Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiç ummadığınız biri size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bir yakınlığa hazır olun. İnce eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir, çünkü onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz var.

Yakın birarkadaşınıza kırgınlığınız devam ediyor. Bir süre daha devam edecek gibi. Bugün onunla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Ama yine de kısa vadede sorununuz çözülecek gibi görülmüyor.

Bugünlerdeki sıkışıklığınızı çözmeniz için bir alacağınızı tahsil etmeniz gerektiğini bilmenize rağmen istemekte zorlanıyorsunuz. Siz istemezseniz onun da vermeye hiç niyeti yok.

Sizi şaşırtacak gelişmelere hazır olun. Bu gelişmeleri lehinize yada aleyhinize çevirmek elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınıza adeta gözleriniz kapalı olarak baktığınız için sizi eleştiriyorlar. Bu huyunuz size zarar verdiği kadar yakınlarınıza da zarar veriyor. Çünkü onlarla ilgili konularda da yeterince objektif olamıyorsunuz. Bu konuyla ilgili bir tartışmada eleştirilere kendinizi savunmaya geçip eleştirilere kulak tıkayabilirsiniz. Bu da sizi gerçekten sevenleri üzebilir.

20 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 05:41 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle etrafınızla temasa geçmek, bilgilenmek, bildiklerinizi  başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar. Saat 10:48 Merkür-Uranüs karşıtlık etkisinde kişi, adil bir bakış açısıyla  ilişkisini,ortaklığını veya kendisine karşı görünen her durumu inceleme altına alır. Aman dengeler alt üst olmasın, aman birileriyle anlaşmazlığa düşmeyeyim, ayaklarımı sağlam yere basayım diyerek özen gösterir. Ancak bugünkü karşıtlık, bir takım insanların veya partnerin üstünüze gelebileceğini işaret ediyor. Bu kutuplaşma sonucu Teraziler, doğal olarak dengesini kaybedebilir, gerginleşebilirler. Bu karşıtlığı bir de karşımızdaki diğer kişi tarafından ele alalım. Partneriniz veyayaptığınız kişi, kendi yoluna gitmek isteyebilir. Siz ılımlı konuştukça o, tam tersine buna itiraz edebilir. Her iki örnek de doğaldır ki, yaşanabilecek bir stresin işaretçisidir. Peki, böyle bir durumda ne yapılmalıdır? Öncelikle ilişkimizi gözden geçirmek, birbirimizin farklılıklara saygı duymak ve ne istediğinizi de iyi anlamak lazımdır. Sizi hangi nedenlerin veya arzuların karşı karşıya getirdiğini iyice anlamak gerekiyor. Saat 14:17-18:29 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Güvenliğimizi ön planda tutacak şekilde düşünmekte yarar var. Eğer işiniz iletişim, yolculuk, haberleşmeye dayalı ise, dikkat dağınıklı nedeniyle yanlışlıklar yapabiliriz. Onun için tedbirli olmamızda yarar var. Boşluk etkisi altında, dediğimiz saatte bir yere varmak güç olabilir. Araba kullanırken mutlaka trafik kurallarına uymamız gerekir. Saat 18:29 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde sorumluluklarınız ve çalışma hayatınızla ilgili veya her konuda güvenliğiniz önemli hale gelir. Bugünü ihmal etmeden ama geçmişi de unutmadan, planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların garip davranışlarını olgunlukla karşılayarak, işlerinizi sorumluluk duygusu içinde yerine getirmeye çalışınız  ve diğerlerinden oldukça farklı yönlerinizi  kendinizden emin bir şekilde ön planda tutunuz. Arzu ettiklerinize kavuşmanız dileğimle,

20 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş çevrenizde doğru kişilerin olması sizin için çok önemli. Aksi taktirde kolaylıkla olumsuz motivasyon alıyor ve çok çabuk günlükakışına bunu yansıtıyorsunuz. Uzun zamandır emek verdiğinizkonusunda bu tür etkilenmelerden uzak kalın veya biraz daha mücadeleci olun. Bireysel yeteneklerinizle sonuçlandırabileceğiniz bir konuda gereksiz şekilde destek arayışlarına girebilirsiniz..

20 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki iki gün sizin oldukça kritik. Aşırılıklardan kaçınmaya çalışmalısınız. Hedeflerinize odaklanırsanız, eski projeleri bile hayata geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketleniyor. Prensipli ve düzenli hareket ediyor oluşunuz sebebiyle takdir görebilirsiniz. Günün Atmosferi:Yaratıcı yöntemler, şimdinin şartlarıyla uyuşmayabilir Üretkenliğiniz artıyor. Fikirleriniz değişkenlik gösterebilir. (+/- 4 gün). Keskin zekânız devrede. Fakat her şeyi söylememelisiniz. Aksi takdirde, karşınızdakileri incitebilirsiniz. Sıra dışı fikirlere sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak öyle bile olsa başkaları o denli yaratıcı bulmayabilir. Öğle saatleri sizin için diyaloglar ve toplantılar açısından daha uygun. Akşam saatleri ise, ev, aile ya da ülke ile ilişkili konulara eğilebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni başlangıçlar için fırsatlar çıkabilir. Fakat iyi değerlendirme yapmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda iletişimden kaynaklanan değişiklikler olabilir. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

20 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın dengesiz halleri karşısında kolay tepki vermeye müsaitsiniz. Fikir anlaşmazlıkları oluşabilir. Özel hayatınızda canlılığa ihtiyaç duyabilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşama kadar ağır enerjiler deneyimleyeceksiniz. Akşamdan itibaren hayal gücünün ve yaratıcılığın yüksek olacağı, kariyerinize yön veren ortama kendi öz değerlerinizi katabilir, takdir çekebilir ve destek alabilirsiniz.İş arıyorsanız sanatçı ve yaratıcı tarafınızı doyurabilecek birbulabilirsiniz. Hayatınıza dahil olabilecek birisiyle fikirsel uzlaşmanın ve zekanın yoğun olabileceği bir aşkı deneyimlemeniz mümkündür. Kariyer ortamınızın bir aile formasyonunda olması için çabalayabilirsiniz. Özel ilişki veya ortaklığınız özen ve sağduyu gerektiriyor.

20 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

20 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 54' 07" R
Ay
Başak
22° 37' 53"
Merkür
Koç
17° 01' 46"
Venüs
Koç
18° 56' 21"
Mars
Balık
22° 09' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 38"
Satürn
Balık
15° 39' 51"
Uranüs
Boğa
21° 47' 51"
Neptün
Balık
28° 35' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 48"
Lilith
Başak
22° 15' 09"
True Node
Koç
15° 38' 04"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>