Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Cazibelisiniz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aşk hayatınızda huzurunuzu kaçırabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. İlişkinizdeki sorunların ve sıkıntıların son bulması için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Dengeleri gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızdaki huzurun bozulmaması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini de unutmamanız gerekiyor. Her ne olursa olsun amaçlarınızın dışına çıkmayın.

Maddiyatla ilgili beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Gereğinden fazla para harcayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Dikkatli olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla arnızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. İçsel sorunlarınız sizi greğinden fazla zorlamakta. Kişisel olarak rahatlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Aksi halde her şey daha da karmaşık olmaya başlayacaktır. Dengeli ve kontrollü olmayı başardığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

20 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün ilişkilerinizde dengeyi sağlamak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Özellikle partnerinizle aranızdaki iletişimi güçlendirmeniz önemlidir. İş hayatında ise farklı fikirleri bir araya getirerek ilerlemelisiniz. Sağlık konularında ise ihtiyacınız olan dinlenmeyi unutmamalısınız.

20 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde sizinle iletişime geçen arkadaşınızın ilişkisindeki sorunlara kayıtsız kalmak istemeyeceksiniz. Olayları tarafsız bir bakış açısıyla değerlendirmek istiyorsunuz. Çalışan bir Terazi burcuysanız, üstlerinizle önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Kreatif bakış açınız, işinizde sizi ön plana koyabilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysanız, yeni tanıştığınız kişiyi cazibeli ve öz güvenli tavrınızla etkileyeceksiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kendinizle baş başa geçirmek isteyebilirsiniz. Ertelediğiniz bir işinizi yapabilir, izlemek istediğiniz filmi izleyebilir ya da sadece öz bakımınızla ilgilenerek dinlenebilirsiniz. Yaşamın her anını hareketle, sosyal ortamlarla geçirmeniz gerektiğine dair düşüncelerinizden sıyrılmalısınız.

20 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sakin bir gündesiniz, rutin işlerinizi halledebilirsiniz. Güvenlik konularıyla uğraşabilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizde yavaşlama görülebilir. Gün içinde geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarılarınız da sizinle beraber dikkat çekici hale gelebilir. Duygusal olarak kendinizi eksik hissettiğiniz noktalarda dostlarınızın yardımlarını belirgin olarak görebilirsiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki olayları kontrol etmekte istekli olabilirsin. Ama bunu yapmak fazladan yorulmana sebep olacak. Kendini böyle boş yere yormak yerine olayları akışına bırakmak hayattan daha fazla zevk almanı sağlayacak.

20 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, içsel meselelerle ilgili endişeler bugün kendinize karşı olan güveninizi zayıflatabilir. Bağımsızlık arzusu ve sorumluluklarınızdan kaçış güçlü olabilir. Güç oyunlarının sorunlara yardımcı olma ihtimalinin düşük olduğunu unutmayın. Çok katı sınırlarla düşünmek artık bir sorun halini alabilir. Derin bir nefes alın ve dengeyi bulun. Ayrıca değiştiremeyeceğiniz konular üzerinde durmaktan kaçının. Bugünün korkuları büyütebileceğinin farkında olun. Nitekim bu durum, geçmişteki olumsuz kalıplardan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Gününüze müdahale eden bir düşünceyi bir kenara atamıyorsanız, zihninizi rahatlatmak için elinizden geleni yapın.

20 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gereksiz alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, birikmiş enerjinizi spora yönlendirmeli ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız.

20 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

20 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlığınıza ve aile içi bazı sorunlara dikkat. Maddi açıdan ise güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Size harika bir gün dilerim.

20 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınıza yeni giren biri sizi etkiliyor ama buna rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Onu tanımak için kendinize biraz daha zaman tanıyın. Çalışma hayatındaki titiz karakteriniz sizi bazen itici yapabiliyor. Bundan şikayetçi arkadaşlarınız var. Bugün bazı uyarılar almanız mümkün. Önemsemediğiniz bazı küçük harcamalar bütçenizdeki deliği bir hayli büyüttü! Biraz daha sakınarak harcamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.

20 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 03" R
Ay
Boğa
01° 12' 10" R
Merkür
Koç
20° 56' 31"
Venüs
Boğa
09° 14' 47"
Mars
Koç
04° 52' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 32"
Satürn
Balık
17° 08' 26"
Uranüs
Boğa
22° 43' 56"
Neptün
Balık
29° 06' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 49"
Lilith
Başak
24° 04' 49"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>