Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gerginliğini Atıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün biraz yoğun musunuz? Sizin için çok önemli olan bir şey hakkında dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerekebilir ve bu nedenle normalden daha sessiz olabilirsiniz. Sevdikleriniz belki de hasta olduğunuzu, üzüldüğünüzü ve hatta onlara kızdığınızı düşünebilir. Aklınızdakileri onlarla paylaşmaya çalışın, neden sessiz olduğunuzu onlara da söyleyin. Bu şekilde korkularını hafifleyecek ve hatta sizi yardımcı olabilecekler.

Bugün fiziksel olarak çok enerji dolu olabilirsiniz. Bazı iddialı işleri halletmeye hazır olacaksınız. Evinizde bazı projelerle uğraşmakla meşgul olabilirsiniz. Biraz resim yapmak veya tadilat yapmaktan zevk alabilirsiniz. Ya da yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Belki yeni bir şeyler yapabilirsin. Garajınıza veya ön bahçenize küçük bir atölye kurun. Cesur hissediyorsanız bir marangozluk projesine el atın.

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

Biraz duygusal olabilirsin. Günün enerjisi seni ekstra hassas bir ruh haline sokabilir. İnsanların negatif enerjisi seni kolayca etkisi altına alabilir. Eğer yakınındaki biri kötü bir moddaysa, senin hislerin de hemen bu modu benimseyebilir. Biraz mesafeli ol. Başkalarının problemleriyle hemen içli dışlı olma. Kasvetli ve kaotik kişilerden kendini uzaklaştırınca mutlu olacaksın.An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birine eğitim vermeniz ya da ona bir şey öğretmeniz gerekebilir. Çevrenizde yeni yetiler edinmesi gereken kişiler olabilir. Birileri bir şeyle mücadele ediyor olabilir. Bilmedikleri şeyleri siz biliyor olabilirsiniz. Vaktinizi cömertçe sunun ve onlara yardımcı olup olamayacağınıza bakın. Yeni yetenekler edinirken kendilerine daha çok güvenmeleri için onlara yardımcı olabilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önemli bir şey hakkında partnerinizle konuşmak istiyorsanız ilk hamleyi yapın. Çünkü partneriniz de bunu sizden bekliyor. Bugün partnerinizden, kendinizden tam olarak ne beklediğinizi söylemek ve endişelerinizi paylaşmak oldukça önemli. Ne istediğinizi biliyorsunuz. Güçlü olun.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burç değiştiriyor. Yaşam alanın, aile bireyleriyle ile olan ilişkilerindeki (özellikle annenle olan) dengeleri alt üst eden durumlar geride kalıyor. Üzerindeki gerginlik hafifliyor. Unutma, son günlerde gereksiz yere çok fazla şeyi kafana taktın. Başkalarının derdine bile ortak oldun. Artık kendine vakit ayırmalı ve kendi değerini görmezden gelmemelisin. Sosyalleşmeye ihtiyacın olduğu bu süreçte, bence arkadaşlarının yaptığı organizasyonları es geçme?

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir ilişkiyi hayatınızdan çıkarıp diğer bir ilişkiye yelken açacağınız ancak bu süreçte ailenizden biraz eleştiri alacağınız bir gün yaşanabilir. Aileniz ve yeni ilişkiniz arasında kalacağınız bugünü tam olarak değerlendirmek ve kafanızda önemli bir sonuca ulaşmak için bir dostunuzdan yardım alabilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Yakın çevreniz ile haberleşmeleriniz fazla olabilir. Kendi düşüncelerinizi yaymak isteyeceğiniz ve inandığınız şeyleri savunacağınız bir gündesiniz. Bugün yapacağınız sözleşmeleri geç saatlere bırakmamaya çalışın. Dedikodulara fazla kulak asmadan işlerinizle ilgilenmelisiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylemek istediklerinizi söyleyeceğiniz uygun üslubu zorlanmadan bulabilirsiniz. Yapıcı olmak işinizde güzel süreçlere girmenize ve arkadaşlıklar kurmanıza vesile olabilir.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in akşam saatlerinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık yepyeni bir dönem başlıyor ve bu dönemin ana temasında aşk ve sevgi konuları var. Tutkularınızın ve yüreğinizin sesinin peşinden gitme konusunda kendinizi çok daha motive, hevesli ve istekli hissedebilirsiniz. Daha keyifli bir döneme geçiş yapıyorsunuz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizde ya da okulunuzda dönen dedikodulara rağmen arkadaşlarınızla beraber günün tadını çıkarmayı başaracaksınız. İnsanları zorla susturamayacağınıza göre bırakın konuşsunlar…

20 Ocak 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in aşk, flört ve hobiler evinize girişi ile romantik bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemi size keyif verecek aktivitelerde bulunarak değerlendirebilirsiniz.Ay'ın sosyal çevre evinizde seyahat edeceği bugün iletişimle ilgili konular gündeminizde olacak. Akşam saatlerinde yakın çevrenizdeki kişilerle tartışmalara girmemeye çalışın.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte aşk ön planda. Önümüzdeki bir aylık dönemde aşka, sevdiklerinize, keyif aldığınız, sevdiğiniz uğraşlara daha çok zaman ve fırsat tanıyabilirsiniz. Özgünlüğünüzü, yaratıcılığınızı gösterme zamanı.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çalışma alanınızda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Sizi kırabilecek gereksiz tüm tartışmalardan uzak durmalısınız. İnsanları sürekli memnun etmeye çalışmayın. Bırakın herkes bildiği gibi yapsın ama siz de kendi sınırlarınızı koruyun. Maddi anlamda akarken doldurma dönemindesiniz. Harcamalarınızı kontrol ederek para biriktirebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; sezgilerini ve düşüncelerini farklı konulara yoğunlaştırarak haftaya başlayabilirsin. Akşam saatlerinde polemiğe girdiğin insanlardan; beklediğin karşılığı alamayabilirsin. Güneşin de aşk evini ısıtmaya başlamasıyla birlikte; seni huzurlu kılacak bir birliktelik yaşayabilir veya devam eden ilişkini resmiyetle taçlandırabilirsin.

20 Ocak 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>