restleşmeleri de beraberinde getirebilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda daha iyi sonuçlar almak, standartlarınızı yükseltmek sizin için zor gibi görünebilir. Güvendiğiniz kişilerle ve güvendiğiniz alanlarda araştırmalar yapmak bunu aşmanıza yardımcı olacaktır. Yoğun düşünme gayretinizi işlerinizi en iyi şekilde nasıl yapacağınıza, kendinizi başkasıyla kıyaslamadan kendi değerlerinize göre yaşamaya aktarın.

19 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili konuşmalar artabilir. Duygusal olarak ani kararlar vermeye yatkınsınız. Kendinize daha fazla yatırım yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Gün içinde ticari anlaşmalar önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Eğitimde aksamalar olabilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında aksiyonlar almak zafer kazanmış hissiyatı yaratabilir. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bugünlerde keyfinizi arttıracak başka haberler de alabilirsiniz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin bir gün geçirmek için daha dikkatli olmalısın. Etrafında seni sinirlendirmek için uğraşanlar olabilir. Onlara aldırış etmemek gününün istediğin gibi geçmesi için önemli olacak.

19 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, ideal olarak alternatif rotaları keşfetmeye ve faydalı ayarlamalar yapmaya yetecek kadar uzun bir süre boyunca sizi yavaşlatan geçici bir durgunluk yaşayabilirsiniz. Geciktiğinizi hissediyorsanız, bu, enerjinizi geçici olarak yeniden yönlendirmenin bir işareti olabilir. Bugün mevcut projeleriniz veya çalışmalarınızdan biraz memnun olmayabilirsiniz. Gündeminizi çok fazla zorlarsanız egonuza da bir miktar darbe gelebilir. Bir ilişkide daha fazla saygı ihtiyacı ortaya çıkabilir. Havanın kötü olduğunu hissetmek, hayal gücüne yönelik ihtiyaçlarınızı dinlemediğinizin sinyali olabilir. Biraz dinlenmenin ve düşünmenin zamanı gelmiş olabilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi ikna etmeye çalışmaktan yorulabilirler. Çevreniz için zor bir kişi olarak tanınabilirsiniz. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Sosyal hayatınız oldukça renkli seyrederken, eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklenmedik fırsatlar aslında kapında bugün. Lütfen onları gör. Önemli bir olay olacak çok yakında. Sende değişime neden olacak güçlü bir itiraf alabilirsin. Kanatlarını açmanın vakti geldi artık. Çevrende zorlu bilgiler var ve zorlu bilgilere ulaşmak için biraz çaba göstereceksin bugün. Gecikmeler ya da planda değişiklikler olduğu takdirde, lütfen moralini bozma. Ayrıca düşüncesizce dile getirilen gerçekler senin yıpratabilir. Sana böyle davranabilecek kişilerden lütfen uzaklaş.

19 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz daha anlayışlı olmanız gereken bir gün. Gerçekten sizin sevginize, desteğinize ve anlayışınıza şiddetle ihtiyacı var. İşinizde sabırsız bir tutum içine girmeniz gerekmiyor. Sabırlı olmalısınız. Destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler var. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın. Yemek yerken acele etmeniz, sindirim sisteminizi etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

19 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 58" R
Ay
Balık
00° 46' 36"
Merkür
Koç
18° 05' 11"
Venüs
Boğa
04° 08' 24"
Mars
Koç
01° 41' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 10"
Satürn
Balık
16° 47' 48"
Uranüs
Boğa
22° 29' 35"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Başak
23° 37' 14"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>