Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini Kanıtlayacaksın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Uzun zamandır aklında olan birisiyle arandaki engeller ortadan kalkabilir bugün. Bu insanla konuşmaktan ne kadar çekinsen de şartlar seni bu durumu bozman için zorlayacak. İlk adımı atmak içini daha da rahatlatabilir.

Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden haber alabilirsiniz. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna atacak ve günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz.

İçinde bulunduğun ortam sana yenibağlantıları sağlayabilir. Yenifırsatları karşına çıkabilir bugün. Mevcutdüzenini de yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Bu ihtimalleri değerlendirerek bir gelecek planı yapmak seni memnun edecek.

Yorucu aktivitelerden sonra iyice dinlendiğinden emin olman gerekebilir bugün. Kendini zayıf düşürmemeye ve bağışıklık sistemini güçlü tutmakta fayda var çünkü. Biraz zaman ayırıp dinlenmek ve bünyene iyi gelecek bitki çayları tüketmek daha mantıklı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini yaptığın işe daha çok vermen gerektiğini hissedebilirsin. Karşılaşacağınyükünün seni ürkütmesine izin vermemek adına daha kontrollü olman gerekecek. Karşılaştığın sorunları çözecek beceriye sahip olduğunu bilmende yarar var bugün.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mesajınızı iletmek için ne gerekiyorsa yapacaksınız ama dikkatli olun, kendi doğruluğunuza o kadar inanmışsınız ki, diğer her şeyi reddetmenizde sorun yok. Bu hiç sizin yapacağınızdeğil.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini her zamankinden yorgun hissediyorsun. Bıkkın tavrını üzerinden atmalısın. Sosyal olarak oldukça hareketli bir cuma günü geçireceksin. Kendini kanıtlama savaşı içinde olman, çevrendekilerin aksine senin için oldukça önemli. Uzun süredir devam eden bir ilişkin varsa, beklediğin evlilik teklifi kapını çalabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk almanız gereken noktalarda korkularınız ile mücadele etmeniz gerekecektir. İkili ilişkilerinizde artık netlik kazanma sayesinde endişelerinizden kurtulabilirsiniz.Bugün bazı hukuksal görüşmeler ya da yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda ailevi konular ön plana çıkabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zaman zaman zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sıkışmalar yaşanabilir. Akşama doğru hafta sonu için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık bir olayda ipleri koparma raddesine gelebilirsiniz. Kendinizi şartlamayın ancak kendinizin de farkında olacağınız bir süreç benimseyin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akıntıya kürek çekerek gitmek istediğiniz yere kısa sürede varamazsınız. Gözlerde yenilgi izleri ararken bu sözü hatırlayın. Olaylara yaklaşımınız her şeyden önde gelir. Bugün, ilerleme ihtimalinizin önünde duygusal sorunlarınızın durduğunu fark edeceksiniz. İantçı tavrınızın, gelişmeleri engelleyen bir duvara dönüşmesine izin vermeyin. Bir sorunu çözmenin birden fazla yolu olduğunu, yalnızca sizinkinin doğru ve geçerli olmadığını unutmayın.

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal iniş ve çıkışların yönetilmesi gerekebilir ve başkalarının sizinle ilgili fikirlerine veya genel olarak şu anda kişisel olarak alabileceğiniz fikir farklılıklarına karşı aşırı duyarlılığı izlemek isteyebilirsiniz. Yanlış iletişimin hayatı şimdi olması gerektiğinden daha zor hale getirmediğini bir kez daha kontrol edin. Çabalarınız ilginç, ilham verici veya yaratıcıysa çok daha üretken olacaksınız. Sıradanlık bugün size çekici gelmiyor.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Bugün felsefi konuşmalar yaparak, çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle ve evinizle ilgilenmeye zaman ayırabilirsiniz. Aile bireyleriyle iletişim kurmak, birlikte bazı kararlar almak için günü değerlendirebilirsiniz. Sizin yardım ve desteğinize ihtiyaçları olabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda harcamalarınız artıyor. Sıkıntılarınızı yenmenin en iyi yolu, sosyal ilişkilerinize ağırlık vermenizdir. Bugün, karşılaşacağınız olumsuzlar nedeniyle motivasyon düşüklüğü gösterebilirsiniz. Sınırları zorlamayı seviyorsunuz.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 27" R
Ay
Koç
08° 32' 45"
Merkür
Koç
19° 45' 24"
Venüs
Boğa
07° 20' 52"
Mars
Koç
03° 41' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 00' 54"
Uranüs
Boğa
22° 38' 35"
Neptün
Balık
29° 03' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 45"
Lilith
Başak
23° 54' 33"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>