Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Baskı altında hissedebilirsin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 60%

Sevgilinizle daha yakın bir ilişki kurabilirsiniz. Ona karşı büyük bir bağ hissedebilirsiniz. Eğer ikinizin de inişleri çıkışları varsa, bunu sona erdirdiğiniz zaman ilişkinizde daha güvenli ve istikrarlı hissedeceksiniz. Şu an bekarsanız, birine karşı özel hisleriniz olabilir. Kim bilir belki de bu kişi yeni ruh eşinizdir.

Bugün idealizmi ve pratikliği dengelemeniz gerekebilir. Hedefinizi yüksek tutmuş olsanız da, dikkatinizi daha çok yere odaklamanız gerekebilir. Başlatmak istediğiniz bir proje için harika bir fikir olabilir. Her ne kadar bu plan işe yarasa da, hazırlanmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeden önce araştırmanızı yaptığınızdan ve insanların sizi desteklediğinden emin olun.

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Romantizm kokusu havaya hakim. Bu akşam senin için özel biriyle özel bir akşam yemeğine çıkabilirsin. Elinden geleni yap ve bu buluşmayı oldukça farklı ve değerli bir hale getir; sonrasında da ektiğini biç! Eğer kendi işini yürütüyorsan veya borsayla ilgileniyorsan verimli bir gün geçirebilirsin. Tetikte olacaksın ve etrafındaki bilgileri hemen emeceksin. Ayrıca kararları da hızlı alabileceğin bir gün.Yüzde elli şansınız olduğu düşünüldüğünde muhtemelen problem çözme yeteneklerinizi bugün gösterme fırsatına da erişebileceksiniz. Doğal bir yeteneğiniz olan olayların kökenine inmek, tüm gerçekleri birleştirip olayları aydınlatmanızı sağlayacak. Bu da sizi müthiş bir dedektif yapıyor. Yine de dikkatli olun, sonuçlara doğrudan atlamayın. Elinizde koca avuç dolusu gerçekler olsa bile, durumu yaratan birileriyle karşılaştığınızda onlara açıklama şansı verdiğinizden emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. Biraz da olsa bu durum sosyalleşmeniz gerektiğini hissettirebilir size. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

20 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Yengeç burcundaki seyrine devam ediyor. Sabah Ay ve Mars arasında gerçekleşen uyumsuz açı nedeniyle kendinizi agresif hissedebilirsiniz. Gelecek için yaptığınız planların zamanında olmaması sizi sinirlendirebilir. Ay ve Venüs arasındaki olumlu açının etkinleşmesiyle öğleden sonra maddi olarak rahatlayacağınız bir süreçte olabilirsiniz. Ay'ın Satürn ile yaptığı karşıtlık ise aile içerisinde tansiyonun yükselebileceğini gösteriyor.

20 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baskı altında hissedebilirsin! Bugün Venüs, Satürn 90'lığı gerçekleşiyor. Yaşam alanınla ilgili daha çok inisiyatif alabilirsin. Bugün kendini özellikle duygusal dünyanda kısıtlanmış ve baskı altında hissedebilirsin. Bu ruh haliyle ilişkine fazla yüklenmemende fayda var. Yenilenmeye başladığını fark etmelisin. Duygularını, biraz daha açığa çıkarabileceğin bir dönemdesin.

20 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali konularınızın yoluna giriyor olması sizleri geleceğe yönelikgirişimleriniz adına cesaretlendirebilir. Planlarınızı iyi yapmalısınız. Mars gezegeninin hala sizin burcunuzda olması sizleri oldukça zorluyor. İlişkiler konusunda beklentilerinizi bir tarafa bırakın.

20 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz daha kararlı olun. Hafta sonu olmasına karşın, bugün beklentileriniz yüksek olabilir. Aynı zamanda kendinizi sorumlu hissedebileceğiniz durumlar içinde de olabilirsiniz.

20 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda realistik kararlar alabilirsiniz. Partnerinizi potansiyeli dışına çıkmaya zorlamak yerine olduğu gibi kabul edebilir ve daha mutlu hissedebilirsiniz

20 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklara yönelik ağırlığı ya da stresi biraz daha fazla hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Planlı ve organize hareket etmeye çalışmalısınız. Güçlü, etkili kontaklar kurabileceğiniz bir gün olabilir.

20 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda hayatınız sakinleşti, ancak bu tam olarak istediğiniz şey değildi! Bir parçanız biraz macera, biraz çatışma, biraz drama istiyor. Düzenli rutininizi karıştırıp bazı taze yüzlerle bir araya gelerek bugün bunun gerçekleşmesini sağlayın.

20 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü annenize ya da anneliğinize odaklanarak geçirin. Zira bu alana özel ilginizi taşıyacak güçlü bir enerjiyle karşı karşıyasınız.Partnerinizin sürpriz fikri size yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Gününüzü dış mekanlarda sevdiklerinizle vakit geçirerek değerlendirmek enerji toplamanıza yardım eder.

20 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

20 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddiyata olan ihtiyacınızın arttığını hissedebilirsiniz. Gerekli gelire sahip değilseniz özgüven eksiklikleriniz, sosyalleşmekten kaçınma gibi durumlarınız söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda hareketlenme olabilmesi için platonik ilişkilerden uzak durmalı ve sizden beklentisi olan insanlara şans vermelisiniz.

20 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşam alanınla ilgili inisiyatif alabilirsin. Kendini duygusal dünyanda kısıtlanmış ve baskı altında hissedebilirsin.

20 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 31" R
Ay
Akrep
27° 03' 37"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 30' 22"
Mars
Balık
26° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 15"
Satürn
Balık
16° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 46' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 18"
Lilith
Başak
22° 50' 35"
True Node
Koç
15° 34' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>