Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkinin başlangıcında olmak sizi heyecanlandırıyor. Mutluluğunuzun bir nedeni de bu. Heyecanınızın karşılığınızı almakta zorlanmıyorsunuz. Size duygularını açıklamaktan hiç kaçınmıyor.

İşinizi sevmenizarkadaşlarınızı da sevmenize yetmiyor. İşyerindeki gruplaşmaların dışında kalmak bazen kendinizi hissetmenize neden oluyor. Bugün bütün bu problemlerden uzak kalarak kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bir dostunuzun sizden borç talebi olabilir. Verip vermekte kararsızlık yaşayabilirsiniz. Ona olan güvensizliğiniz nedeniyle vermeme eğiliminiz ağır basıyor. Onu kırmadan yanıtlamanız gerekebilir.

Fazla duygusal olmanız karşınızdakileri yanlış anlamanıza neden olabilir. Yakın çevrenizde sizi kırmak isteyen kimse yok. Söylenenlerin olumlu yanlarını görmeye çalışmanız kırılmanızı önleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu bir gününüzdesiniz. Sabah saatlerinden itibaren kalabalık gruplar içinde olabilirsiniz. Dostlarınızla uzun zamandır yapamadığınız doyumlu sohbetler yapabilirsiniz. İşten ve yorgunluktan uzak bir gün geçirmek size uzun bir tatildeymişsiniz gibi gelecek. Öğle saatlerinde uzun zamandır haberleşmediğiniz bir dostunuz sizi arayabilir.

21 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 09:41 Ay-Jüpiter görünümü,  evimiz-iş hayatımız, ailevi konularda hassasız. Fakat güçsüz değiliz. Jüpiter sizleri destekliyor. Kendinize güveniniz. Geçmişe değil bugüne bakınız. Siz isterseniz her konuda başarılı olursunuz. Saat 10:33 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınızı düşünme ve korumada hassas olduğunuzu, ideallerinize uygun şekilde uzun vadeli düşünmenin de önemini vurguluyor. Saat 11:28 Ay-Kuzey düğüm görünümü, mevcut işimizin geleceği üzerinde düşünmeyi sağlar. Tabii ki gelişim, büyümeden yana olmalıyız. Buna göre karar vermeliyiz. Saat 20:13 Ay-Pluto karşıtlığında, bir yandan güven içinde yaşama arzusu diğer yandan sorumlulukların baskısı bizi zorlayabilir. Hayat bize, üstümüze düşenleri yapmamız gerektiği yolunda bir uyarıda bulunmaktadır. Saat 23:04 Ay-Mars karşıt  görünümü bazı Teraziler için, kişisel ilişkilerin bozulması veya sadece bir arada durabilmek adına birbirine katlanmaya çalışan iki kişinin simgesi olabilir. Bazıları için bu görünümün anlamı, iş-ev arasında dengeyi sağlamak için verilen mücadeleyi gösterir. Kadın ve erkek üstlerine düşeni yaptıklarını iddia ederler ve kendilerince haklıdırlar. Böyle bir etki altında, bir tarafın hırslı oluşu, öbür tarafın tembelliği sorun çıkartabilir. Benim tavsiyem tartışmak yerine, birbirinizi dinlemeye çalışmak ve tabii ki olayları tek yönlü ele almamaktır. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

21 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dengeli olmanız ve yeniliklere açık yapınız her zaman göz dolduruyor. Jüpiter'in etkisiyle yaşamı enerjik algılıyorsunuz. Ailenizin bazı sorunları için, kişisel çaba harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ev ortamında uzlaştırıcı bir tutum içindesiniz. Duygusal konularınıza, çevresel olayları karıştırmamaya çalışmalısınız.

21 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskiden yararını gördüğünüz yöntemler şu sıralar etkili olmayabilir. Son dakika gelişmeleri sıklaşabilir. Mevcut sosyal ilişkileriniz tehlikeli bir hal alabilir ve rutin akışınız bir anda tepe taklak olabilir. Günün Atmosferi:Ev, aile ya da toplumsal olaylar önümüzdeki iki günün başlıklarından olabilir. Sabah saatlerinde gereksiz ve aşırı hareketler olumsuz sonuçlar yaratabilir. Öğle saatlerinde ise hassas konular, yaratıcı işler ve entelektüel başlıklar öne çıkıyor. Fakat ne yazık ki günün geri kalanında Pazartesi günü yazdığımız negatif enerjiler hakim olacak. Agresif tepkiler, tartışmalar ya da ufak tefek kazalar söz konusu olabilir. Mars ve Plüto konumu tepkilerin dozunu artırabilir ve kötü etkileri tetikleyebilir. Fakat bir yandan da algılarımız açık olursa ve beklentileri daha net anlarsak, pek çok şeyin üstesinden gelecek gücü yeniden bulabiliriz.

21 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. Akşam saatlerinde yapacağınız programlarda sıkışıklıklar olabilir. Mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

21 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilgelik.. Çekilen kartınızda bilgelik olduğuna göre karşı cinsle gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmanız gerekiyor. Özellikle eş dost veya akraba olabilir bu kişi.

21 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın dengesiz halleri karşısında kolay tepki vermeye müsaitsiniz. Fikir anlaşmazlıkları oluşabilir. Özel hayatınızda canlılığa ihtiyaç duyabilirsiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal statünüzü parlatabilecek başlangıçlar yapmak için çok uygun bir cuma günündesiniz. Bilhassa annenizle ilişkilerinizi pekiştirmek için olumlu etkilere sahipsiniz.Mesleki atılım yapma hevesinde bulunabilir, hizmet alanınızdaki ideallerinizi gerçeğe dönüştürme coşkusuna sahip olabilirsiniz. Aile büyüklerinden hedeflerinize ve faaliyetlerinize yönelik eleştiriler alabilir, baskılara maruz kalabilirsiniz. Çatışmaya girmeden olumlu eleştirileri öğreti olarak kabul edip yolunuza bakmalısınız.

21 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmayın. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

21 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 52' 54" R
Ay
Başak
22° 23' 08"
Merkür
Koç
17° 02' 17"
Venüs
Koç
18° 54' 49"
Mars
Balık
22° 08' 54"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 21"
Satürn
Balık
15° 39' 44"
Uranüs
Boğa
21° 47' 47"
Neptün
Balık
28° 35' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 44"
Lilith
Başak
22° 15' 00"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>