Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorunları Çözüyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2020, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 30%

Aşk hayatınızdaki mevcut veya potansiyel partneriniz görüş alanınızdan düşebilir ve telefon görüşmelerinize dönmeyebilir. Bu kişinin ilgisini kaybettiğinizi düşünerek paniğe kapılabilirsiniz. Hemen sonuca varmayın. Belki de diğer meselelerle ilgileniyordur. Şu sözü hatırlayın: Bir şeyi seviyorsanız, bırakın gitsin. Dönerse sizindir, dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır.

Bugün, sıkı çalışmanızın karşılığını aldığını görebilirsiniz. Belirli bir kariyer hedefine nişan almış olabilirsiniz. Okulu bitirmeye ya da yeni birbulmaya çalışıyor da olabilirsiniz. Bazı cesaret verici haberler alabilirsiniz. Potansiyel bir işverenden haber alabilirsiniz. Ya da belki de eğitiminizi tamamlamaya yakın olduğunuzu göreceksiniz. Çok yakında, ne kadar ilerlediğinizi görüp memnun kalacaksınız!

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Zihnine aşırı yükleniliyor. Günün enerjisi bir hızlanma enerjisi vermiş olabilir. Aynı anda birden fazla şey düşünüyorsun. Ya da gün boyu birçok projeyle ilgilenebilirsin. Aynı zaman içinde birden fazla boyutta işliyormuşsun gibi bir hisse sahipsin. Kendini o kadar da zorlama. Arada küçük molalar ver ve tek bir şeye odaklan. Ancak bu şekilde görevlerini tam anlamıyla tamamlayabilirsin.Bazen biraz hoşgörü, etiketteki fiyatın çok ötesinde bir değere sahiptir. Günün ortasında bir köpük banyosu için kendinize zaman ayırın; bir kitapçıda gezinerek geçirdiğiniz lüks bir saat; uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz özel bir eşarp veya kıyafet. Bunlar bugün ruhunuzu dürtülemenin yollarından sadece birkaçı. Neden yapmıyorsunuz ki? Bunun için şu an kendinizi destekleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni teknolojileri keşfederek eğlenebilirsin. Yeni bir yazılım programı kullanmaya başlayıp hayatını kolaylaştırabilirsin. Halihazırda böyle bir programa sahipsen, bunu güncelleyebilirsin. Bir bilgisayar uzmanıysan da, yeni bir programlama dili öğrenmek sana iyi gelebilir. Teknik becerilerini genişletip kendine meydan okumak isteyeceksin. Yeni bir alana doğru yelken açabilirsin.

20 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyeriniz ve mesleğinizle ilgili seçim ve kararlar içinde olabilirsiniz. Geleceğe yönelik düşünebilir, bir hayalinizi veya idealinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. İnsanların destek ve onayına ihtiyaç duyabilir, çevrenizin söylemlerinden etkilenebilirsiniz. Bazı Teraziler bir ilişkiyi bitirme kararı alabilir.

20 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerine düşündüğün ama bir türlü çözüme kavuşmayan konuların tekrar gündemine gelirken, bunları çözmek üzere adımlar atıyorsun. Teknoloji ile tasarımı ortak paydada kullanan Terazi burçları, olasılığını imkânsız olarak değerlendirdiği yerlerden gelen fırsatlarla karşılaşabilir.

20 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminiz oldukça güçlü olabilir. Çevrenize umut ışığını güneş gibi yayıyorsunuz. Geçmişin birikintisi geride kalarak yükünüzden kurtulmanız sizlere yeniden filizlenmenin can suyu olacaktır. Doğru karar vererek kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı seçmelisiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Zekânızı kullanacağınız işlere yöneleceğiniz zamanlar var. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlarda dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabileceğiniz ve aksaklıklara takılmamanız gereken bir gündesiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz başarı ile yükseldiği taktirde güzel fırsatları da kendinize çekebilirsiniz. Bugünlerde yetinememe problemi baş gösterebilir ancak bu süreç...

20 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Yay burcunda büyürken iletişimde söz ve konuşmalara, yanlış anlamalara dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Kelimeleri doğru seçmek gerektiğini unutmayın. Kısa yolculuk ve ziyaretler gündeme gelebilir.

20 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar sizi yeni bir şey denemeye, hatta bir şey hakkında karar vermeye zorlasa da sizin yavaşlamanız gerekiyor. Emin olun ki şu anda düşündüğünüzden çok daha fazla seçeneğiniz var.

20 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcunda devam eden seyahati iletişim trafiğinizi hızlandırıyor.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve yakın dostlarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Sizi zihinsel olarak aktif tutacak aktivitelerle ilgilenmek iyi gelecektir. Kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak eğitimlere ve seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

20 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Disiplinli zihniniz gerçekçi gelecek planları yapmak için size yardımcı oluyor. Siz isteyerek ve hemen alınacak övünce bakılmaksızın sizi hedeflerinize daha da yakınlaştıracak görevleri yerine getiriyorsunuz.

20 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların üzerine gidip onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz! İş yerinde duymuş olduğunuz bir dedikodunun etkisi sizi ters düşüncelere yöneltebilir. İşin aslını biraz geç öğreneceksiniz ama gönül ferahlığına ve huzura da kavuşacaksınız. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın. İlaç kullanmanız gerekiyorsa alacağınız ilaçları kontrol etmeniz sizin için yararlı olacak

20 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 13' 13" R
Ay
Başak
02° 18' 07"
Merkür
Koç
17° 50' 45"
Venüs
Koç
16° 48' 54"
Mars
Balık
20° 49' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 01"
Satürn
Balık
15° 29' 40"
Uranüs
Boğa
21° 42' 11"
Neptün
Balık
28° 32' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
19° 59' 46"
Lilith
Başak
22° 03' 41"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 18/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>