Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hızlı Karar Alıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aklındaki insan ilişki konusunda sana göre isteksiz görünebilir bugün. Ama her şeyi sadece kendi çıkarımlarına göre yaşamaman daha iyi olacak. Açık iletişim iki tarafın da kendini daha iyi ifade etmesine vesile olabilir. Hemen kendi içinde bir sonuca varmamalısın.

İş hayatınızdaki son gelişmeler sizinle çok ilgili değil, fazla ön plana çıkmanız gerekmiyor. Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir.

İş konusunda aklın kontrol edemediğinfırsatlarıyla dolu olabilir bugün. Hatta bunların birkaçı gerçek dışı bile gelebilir sana. Ama genel olarak farklılıklara açık olmanın faydası, zararından daha fazla olabilir bugün.

Bugün depresyona yenik düşmemen gerek! Egzersiz sana bu konuda yardımcı olabilir. Aktif bir hayat tarzı sana çok daha iyi bir enerji sağlayabilir. Enerjinin aktığını hissetmen gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün meşguliyetlerin artabilir. Günün çoğu telefonda ya da bilgisayar başındayazışmaları ile geçebilir. İnsanlara ulaşmak konusunda sabırsız davranmaman en iyisi olacak. Bir şeyleri yapıcı tavrınla yoluna koyabilirsin ancak.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

teraziları genelde en güzel cevabı, kavga bittikten sonra buluyorsunuz. Atılganlık ve sezgi, otokontrolünüzün gölgesinde kalıyor. Bugün, sizi kalıplara koyan genellemelerden sıyrılmak için muhteşem bir fırsat. İçgüdülerinize biraz güvenin ve neler olduğunu bir görün. Biraz daha sosyalleşmekten de zarar gelmez. Bir terazi bile bundan keyif alabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçe kapanık bir gün geçirebilirsin. Bu anlamda iletişimin zayıflayabilir. Güzellik, değişim, kişisel bakım gibi konular bugün ön planda olacak. İmajın, çevreye yaydığın sinerji ile çevrene de katkı sağlayacaksın. Eğer taşınmak isteyen bir Terazi burcuysan, hızlı karar almak istesen de kararlarından emin olmak isteyeceksin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir eğitime başlama kararı alıyorsunuz. Hayatınıza etki edecek sanatsal konularda arayışınız olacaktır. Bugün ikili ilişkilerde süprizlere hazır olun. Eski bir arkadaşınızla karşılaşmanız ya da haber almanız mümkün olabilir. Karizmanız oldukça yüksek.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yorucu koşullar gündeme gelebilir. Geçmişe yönelik konular stres yaratabilir. Zaman zaman güven aradığınız yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ev ile ilgili konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Olaylar karşısında kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmeyin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizden duyduğunuz bir mekanda tatil yapmak isteyebilirsiniz. Seyahat etmek ruhunuza iyi gelecek.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok büyük olasılıkla bugün yakın birisinden yardım, destek ya da teselli alacaksınız. Bu kişi sizin kendi anneniz ya da ofis annesi gibi anaç bir insan tipi olabilir. Her ortamın bir ofis annesi vardır, değil mi? Bu kişiden tavsiye ya da yardım istemekten çekinmeyin; zira size yardımcı olabilmek onu da mutlu edecek. İnanın, yardım istediğinize pişman olmayacaksınız.

19 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyleri konuşmak, bugün önemli ilişkilerinizden birini iyileştirebilir. Kişisel meselelere çok fazla dalmaktan korksanız da, ihtiyaç duyduğunuz veya yapmak istediğiniz türden bir konuşma için oraya gitmek gerekli olmayabilir. Gerçekten önemli olmayan ayrıntıların sizi raydan çıkarması ve çatışmaya neden olması muhtemeldir, bu nedenle konuyla ilgili kalmaya çalışın. En önemli öncelikleriniz duygusuyla yola çıkmak, alakasız şeylere takılıp kalmaktan kaçınmanıza yardımcı olabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey, sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü evinizde geçirmek ya da ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ev düzeninizi değiştirmek, daha rahat çalışabileceğiniz bir ortam hazırlamak size iyi gelebilir. Aniden aklınıza gelen iyi fikirleri değerlendirin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fikirlerinizden ödün vermiyorsunuz. Bugün, inatçı tavırlarınızda keskin bir görüş açısı var. Savunduğunuz olaylarda haklı olabilirsiniz. Vizyonunuzla ilgili problemler sizi kısıtlayabilir. Olayları esnek bir şekilde değerlendirmelisiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 32' 43" R
Ay
Koç
10° 22' 54"
Merkür
Koç
19° 50' 51"
Venüs
Boğa
07° 30' 06"
Mars
Koç
03° 47' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 01' 31"
Uranüs
Boğa
22° 39' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 10"
Lilith
Başak
23° 55' 23"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>